رندر نسبتا خوبی گرفتی اما تکسچر ها ضعیفه
موفق باشی![]()
رندر نسبتا خوبی گرفتی اما تکسچر ها ضعیفه
موفق باشی![]()
خوبه ی امیدوارم از ساخت بازی در این مملکت دلسرد نشی و ادامه بدی
بازی در چه سبکیه؟
برای چه پلدفرمی هست؟
برای بهتر شدن گرافیک میتونی از پلاگین جدید یونیتی که یه شیدر ادیتور مثل یو دی کی هست تازه فیزیکال شیدر هم داره و IBL اسمش Shader Forge هست.
همچنین حتما یه فکری برا تایل های تکستچر بکن خیلی تکراریه میتونی از Substance استفاده کنی یا Mesh Paint
اگه کمیهم محیتو شلوغ کنی بهتره
سلام
آخ آخ آخ درکت میکنم شدید!! دوران مقدس سربازی . . .
کارت باحال شده اینو جزئیات بدی با روح و روان آدم بازی میکنه
اون رفلکت نور روی زمین یکم به چشم میاد
در کل خوبه در صورتی که سفت و سخت ادامه بدی
امیدوارم زودتر خدمت سربازی خودت و پرویز هم به پایان برسه
با آرزوی موفقیت ...![]()
Shader Forge قیمت زیادی داره بهتره یا بخریش یا از همکار دزدی نکنی مصطفی جان
برای تکرار هم روش خوبیو پیش گرفتی اضافه کردن یه لایه decal کلا بازیت اصولی داره پیش میره
از نظر من مراقب باش تو چاله استفاده از پلاگین های آماده یا کرکی نیوفتی که جز پسرفت تو کارت هیچی برات نداره
برای شیدر هم قصه نخور پیام هست من هستم برات میسازیم یا شیدر فورگ رو بخر که پیشناهادم اینه که خودت بسازی چون دستت باز تره
بابا دزدی چیه؟؟ همکار؟؟ مگه تورنت دزدی حساب میشه؟؟(شوخی کردم)
میگم میخوای ویندوز و نرم افزارهای سه بعدی و دوبعدی و خود یونیتی و ............ براش لایسنس بخریم.
بیخیال باب
تو سبک اول یا سوم شخص چون گرافیک خیلی رو چشم اگه از ------- و shader forge استفاده کنی واقعا خوب میشه البته مراقب تعداد نورهات باش
آخه یونیتی بی پلاگین که هیچی نداره خوب مگر یه تیم برا برنامه نویسی داشته باشیم حالا که تیم نداریم و میشه راحت دان کرد چرا خودمونو عذاب بدیم آخه احسان جان تازه بیشتر پلاگینای یونیتی کرک نداره کلش کپی پیسته یا از پکیج خارج میکنی استفاده میکنه همین
اوه decal هم خوبه یادم رفت دمت گرم کامل کردی
ممنون احسان جان ولی هر کسی طرز فکر خودشو داره و اون طرز فکر محترمه
من به شخصه میبالم به پرویز که این رو بهمون نشون داد که ما داریم با پول حرام پول در میاریم ( دزدی دزدیه نمیشه اسمشو عوض کرد ) حالا منم افتخار میکنم به کسی که همه چیشو خریده و خودمم هم یه سالی هست رفتم تو کار حلال خوری
تو سبک اول یا سوم شخص چون گرافیک خیلی رو چشم اگه از ------- و shader forge استفاده کنی واقعا خوب میشه البته مراقب تعداد نورهات باش
آخه یونیتی بی پلاگین که هیچی ندارهخونم به جوش اومدآخه یونیتی بی پلاگینکه هیچی ندارهانجین بازی سازی فوتوشاپ نیست که اگه بود بهش نمیگفتن انجین بعد حق با توهه گرافیک بالا می خواد ولی شیدر فورگ کار جدیدی رو نمیکنه که تو نتونی انجام بدی کلا اگه یونیتی رو بلد باشه یکی نیازی به پلاگینا نداره
خوشمزگی بازی سازی اینه که با اسکریپت همه چیش حاضر میشه همه چیش قابل کنترله
برای مثال میگی مواضب تعداد نور باش
اگه خودت شیدر بسازی میتونی مشخص کنی کدوم نور ها کار کنن و ... مثلا میتونی بگی که شمشیر کارکتر نزدیک آتیش شد قصمتی که نزدیک آتیشه قرمز بشه بعد دور که شد یواش یواش رنگش برگرده و یه تریگر کار کنه
Last edited by ehsan_wwe; 15-04-2014 at 21:46.
اطفاقا پول حرام با برکت ترهپول حرام پول در میاریم![]()
پول حروم گوشت میشه ! اگه از امریکای جهان خوار بدزدی حلاله![]()
مطمئن باش دلسرد میشه مث خیلیا از جمله خودم که بعد 2 سال کار کردن گذاشتمش کنارخوبه ی امیدوارم از ساخت بازی در این مملکت دلسرد نشی و ادامه بدی![]()
آقایون مصطفی بیشتر از 10 ساله داره بازی میسازه و برای پیشرفت تو بازی هاش هر کاری کرده ( از کارگری ساختمون تا رفتن مجدد سربازی )مطمئن باش دلسرد میشه مث خیلیا از جمله خودم که بعد 2 سال کار کردن گذاشتمش کنار
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)