قصدتون از " اطلاع رسانی " بیشتر تخریب چهره این برند بوده ...
گفتید فروشنده هم هستید پس 100 درصد همین هدف رو داشتید !
![]()
قصدتون از " اطلاع رسانی " بیشتر تخریب چهره این برند بوده ...
گفتید فروشنده هم هستید پس 100 درصد همین هدف رو داشتید !
![]()
دوست عزیز من cpu ی این لب تاب رو هفته ی اول سوزوندم و گارانتی درجا عوض کرد بدون هیچگونه چون و چرایی!!! گارانتیشم سازگاره
شما درست میگید. حواسم نبود msi ارث پدریه بعضی دوستان هستش.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
دوستان ممنون می شم اگر بحث به حاشیه کشیده نشه
ممنون از اطلاع رسانی دوستان . ترجیها بحث ها رو مرتبط با تاپیک انجام بدین ( مسایل مربوط به خرید و راهنمایی های لازم )
به خاطر cpu ضعیف این مدل منصرف شدم می خام ge60 بخرم که هم ارزون تره هم i7 هست گرافیکش gt 750 هست.به نظرتون گرافیکش چقدر با مدل قبلی فرق میکنه؟ فریم ریت تو بازی ها چطوره؟می خام یه مقایسه کلی بین فریم ریت مدل قبلی و مدل کنونی بهم بدین.با این لیتاب چند سال برای بازی بیمه میشم؟
MSI GX60 با پردازنده AMD و گرافیک AMD 8970 در برابر MSI GE60 با پردازنده I7 و گرافیک Nvidia GT750M به قطع بسیار سرتر هست .
در صورتی که کار های پردازشی براتون مهم نیست و قدرت هزینه کردن رو دارین ، به نظر من همون GX60 بهتره .
همون طور که گفتم ، پردازنده قدرت کارت گرافیک رو محدود می کنه . ولی نگفتم از یه Nvidia GT750M هم ضعیف ترش می کنه .
میزان محدودیت بستگی به بازی داره که چقدر از پردازنده کار بکشه . ممکنه در یه بازی 10 % محدود بشه و مثلا 77 فریم بشه 70 فریم که تاثیر زیادی نداره .
ولی یه بازی مثل NFS MW 2012 تا 60 % افت فریم ریت داره .
ولی باز هم نسبت به Nvidia GT750M و GTX760M هم بهتره . اگر بخواد رقیب واسش پیدا شه ، باید یه لپ تاپ MSI GTX765M با پردازنده I7 باشه .
به نظر من اگر بودجش رو دارین همون MSI GX60 رو بگیرین .
میشه یه لینکی از این لب تاب به من بدی تو ال دیجیتال من که نتونستم پیدا کنم.درضمن بین ge60 و n56jr کدومش بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)