تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 11 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 104

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سونی BRAVIA مدل w904a

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله از نمایندگی های سونی سوال کردم . اینم قبول دارم که برای تبلیغات خودشون مقداری بزرگ نمایی میکنن

من روی تصویر اهسته فوتبال در صحنه یک گل که تو یکی از فروشگاها در دمو تبلیغاتی در حال پخش بود نگاه کردم اینو سرعت در سه برند ال جی - سامسونگ - سونی

الجی که کلا حرفی برای گفتن نداشت و تصویر سونی 904 از سامسونگ 8880 روان تر و نرم تر بود. این اختلاف ناچیزه شاید به دلیل یک سری تکنولوژی های سونی در تصویر باشه

من قبل خرید این سامسونگ رو با سونی 904 مقایسه کردم . طیف گسترده تر رنگ و شفافیت و نور زمینه تصویر 904 بیشتر هست به دلیل صفحه triluminos و این تفاوت بخوبی محسوسه و رنگ های سامسونگ مرده تر به نظر میرسید

سامسونگ 8000 مقداری حالت تصویرش به HX سونی نزدیکه فقط با روشنایی بیشتر از HX

سامسونگ روی اسمارت خیلی بهتر هست ولی خب من اسمارت و ... برام اهمینی نداشت و فقط کیفیت تصویر برام مهمه . جز تصویر استفاده دیگه ای از امکانات TV ندارم

من نمیگم سامسونگ TV خوبی نیست سامسونگ در سری 8 خودشو خیلی ارتقا داده و بالا کشید . ولی بخوام از 20 نمره بدم طبق اون چیزایی که خودم از نردیک دیدم به 904 نمره 17 و به 8880 نمره 16 میدم . رسیدن به این حد برای یه شرکت کره ای موفقیت بالاییه . شاید در سری 9 سامسونگ از سونی هم زد جلو
    سامسونگ سری 9 که فعلا 4kهست. سری بعد سام H8000 در رده FULL HD هست که از همین الان پیش بینی میشه قطعا بهترین FHD 2014 خواهد شد چون رقیبی به نظر نمیرسه در از طرق سونی داشته باشه
    بله W904 کمی از 8880 در بعضی فاکتورها بهتر عمل میکنه ولی 8880 نیاز به کالیبره داره و پس از کالیبره فوق االعاده اس البته 904 هم نیاز به کالیبره داره
    ولی درک زیبایی از رنگ تا حدی بیت افراد متفاوت هست مثلا من از رنگ نزدیک به سورس خوشم میاد یکنفر دیگه از رنگ های پر رنگ و و اب رنگی.
    Last edited by magiteq1; 06-04-2014 at 12:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سامسونگ سری 9 که فعلا 4kهست. سری بعد سام H8000 در رده FULL HD هست که از همین الان پیش بینی میشه قطعا بهترین FHD 2014 خواهد شد چون رقیبی به نظر نمیرسه در از طرق سونی داشته باشه
    بله W904 کمی از 8880 در بعضی فاکتورها بهتر عمل میکنه ولی 8880 نیاز به کالیبره داره و پس از کالیبره فوق االعاده اس البته 904 هم نیاز به کالیبره داره
    ولی درک زیبایی از رنگ تا حدی بیت افراد متفاوت هست مثلا من از رنگ نزدیک به سورس خوشم میاد یکنفر دیگه از رنگ های پر رنگ و و اب رنگی.
    با سلام و سپاس
    شما چه اصراری داری سامسونگ از سونی بهتره جالبه تمام گفته هاتون هم به لحاظ تجربی اشتباه است توی مقایسه برندهای ال جی و سامسونگ هیچ حرفی تو کیفیت تصویر برا گفتن ندارن و اصلا " نباید با سونی مقایسه بشن مضاف براینکه کیفیت ساخت خیلی پایینی دارن
    شما با نظرات اشتباه همه رو به شک می اندازید من خودم w804 رو خریدم الان با اطمینان کامل و با مقایسه منطقی و درست با چند تا برند واقعا" کیفیت تصویرش بهتره و حاضر نیستم با هیچ مدلی عوضش کنم و وقتی بعضا" توی خونه اقوام بعضی از این مدلهای سامسونگ و الجی رو میبینم کیفیت رنگها و تصاویر اغراق آمیز و غیر قابل تحمل سرد و بی روحه
    بهتره بجای نقدهای بی محتوا و متعصبانه واقعیت رو قبول کنید واقعا" سونی بهتره اگر هم ظرفیت پذیرش این واقعیت رو ندارید مهم نیست میتونید مطالبتون رو توی تایپیک های سامسونگ که الا ماشاء الله مشکلاتشون هم کم نیست مطرح کنید مطمئن باشید نتیجه بهتری میگیرید.
    ممنون

3. این کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام و سپاس
    شما چه اصراری داری سامسونگ از سونی بهتره جالبه تمام گفته هاتون هم به لحاظ تجربی اشتباه است توی مقایسه برندهای ال جی و سامسونگ هیچ حرفی تو کیفیت تصویر برا گفتن ندارن و اصلا " نباید با سونی مقایسه بشن مضاف براینکه کیفیت ساخت خیلی پایینی دارن
    شما با نظرات اشتباه همه رو به شک می اندازید من خودم w804 رو خریدم الان با اطمینان کامل و با مقایسه منطقی و درست با چند تا برند واقعا" کیفیت تصویرش بهتره و حاضر نیستم با هیچ مدلی عوضش کنم و وقتی بعضا" توی خونه اقوام بعضی از این مدلهای سامسونگ و الجی رو میبینم کیفیت رنگها و تصاویر اغراق آمیز و غیر قابل تحمل سرد و بی روحه
    بهتره بجای نقدهای بی محتوا و متعصبانه واقعیت رو قبول کنید واقعا" سونی بهتره اگر هم ظرفیت پذیرش این واقعیت رو ندارید مهم نیست میتونید مطالبتون رو توی تایپیک های سامسونگ که الا ماشاء الله مشکلاتشون هم کم نیست مطرح کنید مطمئن باشید نتیجه بهتری میگیرید.
    ممنون
    شما که ماشالله تمام صحبت هات فنی و پر از بار علمی
    من از خودم هیچ نظری نمیدم
    منبع صحبت هام
    avforums
    flatpanelshd.
    cnet
    hdtvtest
    digiversus
    هست.
    شما با کدوم قسمت از نظراتم مشکل دارید؟
    بهم بگید تا لینک موتق اش رو به شما بدم
    وگرنه سکوت کنید تا مطالب به شدت فنی ایت دیگران رو به اشتباه ندازه
    804 خریدی و پول پاش دادی خواب حق هم داری نمیتونی ضعف هاش رو بپذیری ولی خواهشا شعر و ترانه نگو
    شما اگر مشکلی با نظرات من داری به مدیرت ارجاع بده اینجوری خیلی بهتره تا اینکه یه مشت بیسواد مثل شما راه به راه فکت صادر کنن
    اینجا هیچ کسی از خرید سامسونگ ناراضی نیست

5. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عدد و رقمهای انطباق و اسکنو اینا نباید ملاک باشن مخصوصا توی سری های بالا چون زیاد فرقی نمیکنه
    بهترین روش اینه که از یه سورس یکسان روی هردو تی وی تست بگیری ببینی کدوم بهتره که البته به نظر من تفاوت قابل توجهی دیده نمیشه. هر دو عالین
    منم از بیست به این تی وی 17 میدم ، ولی از نظر کنتراست، که البته هیچ led بالاتر از 18 نمیگیره و بالاترش مال پلاسماهای پاناس که اوناهم خریدشون الان کار سخت و پرریسکیه
    توی تصویر دوبعدی یه مقدار جزئی از f8000 بهتره ولی فقط وقتی کنار هم باشن میشه تفاوت دید
    من قبلا سامسونگ داشتم الان w900
    کیفیت تصویر w900 مخصوصا بعد از کالیبره کردن خارق العاده است ولی کسی هم که f8000 رو میگیره اصلا ضرر نکرده چون هم قیمتش مناسبتره هم امکانات زیادی داره

7. این کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این همه بحث واسه چیه
    خوب باید قبول کرد هر کسی از یک نوع تصویر خوشش میاد بعضی ها تصاویر پر رنگ و پرنور تر رو دوست دارن بعضی ها هم از تصاویر واقعی تر خوششون میاد
    در مورد 904 و 8000 هم خوب 904 یکم رنگاش گرمتر و اغراق امیز هستن مثلا در مورد همون رنگ پوست که دوستمون گفتن مشخصه یا مثلا شما اگر ببینید 904 رنگ سفید رو خوب نشون نمیده و به قرمز میزنه , 8000 تصاویر و رنگاش واقعی تر هستن که شاید بی روح تر به نظر بیان

بله از نمایندگی های سونی سوال کردم . اینم قبول دارم که برای تبلیغات خودشون مقداری بزرگ نمایی میکنن

من روی تصویر اهسته فوتبال در صحنه یک گل که تو یکی از فروشگاها در دمو تبلیغاتی در حال پخش بود نگاه کردم اینو سرعت در سه برند ال جی - سامسونگ - سونی

الجی که کلا حرفی برای گفتن نداشت و تصویر سونی 904 از سامسونگ 8880 روان تر و نرم تر بود. این اختلاف ناچیزه شاید به دلیل یک سری تکنولوژی های سونی در تصویر باشه

من قبل خرید این سامسونگ رو با سونی 904 مقایسه کردم . طیف گسترده تر رنگ و شفافیت و نور زمینه تصویر 904 بیشتر هست به دلیل صفحه triluminos و این تفاوت بخوبی محسوسه و رنگ های سامسونگ مرده تر به نظر میرسید

سامسونگ 8000 مقداری حالت تصویرش به HX سونی نزدیکه فقط با روشنایی بیشتر از HX

سامسونگ روی اسمارت خیلی بهتر هست ولی خب من اسمارت و ... برام اهمینی نداشت و فقط کیفیت تصویر برام مهمه . جز تصویر استفاده دیگه ای از امکانات TV ندارم

من نمیگم سامسونگ TV خوبی نیست سامسونگ در سری 8 خودشو خیلی ارتقا داده و بالا کشید . ولی بخوام از 20 نمره بدم طبق اون چیزایی که خودم از نردیک دیدم به 904 نمره 17 و به 8880 نمره 16 میدم . رسیدن به این حد برای یه شرکت کره ای موفقیت بالاییه . شاید در سری 9 سامسونگ از سونی هم زد جلو
    در 8000 گزینه clear motion rate در حالت عادی خاموشه اگر اونو روشن کنید تصاویر خیلی نرمتر میشن , البته در سونی نمیدونم خاموش بوده یا روشن
    داداش اون عکس نشت نور رو با چه تنظیمات و بک لایتی گرفتید ؟ اتاق هم احساس میکنم کاملا تاریک نیست یکمی انگار نور بوده

9. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داداش اون عکس نشت نور رو با چه تنظیمات و بک لایتی گرفتید ؟ اتاق هم احساس میکنم کاملا تاریک نیست یکمی انگار نور بوده
    سلام . بله البته که مقداری نور در اتاق بوده

دوربین گوشیم ( HTC ONE ) در تاریکی مطلق جز یه هاله نور بزرک با حاشیه قرمز چیز بیشتری نشون نمیده و اصلا نشت نور با این گوشی قابل تشخیص نیست . ولی خب تست های واضحی هم در سطح نت موجوده و کاملا هم درست نشت خیلی ناچیز ( از نظر من در حد 1% ) را نشون میدن و کلا نشت نور این مدل میشه ازش چشم پوشی کرد و اصلا محسوس نیست

تنظیمات هم روی VIVID با حداکثر نور زمینه و تصویر هست

یه چیز جالب تو این مدل , شما رو هر تنظیمی باشی و نور زمینه هر چی که باشه رو عمق مشکی و کم و زیاد شدن نور در رنگ مشکی تاثیری نداره !! فقط روی تصاویر روشن تنظیمات خودشون را نشون میدن

11. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام . بله البته که مقداری نور در اتاق بوده

دوربین گوشیم ( HTC ONE ) در تاریکی مطلق جز یه هاله نور بزرک با حاشیه قرمز چیز بیشتری نشون نمیده و اصلا نشت نور با این گوشی قابل تشخیص نیست . ولی خب تست های واضحی هم در سطح نت موجوده و کاملا هم درست نشت خیلی ناچیز ( از نظر من در حد 1% ) را نشون میدن و کلا نشت نور این مدل میشه ازش چشم پوشی کرد و اصلا محسوس نیست

تنظیمات هم روی VIVID با حداکثر نور زمینه و تصویر هست

یه چیز جالب تو این مدل , شما رو هر تنظیمی باشی و نور زمینه هر چی که باشه رو عمق مشکی و کم و زیاد شدن نور در رنگ مشکی تاثیری نداره !! فقط روی تصاویر روشن تنظیمات خودشون را نشون میدن
    شاید سنسور نور روشنه و نور صفحه رو کم و زیاد میکنه؟

13. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من هر دو مدل W904 و 8880 را میشه در یک رده دانست و فوق العاده هستند . اختلاف تصویر خیلی ناچیزه

دوستانی که طرفدار برند سامسونگ هستند میتونن 8880 بخرند و به نظر من چیزی از دست نمیدن

و طرفداران سونی هم که یکیش خود من , از خرید W904 هیچوقت پشیمون نمیشن

این دو در یک رده هستند و انتخابش فقط سلیقه ای هست .
    Last edited by DJMOKHTAR; 06-04-2014 at 21:11.

15. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یه نکته الان برخورد کردم

W904 رو الان اپدیت کردم به اخرین ورژن نرم افزار و بدون مشکل دانلود و نصب شد . ولی دیگه وقتی میخوام چک کنم برای اپدیت جدید میکه اتصال انجام نمیشه

یعنی سرور آنلاین دستگاه با اپدیت اخری که زدم تغییر کرده ؟؟؟ و قضیه تحریم و .. ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما که ماشالله تمام صحبت هات فنی و پر از بار علمی
    من از خودم هیچ نظری نمیدم
    منبع صحبت هام
    avforums
    flatpanelshd.
    cnet
    hdtvtest
    digiversus
    هست.
    شما با کدوم قسمت از نظراتم مشکل دارید؟
    بهم بگید تا لینک موتق اش رو به شما بدم
    وگرنه سکوت کنید تا مطالب به شدت فنی ایت دیگران رو به اشتباه ندازه
    804 خریدی و پول پاش دادی خواب حق هم داری نمیتونی ضعف هاش رو بپذیری ولی خواهشا شعر و ترانه نگو
    شما اگر مشکلی با نظرات من داری به مدیرت ارجاع بده اینجوری خیلی بهتره تا اینکه یه مشت بیسواد مثل شما راه به راه فکت صادر کنن
    اینجا هیچ کسی از خرید سامسونگ ناراضی نیست
    با سلام و سپاس
    لیاقت شما در حد همون سامسونگه اونقدر شما با سواد و با مطالعه هستید که توی یه متن 4 خطی 2 تا غلط دارید (
    وگرنه سکوت کنید تا مطالب به شدت فنی ایت دیگران رو به اشتباه
    ندازه
    - بهم بگید تا لینک موتق اش رو به شما بدم) البته سکوت رو خیلی خوب اومدید ، بله بنده سکوت میکنم چون جواب ...... چون شما خاموشی است
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •