همون پایتخت بهترین فروشگاه تهرانه که دوستمون میتونه تهیش کنه و جای دیگه ی خوبی من برای خرید این لبتاب نمیشناسم
همون پایتخت بهترین فروشگاه تهرانه که دوستمون میتونه تهیش کنه و جای دیگه ی خوبی من برای خرید این لبتاب نمیشناسم
کدام فروشگاه در پایتخت؟
پیشنهاد میکنم msi تهیه کن
خیلی سر تره عزیز توی یک تاپیک با مقایسه ی اصولی توضیح دادم که سرچ کنی پیدامیکنی
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
نمیدونم کدومه اما من که چند وقت پیش بودم خیلی لب تاب های مختلفی داشت و با قیمت مناسی هم عرضه میکرد بگرد پیداش کن پاساژ خیلی بزرگی نیس که برو تو بخش الکترونیکیو اینا چند تا لب تاب و قطعات و از این چیزا فروشی داره بعد برو قیمت کن اونی که مناسب تره رو بخر
سلام
دوستان من میخام یه لب تاب گیمینگ بگیرم و بین asus g750jz و msi gt70 موندم توی سایتای خارجی که گفتن asus فقط برای این که کولینگه بهتری داره وگر نه msi هم از لحاظ گرافیک هم cpu یکمی بالاتره حالا
به نظر شما من چیکار کنم ؟ اگر میشه یکم منو راهنمایی کنید
ممنون
سلام
دوستان من میخام یه لب تاب گیمینگ بگیرم و بین asus g750jz و msi gt70 موندم توی سایتای خارجی که گفتن asus فقط برای این که کولینگه بهتری داره وگر نه msi هم از لحاظ گرافیک هم cpu یکمی بالاتره حالا
به نظر شما من چیکار کنم ؟ اگر میشه یکم منو راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوست عزیز
منم چند وقت پیش توی وضعیت مشابه شما بودم و در نهایت یک پی سی خیلی قوی بستم. اما اگر حتما دنبال لپ تاپ هستید این لینک می تونه خیلی کمکتون کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون موقع خیلی تحقیق کردم. اولش داشتم msi رو می گرفتم چون توی ایران موجود بود اما دیدم مشکل داغ شدن داره. اسوس توی کولینگ خیلی لپ تاپ بهتری هست. اما نگهداریش سخت تره چون برای تمیز کردن داخلش باید از هفت خان رستم رد شید. کلا فکر کنم اگر خودتون هر دو لپ تاپ رو از نزدیک ببینید نیازی به راهنمایی کسی نخواهید داشت. در ضمن این رو در نظر بگیرید که داغ شدن لپ تاپ برای یک لپ تاپ گیمینگ که مسلما می خواید ازش کار بکشید خیلی مسئله مهمی هست.
موفق باشید
سلام. قطعا MSI رو بخرید...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)