تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: برنامه نویسی را از کجا شروع کنم؟

کاربر فعال تالار .Net Msba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ! My Mind

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

خواهشا سفسطه بافی نکنید بنده در مورد برنامه نویسی البته بجز { html , css } کاملا بی سواد هستم بنده به دنبال ساختن برنامه برای ویندوز هستم لطفا کمی در مورد برنامه نویسی توضیح دهید در گوگل خیلی جستو کردم مطالب بسیار گیج کننده و پراکنده هستند بنده میخواهم از صفر شروع کنم و مقدمات یادگیری برنامه نویسی را بدانم (نرم افزار های مورد نیاز،دانش پیش نیازو ...)در اینترنت به بحث هایی مانند الگوریتم و فلوچارت برخوردم لطفا یک توضیح کلی بدهید
    در ضمن از طریق فضای مجازی بدون کلاس رفتن یادگیری ممکن است اگر امکان دارد سایت هایی در این زمینه معرفی کنید که کامل باشند
    آیا باید کتاب های رشته کامپیوتر را باید بخوانم مانند مبانی؟
    با تشکر

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

باسلام

فلوچارت در واقع نقشه‌ای هست که برنامه‌نویسان رایانه قبل از نوشتن برنامه به زبان برنامه‌نویسی اصلی آن را ترسیم می‌کنند. با مروری بر فلوچارت روند اجرای عملیات، مراحل و جزئیات برنامه و ورودی و خروجی هر مرحله از برنامه مشخص می‌شه. اسم دیگه فلوچارت هم روند نما هست.

برای برنامه سازی ویندوز باید زبان های خانواده C و خود C رو بلد باشی. زبان های خانواده اش هم C# و C++ هستند. زبان UML رو هم یادبگیرید بد نیست. اگه بخواهید برنامه روی سخت افزار کامپیوتر تاثیر بگذاره باید زبان ماشین (اسمبلی) رو هم یادبگیرید.

الگوریتم هم که نیاز به یادگیری نداره.یک جور دستور و داده هست که برنامه ها بر اساس اون عمل می کنند.

در کل مراحل یادگیری اینجور میشه:

الگوریتم و فلوچارت » زبان C و خانواده اش » زبان اسمبلی و UML (به صورت دلخواه)

تنها چیزی هم که یادیگیریش از روی کتاب و اینترنت غیر ممکنه همین برنامه نویسی نرم افزار و الگوریتم و فلوچارت هست.
    تو دانشگاه باید برید رشته نرم افزار و ممکنه بعد از سه یا چهار سال چند خط برنامه بنویسید.
    Last edited by kian98; 28-03-2014 at 20:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

خواهشا سفسطه بافی نکنید بنده در مورد برنامه نویسی البته بجز { html , css } کاملا بی سواد هستم بنده به دنبال ساختن برنامه برای ویندوز هستم لطفا کمی در مورد برنامه نویسی توضیح دهید در گوگل خیلی جستو کردم مطالب بسیار گیج کننده و پراکنده هستند بنده میخواهم از صفر شروع کنم و مقدمات یادگیری برنامه نویسی را بدانم (نرم افزار های مورد نیاز،دانش پیش نیازو ...)در اینترنت به بحث هایی مانند الگوریتم و فلوچارت برخوردم لطفا یک توضیح کلی بدهید
    در ضمن از طریق فضای مجازی بدون کلاس رفتن یادگیری ممکن است اگر امکان دارد سایت هایی در این زمینه معرفی کنید که کامل باشند
    آیا باید کتاب های رشته کامپیوتر را باید بخوانم مانند مبانی؟
    با تشکر
    فلوچارت یه نقشه ای هست که روند اجرای یک قطعه کد رو نمایش میده که برنامه نویس ممکنه قبل از نوشتن کد اون رو روی کاغذ رسم کنه. برای نوشتن برنامه نیازی به دادن فلوچارت به کامپیوتر نیست.

برای برنامه نویسی سیستم عامل ویندوز، می تونید برید سراغ زبان های برنامه نویسی مثل سی شارپ، ویژوال بیسیک، سی پلاس پلاس و... می تونید با کتاب های موجود تو بازار شروع کنید. ولی قبلش از دوستان بپرسید که کدوم کتاب مناسبه.

پ.ن. HTML و CSS زبان برنامه نویسی نیستن؛ زبان نشانه گذاری هستن.
    پ.ن.2. برای زبان C++ کتاب "دایتل و دایتل" کتاب خوبی هست.
    Last edited by L͠øneWolf; 28-03-2014 at 18:45.

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عزیزم با تجربه ای که من تو زمینه تجاری دارم بهترین ابزار برای نوشتن برنامه های ویندوزی یاد گیری سی شارپ دات نت و یا ویژوال بیسیک دات نت هستش
    همچنین یادگیری پایگاه داده هم خیلی لازم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عزیز برو کتاب سی شارپ جعفرنژاد یا دایتل دایتل را بگیر و بخون.

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

اول باید برای خود مشخص کنی

برنامه نویسی وب میخواهی یاد بگیری یا نرم افزار..!

برنامه نویسی وب کمی راحت تره

به ترتیب باید اینهارو یاد بگیری

html
    css
    دراخر php یا asp

سرجمع باید 3تا 6ماه وقت بزاری ..! باید پروژه انجام بدی

برنامه نویسی نرم افزار کمی سخت تره قضیه اش

سطح بالا میخواهی یاد بگیری (‌به زبان انگلیسی نزدیک تر است ( تجاری هستند) c,c++

باید الگوریتم اول بخوانی ..! بعد شروع کنی به نوشتن .! ریاضی هم درگیرشی وقتی بخوای الگوریتم یاد بگیری

اگر میخوای برای تفریح یاد بگیری سراغ نرم افزار نرو .! وب یاد بگیر شیرین تر است .!

برنامه نویسی نرم افزار باید اصولی باهات کارکنن

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •