تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: مشاوره برای سیستم رندرینگ تا7-8 تومن...( مشاوره نهایی )

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خودش 10 میلیون در میاد! چون دو تا کارت گرافیک هست! سیستم زیر با اسمبل، 10 تومن هزینه اس. شاید هم یه خورده کمتر.

حالا اگر گیم خیلی برای شما با اهمیت نباشه، میشه کارت 770 (700 ارزون تر) هم خرید. باز برای کاهش هزینه؛ میشه رم معمولی تر (200 ارزون تر)، هارد معمولی تر (200 ارزون تر)، اس اس دی ارزان تر (100 کمتر)، کولر ارزون تر (50 کمتر)، پاور گرین (400 ارزون تر) و کیس گرین (100 ارزون تر) خریداری کرد که توصیه نمی کنم!
    در صورت اعمال تغییرات فوق، میشه شاهد کاهش 1 میلیون و 750 هزینه ی کل شد.

فراموش نکنید که سیستم زیر از پردازنده ی 4820K بهره می بره! چون کار شما بیشتر گرافیکی هست تا پردازشی و اینکه بودجه هم کمی مشکل ساز بود، لذا به 4820K اکتفا کردم برای پیشنهاد. اما در آینده؛ پردازنده، رم، کارت گرافیک و ... قابل ارتقا خواهد بود.

Last edited by Hessam 2; 28-02-2014 at 14:49.

2. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دست شما درد نکنه حسام جان اما باید یه مقدار ادیت کنیم چون
    حقیقت توی رندر با vray وقتی میخوام رندر production که رندر نهایی کار هستش فقط cpu محاسبه میکنه ، و توی vray RT فقط کارت گرافیک . برای همین باید 4930k ببندم و میخوام اور کلاک هم کمی بکنم . رم هم باید 32 گیگ داشته باشم .
    گرافیک هم میخوام 780ti باشه واگه رفرنس باشه هم خوبه چون اورکلاک نمیکنم و ارزونتر میشه + کوادرو .
    فکر کنم اگه کمی قطعات رو که گفتی میشه ارزونتر گرفت رو ارزونتر بگیریم به صورتی که زیاد هم افت کیفیت نداشته باشیم بهتر میشه . چون اگه بتونم یه کارت تایتان بلک قبل از عید بگیرم ممکنه . قید این دوتا کارت رو بزنم و یه تیتان بلک بگیرم فقط .

ممنون از لطفت آقا حسام

4. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما چیزی از وی ری نگفته بودی!! تازه گفتی!! البته هر چند آیرون هم وابسته به پردازنده هست!
    ok. الان ویرایش می کنم در همون پست!

6. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما چیزی از وی ری نگفته بودی!! تازه گفتی!! البته هر چند آیرون هم وابسته به پردازنده هست!
    ok. الان ویرایش می کنم در همون پست!
    اگه قیمت قطعات رو هم به صورت جدا بزنید ممنون میشم .

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه قیمت قطعات رو هم به صورت جدا بزنید ممنون میشم .
    آقا سیستم دوم اضافه شد. قیمتش شد 10 میلیون و 200.
    دو تا کارت نتونستم بذارم! چون بالای 10500 می شد در اونصورت! مگر اینکه شما به جای 780 تی آی به 780 اکتفا می کردی!

در مورد قیمت ها هم قیمت های سقف بازار رو از لینک داخل امضام می تونید بردارید که با فونت قرمز قرار دادم.
    اما قیمت های حدودی رو براتون پی ام کردم.
    Last edited by Hessam 2; 28-02-2014 at 12:09.

9. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا سیستم دوم اضافه شد. قیمتش شد 10 میلیون و 200.
    دو تا کارت نتونستم بذارم! چون بالای 10500 می شد در اونصورت! مگر اینکه شما به جای 780 تی آی به 780 اکتفا می کردی!

در مورد قیمت ها هم قیمت های سقف بازار رو از لینک داخل امضام می تونید بردارید که با فونت قرمز قرار دادم.
    اما قیمت های حدودی رو براتون پی ام کردم.
    ممنون آقا حسام . احتمالا سیستم اول رو با دوتا کارت بگیرم . بسیار لطف کردید

11. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون آقا حسام . احتمالا سیستم اول رو با دوتا کارت بگیرم . بسیار لطف کردید
    خواهش می کنــــــم. بسیار مبارکتون باشه.
    اما من سیستم اول (سومین لیستی که تازه اضافه کردم) رو با GTX 780 Ti بیشتر می پسندم برای شما + قابل نصب کردن کارت دوم و SLI در آینده!
    اینجوری نه از پردازنده می افتید و نه از کارت گرافیک! به این میگن با یک تیر، دو نشان زدن!
    780 تی آی هم با تیتان بلک آنچنان تفاوت نداره! مزیت 780 تی آی اینه که خنک تره!

پس از خرید، بی صبرانه منتظر عکس های سیستم خریداری شده در همین تاپیک، خواهیم بود.
    Last edited by Hessam 2; 28-02-2014 at 14:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگر من جای شما باشم تایتان رو بر میدارم(یک یا دو تا بنا به بودجه)و از موتوری مثل octane استفاده میکنم، اون وقت پردازندتون رو هم میتونین ضعیف تر بردارین در صورت لزوم و پول اضافی هم خرج نکنین.
    بنده با کوادرو آشنایی ندارم ولی اگر vram ش 2 گیگ باشه(من طبق لیست بالا دیدم) میشه گفت به هیچ وجه فایده ای برای gpu رندرینگ نداره! چون تمام تکسچر ها و مدل ها باید توی vram جا بشن برای رندر، که 2 گیگ خیلی کمه برای کار های درست و حسابی!(غیر از اینکه از هیبرید رندرینگ استفاده کنید که حداکثر سرعتتون رو دو-سه برابر می کنه)
    اگر کار های خیلی خیلی سنگین نمی کنید%(
    Last edited by Hapoofesgeli; 04-03-2014 at 17:35. دليل: غلط املایی!

14. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگر من جای شما باشم تایتان رو بر میدارم(یک یا دو تا بنا به بودجه)و از موتوری مثل octane استفاده میکنم، اون وقت پردازندتون رو هم میتونین ضعیف تر بردارین در صورت لزوم و پول اضافی هم خرج نکنین.
    بنده با کوادرو آشنایی ندارم ولی اگر vram ش 2 گیگ باشه(من طبق لیست بالا دیدم) میشه گفت به هیچ وجه فایده ای برای gpu رندرینگ نداره! چون تمام تکسچر ها و مدل ها باید توی vram جا بشن برای رندر، که 2 گیگ خیلی کمه برای کار های درست و حسابی!(غیر از اینکه از هیبرید رندرینگ استفاده کنید که حداکثر سرعتتون رو دو-سه برابر می کنه)
    اگر کار های خیلی خیلی سنگین نمی کنید که تو 6 گیگ تایتان جا نشن حتما تایتان رو بردارین.رندر با gpu چند ده برابر سریع تره!
    در ضمن تایتان اون قدری سریع هست که مجبور به انتظار زیادی برای بازی کردنتون نشین!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کدوم با دو تا 580 تو حدود 45 دقیقه انجام شدن. حالا شما تعداد هسته های coda ی تایتان و 580 رو مقایسه کنید و ببینید زمان رندرتون چقدره! برای رسیدن این سرعت ها با cpu به یه رندرفارم درست و حسابی نیاز دارین
    حرفتون تا حد زیادی درسته.
    اما دو تا 780 تی ای در برابر تیتان حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
    ایشون به نظرم یک عدد 780 تی ای بخره و بعد یکی دیگه اضافه کنه، خیلی بهتره. هم خنک تره. هم قوی تر.
    تازه در آینده می تونن حتی 780 تی آی رو بفروشن و یک عدد 790 هم بخرن که دو هسته ایه.

خبرهایی منتشر شده مبنی بر عرضه گرافیک NVIDIA GTX 790:

1- این گرافیک در واقع از دو GPU ی GK110 تشکیل شده!
    2- دارای دو دسته ی 2496 هسته ی CUDA که مجموعا میشه 4992 هسته!!
    3- هر GPU دارای 5 گیگابایت حافظه ی GDDR5 هست که مجموعا 10 گیگ میشه و دارای پهنای حافظه ی اینترفیسی به وسعت 320 بیت هست!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حرفتون تا حد زیادی درسته.
    اما دو تا 780 تی ای در برابر تیتان حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
    ایشون به نظرم یک عدد 780 تی ای بخره و بعد یکی دیگه اضافه کنه، خیلی بهتره. هم خنک تره. هم قوی تر.
    تازه در آینده می تونن حتی 780 تی آی رو بفروشن و یک عدد 790 هم بخرن که دو هسته ایه.

خبرهایی منتشر شده مبنی بر عرضه گرافیک NVIDIA GTX 790:

1- این گرافیک در واقع از دو GPU ی GK110 تشکیل شده!
    2- دارای دو دسته ی 2496 هسته ی CUDA که مجموعا میشه 4992 هسته!!
    3- هر GPU دارای 5 گیگابایت حافظه ی GDDR5 هست که مجموعا 10 گیگ میشه و دارای پهنای حافظه ی اینترفیسی به وسعت 320 بیت هست!!
    ti مگه 3 گیگ نیست؟ اگر این طور باشه اون وقت در مقابل 6 گیگ تایتان خریدش به نظرم کار عقلانی نیست. هر چند اگه قدرت پردازشیش بیشتر باشه.
    متاسفانه توی gpu رندرینگ vram ها جمع نمیشین و اگر از چند تا gpu استفاده بشه از حافظه ی کوچیکترینش استفاده میشه که اون وقت بازم حافظه 790 نسبت به تایتان کمتره.
    به نظر من تنها گزینه ی مناسب برای gpu رندرینگ درست و حسابی همون تایتان هست که ایشون هم بودجشون کاملا مناسبه و حتی میتونن دو تا تایتان بگیرن.
    کلا تنها موردی که gpu رندرینگ رو محدود کرده همین وابستگی به vram هست.(البته با 3 گیگ vram هم خیلی کار ها میشه کرد که نمونش رو نشون دادم ولی خب 6 گیگ یک چیز دیگست )

17. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •