تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: با 1،900 بهترین ارتقا کدوم میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ایده چهارم ( آخر رندرینگ ) :یعنی من یک مادربرد سری x79 بگیرم 800 تومن بعلاوه یک ابر سی پی یوی خفن مثل 4820 سوکت 2011 با ده مگ کش و 3.7 گیگ سرع که 970 تومنه بگیرم با 4 گیگ رم 110 تومن ، بعلاوه کارت گرافیک خودم ( یعنی دیگه یه طوری بشه که سی پی یوی 8400 منو با لگد همچین بزنه که پرتش کنه تو جوب! .... حالا خوبه نظرتون چیه، ؟ می خوام تا چند سال دیگه سیستم نخرم!
    Last edited by hes25; 03-04-2014 at 21:02.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیستم سومی که مدنظرتون بوده به نظر من منطقی تر هست و در آینده میتونین گرافیک مورد نیازتون رو هم تهیه کنین.
    در ضمن باقی قطعات رو مثل پاور از قبل دارین؟ مشخصاتشون چیه؟

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سیستم سوم :من قید بازی فعلا رو بزنم یعنی کارت گرافیک الان نگیرم ! ( چون که DX 12 سال بعد میاد همه بازی های خوب رفتن واسه 2015 و 2016!) بنابراین فعلا من یک مادر برد خوب ایسوس بگیرم 600 تومن، بعلاوه سی پی یوی خوب 4770 بگیرم 920 تومن با 8 گیگ رم پرسرعت و مرغوب 380 تومنی که میشه دقیقا 1900
    عزیز همه چیز باید به هم بیاد ... رم هم برای این 8 گیگ گفتم که تو کار 3d سه چیز اولویت بالا دارد. سی پی یو.. کش سی پی یو ... رم ... در مرحله چهارم گرافیک
    اما یادتون باشه ، گرافیک هم باید داشته باشید . این سیستم بالا سیستم خیلی خوبیست که قابلیت ارتقا دارد من برد رو پیشنهاد مینم اگه میخواید بگیرید z87 d3h گیگا رو انتخاب کنید ، هم پرفورمنس خیلی خوبی داره ، هم قیمتش خوبه . هم تو بنچ مارکها قوی بوده. اگه خدا در آینده کمک کرد، یه کارت گرافیک مثلا r9 270 x بگیرید که کارتون به طور کامل جواب خواهد داد.

5. این کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا تشکر...فقط یکی دوتا سوال..من مادربرد و ارزون تر بردارم تا یکم هزینه بمونه واسه یه کولینگ خوب چطوره،...آخه شنیدم i7 با فن استوک خودش توی فول لود خیلی سرو صدا داره!...منم که خیلی حساسم، چون معمولا موقع رندر مقاله می خونم یا باید تمرکز داشته باشم روی راهکار های مختلف در کارم،معمولا فکر میکنم و اینا...بنابراین یه کولینگ خوب چی پیشنهاد میدین... و اینکه 100 تومن دیگه به مبلغ اضافه کردم شد دو تومن کامل ...ضمنا دی وی دی رایتر هم ندارم قدیمیه واسه من، به این مادربرد های جدید نمی خوره مثل اینکه...تشکر
    Last edited by hes25; 08-04-2014 at 11:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه برد رو دست نزنید چون این ارزون ترین z87 از برند گیگا ، و تو همین بازه قیمتی از برند ایسوس نیز هست. اما asrock ارزون تر داره و برد های بدی هم نیستند.
    به عقیده من کولینگ هم مهمه.dvd رایتر هم میتونید از SAMSUNG SH-S243D 24X DVD-RW باقیمتی حدود 50 هزار خریداری کنید. برای فن هم Enermax ETS-T40-W CPU Cooler با 180 -90 خیلی خوبه یا Cooler Master Hyper N520.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •