تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: برند لب تاب msi چطوره؟

داره خودمونی میشه HΟSSEIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

قصدتون از " اطلاع رسانی " بیشتر تخریب چهره این برند بوده ...

گفتید فروشنده هم هستید پس 100 درصد همین هدف رو داشتید !

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

برفرض صحیت شما هم درست درست باشه چه فایده ای داره که لب تاپ من کلا آمار خرابیش کمی پائینتر باشه اما موقع ضروری گارانتی اون از زیر وظایفش شونه خالی کنه!
    مثلا از ایسوس نام بردبد که برند خوبیه اما کلا ترشی هفته بیجار وارد کننده تو ایران داره و کیه که از رفع مسئولیتهای این نماینده های ریز و درشت به حالت جنون نرسیده باشه ! نمونه این مشکلات رو من و بچه های این فروم به وفور با هم درمیان گذاشتیم. از خرابی صفحه کلید در روز اول خرید که خیلی راحت میگن شامل گارانتی نمیشه چون در اثر ضربه در هنگام حمل بوده! تا موارد ... من خودم اپل دارم اما اگه خراب بشه باید دو دستی بکوبم تو سرم که باید بدمش زیر دست یه مشت شارلاتان که نه تعمیرکار بلکه تعویض کار هستند و چهار تا جای سالم لب تاپ رو هم یواشکی عوض میکنند! . نمایندگی های سونی هم از همه بدتر که موقع تعمیر لب تاپ همکارم ، یه قطعشو یواشکی عوض کرده بودند! که چند ماه بعد شانسی فهمید و کلی شر شد و کلانتری بازی و آخرش هم هیچی !
    دوست عزیز من cpu ی این لب تاب رو هفته ی اول سوزوندم و گارانتی درجا عوض کرد بدون هیچگونه چون و چرایی!!! گارانتیشم سازگاره

3. این کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

قصدتون از " اطلاع رسانی " بیشتر تخریب چهره این برند بوده ...

گفتید فروشنده هم هستید پس 100 درصد همین هدف رو داشتید !

شما درست میگید. حواسم نبود msi ارث پدریه بعضی دوستان هستش.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان ممنون می شم اگر بحث به حاشیه کشیده نشه

ممنون از اطلاع رسانی دوستان . ترجیها بحث ها رو مرتبط با تاپیک انجام بدین ( مسایل مربوط به خرید و راهنمایی های لازم )

6. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

به خاطر cpu ضعیف این مدل منصرف شدم می خام ge60 بخرم که هم ارزون تره هم i7 هست گرافیکش gt 750 هست.به نظرتون گرافیکش چقدر با مدل قبلی فرق میکنه؟ فریم ریت تو بازی ها چطوره؟می خام یه مقایسه کلی بین فریم ریت مدل قبلی و مدل کنونی بهم بدین.با این لیتاب چند سال برای بازی بیمه میشم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

به خاطر cpu ضعیف این مدل منصرف شدم می خام ge60 بخرم که هم ارزون تره هم i7 هست گرافیکش gt 750 هست.به نظرتون گرافیکش چقدر با مدل قبلی فرق میکنه؟ فریم ریت تو بازی ها چطوره؟می خام یه مقایسه کلی بین فریم ریت مدل قبلی و مدل کنونی بهم بدین.با این لیتاب چند سال برای بازی بیمه میشم؟
    MSI GX60 با پردازنده AMD و گرافیک AMD 8970 در برابر MSI GE60 با پردازنده I7 و گرافیک Nvidia GT750M به قطع بسیار سرتر هست .

در صورتی که کار های پردازشی براتون مهم نیست و قدرت هزینه کردن رو دارین ، به نظر من همون GX60 بهتره .

همون طور که گفتم ، پردازنده قدرت کارت گرافیک رو محدود می کنه . ولی نگفتم از یه Nvidia GT750M هم ضعیف ترش می کنه .

میزان محدودیت بستگی به بازی داره که چقدر از پردازنده کار بکشه . ممکنه در یه بازی 10 % محدود بشه و مثلا 77 فریم بشه 70 فریم که تاثیر زیادی نداره .
    ولی یه بازی مثل NFS MW 2012 تا 60 % افت فریم ریت داره .

ولی باز هم نسبت به Nvidia GT750M و GTX760M هم بهتره . اگر بخواد رقیب واسش پیدا شه ، باید یه لپ تاپ MSI GTX765M با پردازنده I7 باشه .

اگر هم هزینه براتون مهم است ، به نطر من Asus N56JR با قیمت حدود 3,600 و کارت گرافیک GTX760M لپ تاپ مناسبی هست

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

MSI GX60 با پردازنده AMD و گرافیک AMD 8970 در برابر MSI GE60 با پردازنده I7 و گرافیک Nvidia GT750M به قطع بسیار سرتر هست .

در صورتی که کار های پردازشی براتون مهم نیست و قدرت هزینه کردن رو دارین ، به نظر من همون GX60 بهتره .

همون طور که گفتم ، پردازنده قدرت کارت گرافیک رو محدود می کنه . ولی نگفتم از یه Nvidia GT750M هم ضعیف ترش می کنه .

میزان محدودیت بستگی به بازی داره که چقدر از پردازنده کار بکشه . ممکنه در یه بازی 10 % محدود بشه و مثلا 77 فریم بشه 70 فریم که تاثیر زیادی نداره .
    ولی یه بازی مثل NFS MW 2012 تا 60 % افت فریم ریت داره .

ولی باز هم نسبت به Nvidia GT750M و GTX760M هم بهتره . اگر بخواد رقیب واسش پیدا شه ، باید یه لپ تاپ MSI GTX765M با پردازنده I7 باشه .

اگر هم هزینه براتون مهم است ، به نطر من Asus N56JR با قیمت حدود 3,600 و کارت گرافیک GTX760M لپ تاپ مناسبی هست
    این n56jr که گفتی تازه ار شما میشنوم یه سرچ زدم اصلا تو فروشگاه ها یا سایت ها ندیدم به ایران اومده؟برای بازی چطوره؟اخه میگن بازی فقط msi?

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

این n56jr که گفتی تازه ار شما میشنوم یه سرچ زدم اصلا تو فروشگاه ها یا سایت ها ندیدم به ایران اومده؟برای بازی چطوره؟اخه میگن بازی فقط msi?
    نظر بنده هم روی همون MSI GX60 هست . در بازی بسیار بهتر عمل می کنه .

به نظر من اگر بودجش رو دارین همون MSI GX60 رو بگیرین .

N56JR هم موجوده آل دیجیتال اورده 3,500 .

توی بقیه سایت ها هم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تو گرافیک GT630 و 635 و 610 به ترتیب کدوم ها قوی تریند؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

نظر بنده هم روی همون MSI GX60 هست . در بازی بسیار بهتر عمل می کنه .

به نظر من اگر بودجش رو دارین همون MSI GX60 رو بگیرین .

N56JR هم موجوده آل دیجیتال اورده 3,500 .

توی بقیه سایت ها هم هست
    میشه یه لینکی از این لب تاب به من بدی تو ال دیجیتال من که نتونستم پیدا کنم.درضمن بین ge60 و n56jr کدومش بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •