تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: سوال درباره نحوه شبکه کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

یه مقدار عجیب شد... البته این به خاطر دسترسی نداشتن به سیستم های شماست؛ ولی خب اشکال نداره.
    ببین اگر کلا وقتی که از DHCP هم IP میگیره کار نمیکنه و فقط زمانی کار میکنه که باید به صورت دستی IP داه باشی؛ میتونی این رو هم توی لپ تاپ تست کنی و به کارت شبکه ی Wireless اون IP دستی بدی.
    ولی این قضیه مشکوکه؛ مصل اینه که شما یه برنامه ای چیزی داری توی سیستم که اجازه ی این کار رو نمیده؛ چون مودم که توی این حالت کاری به جز Switching نمیکنه.
    حالا اون مورد بالا رو هم تست کن شاید درست بشه.
    سلام:واقعا از این که منو راهنمایی می کنید ممنونم-این کار رو قبلا انجام دادم اما نشده(به هر دو بصورت دستی ای پی دادم اما نشد)-برنامه خاصی هم رو کامپیوتر های نصب نیست(یه سری برنامه های روتینه مثل پلیرها و نرو و...)-خودمم گیج شدم
    راستی من یه چیزی تو اینترنت درباره nat خوندم،از اون نیست؟مثلا اول باید مودم کانفیگ شه؟
    لصفا اگه چیزی به ذهنتون می رسه منو راهنمایی کنید.
    با تشکر و سپاس فراوان از شما دوست عزیز
    Last edited by 2195; 17-03-2014 at 13:50.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام:واقعا از این که منو راهنمایی می کنید ممنونم-این کار رو قبلا انجام دادم اما نشده(به هر دو بصورت دستی ای پی دادم اما نشد)-برنامه خاصی هم رو کامپیوتر های نصب نیست(یه سری برنامه های روتینه مثل پلیرها و نرو و...)-خودمم گیج شدم
    راستی من یه چیزی تو اینترنت درباره nat خوندم،از اون نیست؟مثلا اول باید مودم کانفیگ شه؟
    لصفا اگه چیزی به ذهنتون می رسه منو راهنمایی کنید.
    با تشکر و سپاس فراوان از شما دوست عزیز
    احتمال اینکه تنظیم خاصی توی وایرلس مودم باشه خیلی بیشتره.
    NAT برای اتصال چندین دستگاه فیزیکی تحت یه IP به شبکه و دسترسی اونها به اینترنت هست، اگر به شبکه وصل میشید ولی به اینترنت دسترسی ندارید یا فقط یکی از سیستم های شبکه به اینترنت دسترسی دارن، احتمالا مشکل از NAT باشه...
    تنظیمات وایرلس رو از توی مودم بررسی کردین؟

3. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احتمال اینکه تنظیم خاصی توی وایرلس مودم باشه خیلی بیشتره.
    NAT برای اتصال چندین دستگاه فیزیکی تحت یه IP به شبکه و دسترسی اونها به اینترنت هست، اگر به شبکه وصل میشید ولی به اینترنت دسترسی ندارید یا فقط یکی از سیستم های شبکه به اینترنت دسترسی دارن، احتمالا مشکل از NAT باشه...ج
    تنظیمات وایرلس رو از توی مودم بررسی کردین؟
    سلام:ممنون از اینکه منو راهنمایی می کنید-وقتی بصورت که هردو با کابل به مودم وصل می شن هیچ مشکلی ندارم و به راحتی هم شبکه هستن و هم هردو دست رسی به اینترنت رو دارن-جالب اینجاست که وقتی با کابل متصل هستن به راحتی می شه با استفاده از نرم افزار تیم ویور استفاده کرد و از طریق شبکه هم دیگه رو کنترل کرد(در حالی که اگه ای پی ست نکرده با شم ،تیم ویور کار می کنه اما نمی تونم تو قسمت نیتورک ببینم و یا حتی تو ران که دستور 192.168.1.6\\ رو می زنم باز نمی تونه وصل بشه-جالبه نه!!!!!!!!)-------اما زمانی که با لپ تاپ بصورت وایرلس وصل می شم اصلا نمی شه با نرم افزار تیم ویور وصل شد
    با تشکر و سپاس فراوان از شما اساتید گرامی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام:دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه مشکلت حل شده منو هم راهنمایی کن ،من هم همین مشکل را دارم اصلاً سوالم را اینطوری مطرح کنم.ایجاد شبکه ای با این حالت یعنی اتصال کامپوتر با کابل به مودم و لپ تاپ با وایرلس امکان پذیر است یا قطعه ای دیگر لازم است؟آیا در مودم ارتباطی بین شبکه کابلی مودم و وایرلس مودم وجود دارد تا کامپوتر و لپ تاپ را به هم ارتباط دهد.نوع مودم 2750 دلینک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه مشکلت حل شده منو هم راهنمایی کن ،من هم همین مشکل را دارم اصلاً سوالم را اینطوری مطرح کنم.ایجاد شبکه ای با این حالت یعنی اتصال کامپوتر با کابل به مودم و لپ تاپ با وایرلس امکان پذیر است یا قطعه ای دیگر لازم است؟آیا در مودم ارتباطی بین شبکه کابلی مودم و وایرلس مودم وجود دارد تا کامپوتر و لپ تاپ را به هم ارتباط دهد.نوع مودم 2750 دلینک
    سلام:بله دوست عزیز شدنیه،من لپ تاپ و کامپیوترم رو شبکه کردم(هم کابلی می شه و هم وایرلسی)-به هیچ قطعه اضافی دیگه ای هم نیازی ندارید(مودم کافیه)-
    ببینید اگه شما با پی سی تون که بهش کابل زدین به راحتی می تونین برید اینترنت؟آیا با لپ تاپ هم می تونید با وایرلس به اینترنت وصل بشید؟اگر جواب هردو بله است،شما باید وارد قسمت کانفیگ مودم شوید و این گزینه رو پیدا کنید و تیکش رو بردارید :Enable MultiAP Isolation
    تو مودم من مسیرش اینه:
    setup-->wirless-->wirlessbasic
    موفق باشید

داره خودمونی میشه star254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوست من جهت اطلاع عزیزان خواننده این مطلب رو اضافه کنم اگه گزینه فایروال در مودم فعال باشه جلوی پینگ گرفتن در شبکه بین سیستمهایی که به صورت وایرلس متصل هستند رو میگیره و لازمه در بخش تنظیمات مودم فایروال اگه فعال هست غیر فعال بشه.
    Last edited by star254; 07-06-2014 at 03:01.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •