منظورتون از برطرف شده يعني اينكه ميشه اون لينكي كه روش كليك مكينيم و به صفحه نظرات ميره روبروش تعدا نظرات نوشته شده باشه؟
منظورتون از برطرف شده يعني اينكه ميشه اون لينكي كه روش كليك مكينيم و به صفحه نظرات ميره روبروش تعدا نظرات نوشته شده باشه؟
آره تو همون لینکه که تو صفحتون میزارین بطور خودکار نوشته میشه که چندتا نظر دریافت کردین...نوشته شده توسط Ahmadra
درضمن مثلاً تو یه صفحه فرض میگیرم 2 تا مطلب داشته باشیم... برای این هم ترتیبی فراهم شده که بتونید برای هر کدام یه قسمت نظر مجزا داشته باشید....
حال این امکانات بگونهای طراحی شده که روی سایتهای استاتیک که میتونه فقط با HTML هم باشه شدنی هست...درواقع مشکل کار همین بود که برطرفش کردم...
ممنون از توجه شما
ممنون. خوب شد كه گفتين. چون من كد قديمي داشتم كه ننوشت هبود چند تا نظر هست. الان ميرم مجددا كد رو كپي ميكنم.
شما چقدر عجله داری .... گفتم که یه ماه دیگه...نوشته شده توسط Ahmadra
البته اون قسمت رو الان میتونم راه بندازم
اگه خواستی بگو تا موقطاً برای شما راه بندازم..!
یه نمونش اینجا هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ali_Moradi; 14-09-2006 at 18:08.
سلام. فكر كردم راه افتاده.
اگر امكان داره ميشه براي من فعالش كنيد؟
راستي خيلي خوب ميشد اين سيستم رو به زبان انگليسي هم مجهز ميكردي. مثلا هر كي خواست زبان سيستم كامنتشو لاتين كنه. هر كي كه مثلا سايت انگليسي زبان داره!
این هم در دست اقدامه....نوشته شده توسط Ahmadra
در مورد اینکه روش جدید رو الان راه اندازی کنم...مقدور نیست چون قسمت مدیریتش هنوز کار داره... باعث اختلال میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)