تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: دانلود افلاین آپدیت ویندوز8.1 برای ویندوز 8 اوریجینال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

یه فکر یهتری بنظرم رسید، با توجه یه اینکه مشکل حجم ندارم، میتونم با سرعت بالا دانلود کنم و یعد نصب کنم البته به ورژنش هم دقت می کنم. برای من پرو و اینترپرایز نیست و عادی را باید دانلود کنم. به این معمولی ها قبلا home edition می گفتند اما نمیدونم چرا مایکروسافت دیگه نمیگه home. راستی پرو و اینتر پرایز 8 چه تفاوتی با معمولی(یا خالی!) دارند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

من ویندوز دانلود کردم. نیم ساعته دانلود شد با سرعت نجومی! سرعت دانلودم تا 1mb/s می رسید! چند تاسئوال داشتم 1- نسخه معمولی /پرو /اینترپرایز همشون تو یه دیسک هستند و باید بعدا تو مرجیه نصب انتخاب بشن؟ 2- اول نصب از من یک product key میخواد که 5 قسمتی و 25 کرکتر میشه. من پروداکت ای دی ویندوز اوریجینالم چهار قسمتی هست و از طرفی تو قسمت details در پنجره سیستم من امده، current product key و نوشته *****_XXXXX که ایکس ها حروف و عدد هستند. یابد چی کار کنم؟ یک سری دیتا تو فایل تکست که دانلود کردم اومده، من باید از اونا استفاده کنم یا از مال خودم. اگر از مال خودم چطوری؟ داده هایی که همراه ویندوز دانلود کردم بصورت زیر هستند. :efault Retail Channel (Install) Keys::
    Core=334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
    CoreN=6NPQ8-PK64X-W4WMM-MF84V-RGB89
    CoreSingleLanguage=Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC
    Professional=XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
    ProfessionalN=JRBBN-4Q997-H4RM2-H3B7W-Q68KC
    ProfessionalWMC=GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT
    Enterprise=FHQNR-XYXYC-8PMHT-TV4PH-DRQ3H
    EnterpriseN=NDRDJ-3YBP2-8WTKD-CK7VB-HT8KW
    ::gVLK KMS key (Use only with KMS Activation)::
    gvlkCore=M9Q9P-WNJJT-6PXPY-DWX8H-6XWKK
    gvlkCoreN=7B9N3-D94CG-YTVHR-QBPX3-RJP64ش
    gvlkCoreSingleLanguage=BB6NG-PQ82V-VRDPW-8XVD2-V8P66
    gvlkProfessional=GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9
    gvlkProfessionalN=HMCNV-VVBFX-7HMBH-CTY9B-B4FXY
    gvlkProfessionalWMC=789NJ-TQK6T-6XTH8-J39CJ-J8D3P
    gvlkEnterprise=MHF9N-XY6XB-WVXMC-BTDCT-MKKG7
    gvlkEnterpriseN=TT4HM-HN7YT-62K67-RGRQJ-JFFXW
    Last edited by mehdisad; 11-02-2014 at 22:15.

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه فکر یهتری بنظرم رسید، با توجه یه اینکه مشکل حجم ندارم، میتونم با سرعت بالا دانلود کنم و یعد نصب کنم البته به ورژنش هم دقت می کنم. برای من پرو و اینترپرایز نیست و عادی را باید دانلود کنم. به این معمولی ها قبلا home edition می گفتند اما نمیدونم چرا مایکروسافت دیگه نمیگه home. راستی پرو و اینتر پرایز 8 چه تفاوتی با معمولی(یا خالی!) دارند؟
    سلام

اون فقط به خاطر فروش بود؛ یعنی یه سری قابلیت ها رو تعریف میکرد و نسبت به اون یه نسخه تعریف میشد که مردم پول کمتری بدند و نسخه های مورد نظر خودشون رو بخرند. اتفاقا به نظر من بهتره این کار که برای 8.1 کرده؛ یعنی این همه تفاوت نسخه خیلی هم خوب نبود.

تفاوت نسخه ها رو میتونید در اینجا ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما به صورت کلی نسخه ی Pro قابلیت Join شدن به Domain رو داره (یعنی با این قابلیت برای شرکت ها مناسبه) و یکسری قابلیت های دیگه که میتونید از لینک بالا ببینید.
    نسخه ی Enterprise هم همه ی قابلیت های Pro رو داره و چند چیز دیگه مثل Windows to Go و Branch Cache و Direct Access و... هم پشتیبانی میکنه

4. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ویندوز دانلود کردم. نیم ساعته دانلود شد با سرعت نجومی! سرعت دانلودم تا 1mb/s می رسید! چند تاسئوال داشتم 1- نسخه معمولی /پرو /اینترپرایز همشون تو یه دیسک هستند و باید بعدا تو مرجیه نصب انتخاب بشن؟ 2- اول نصب از من یک product key میخواد که 5 قسمتی و 25 کرکتر میشه. من پروداکت ای دی ویندوز اوریجینالم چهار قسمتی هست و از طرفی تو قسمت details در پنجره سیستم من امده، current product key و نوشته *****_XXXXX که ایکس ها حروف و عدد هستند. یابد چی کار کنم؟ یک سری دیتا تو فایل تکست که دانلود کردم اومده، من باید از اونا استفاده کنم یا از مال خودم. اگر از مال خودم چطوری؟ داده هایی که همراه ویندوز دانلود کردم بصورت زیر هستند. :efault Retail Channel (Install) Keys::
    Core=334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
    CoreN=6NPQ8-PK64X-W4WMM-MF84V-RGB89
    CoreSingleLanguage=Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC
    Professional=XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
    ProfessionalN=JRBBN-4Q997-H4RM2-H3B7W-Q68KC
    ProfessionalWMC=GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT
    Enterprise=FHQNR-XYXYC-8PMHT-TV4PH-DRQ3H
    EnterpriseN=NDRDJ-3YBP2-8WTKD-CK7VB-HT8KW
    ::gVLK KMS key (Use only with KMS Activation)::
    gvlkCore=M9Q9P-WNJJT-6PXPY-DWX8H-6XWKK
    gvlkCoreN=7B9N3-D94CG-YTVHR-QBPX3-RJP64ش
    gvlkCoreSingleLanguage=BB6NG-PQ82V-VRDPW-8XVD2-V8P66
    gvlkProfessional=GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9
    gvlkProfessionalN=HMCNV-VVBFX-7HMBH-CTY9B-B4FXY
    gvlkProfessionalWMC=789NJ-TQK6T-6XTH8-J39CJ-J8D3P
    gvlkEnterprise=MHF9N-XY6XB-WVXMC-BTDCT-MKKG7
    gvlkEnterpriseN=TT4HM-HN7YT-62K67-RGRQJ-JFFXW
    سلام

نکته ی اول اینه که شما میخواید از اول ویندوز رو عوض کنید و یا Upgrade کنید.

اما در هر حالت؛ باید قبل از نصب Product Key رو از ویندوز بردارید. احتمالا اون چیزی که شما دید سریال ویندوز نبوده. توی این لینک ها توضیح داده که چجوری میتونید سریال رو بردارید.
    و در نهایت همون نسخه ی درست رو باید نصب کنید و همون سریال که برداشتید رو وارد کنید تا همه چی مثل قبل Active بمونه.

البته با توجه یه این لینک ها اگر جواب نداد باید از DVDهای Recovery لپ تاپ استفاده کنی و برگردونی به 8 و بعد فقط از همون Store به 8.1 Upgrade کنی:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

من این بسته را داناود کردم Win81AIO-x64-en-US-ESD-Baseline-v2 منتها موقع نصب، همون اول؛ جایی که از من production key را میخواد نمیدونم باید چی وارد کنم؟ آخه من فقط ID دارم که 20 کرکتر هست و نه 25 تا و از طرفی تو details سیستم من تو قسما ویندور اکتیویشن نوشته Current product key *****-XXXXX که X ها برای من عدد و حروف است. نمیدونم منظورش چیه و چرا اصلا 5 کرکتر production key را داده. یه برنامه پیدا کردم بنام Balerc که کارش پیدا کردن Production key هست. این برنامه گفته The full product key is not stored on this computer. However, the characters shown uniquely identify your product key و منو به پیج مایگروسافت راهنمایی کرده برای تغییر پروداکت کی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتها اینحا یه ویندوز 8 اشاره ای نشده...فقط 7 . ...ویستا و ایکی پی. لطفا راهنماییم کنید نمیدونم باید چیکار کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اون لینک رو که گذاشتم رو هم چک کنید؛ اونم برای مایکروسافته و گفته از چه برنامه هایی میشه اون سریال رو پیدا کرد.

در ضمن با توجه به این لینک باید روی لپ تاپ اون چیزی که نوشته رو داشته باشه: (این قسمت Genuine Microsoft Labels رو بخونید)

8. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

فکر میکنم پیداش کردم. از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردم . این برنامه را نصب کردم. عالی بود خیلی سریع تر از belarc به من جواب داد. یک عدد 25 رقمی به من داد به نام CD Key: که 5 رقم پایانیش با current product key من همخوانی داره. بنظر میاد همین باشه. فقط نمیدونم چرا گفته cd key. راستی من این عدد را وارد کنم، دیگه مشکلی نیست؟ یعنی اینکه همون اول product key را وارد کنم در ادامه رجیستر میشه دیگه. حین نصب برای ویندوز پرو/اینترپرابز / معمولی امکان انتخاب هست؟
    Last edited by mehdisad; 11-02-2014 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اگر همین اول انتخاب کنید و سریال رو واردکنید درسته و Active میشه. ولی اگر میخواید ویندوز رو عوض کنید حتما از طریق Boot اون رو نصب کنید. البته اگر هم نشد اشکالی نداره ولی اون راه بهتره.
    در مورد نسخه هم آره میذاره که انتخاب کنید؛ البته به غیر از Enterprise ، چون این روش فعال سازیش فرق میکنه.

اما یادتون باشه که از اطلاعاتتون یه Backup بگیرید. چون اگر به مشکل برخورد بتونید برگردونید؛ تو اون پست قبلی نوشتم که اگر نشد باید چه کار کنید.

بعد باخیال راحت نصب کنید و از ویندوز 8.1 لذت ببرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

جالبه تو belarc در قسمت processor در مورد لپ تاپ من نوشته بود 2.50 gigahertz Intel Core i7-3537U_ در حالی که تو سیستم من در مورد پردازنده نوشته 2.0 Ghz !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

میخوام ویندوز اپگرید بشع، اونوقت خیالم جمع هست که برنامه های وایو مشکلی ندارن.. اگه از بوت نصب کنم باید موقع نصیب درایو C را فرمت کنم و ویندوزو نصب کنم، فکر میکنم روش تمیز نری باشه اما اونوقت بعدش باید از Vaio care برم برنامه های وایو رو نصب کنم. ممکنه یه موقع یه گیری بده نشه. شما روش boot را توصیه میکنید تو شرایط من؟ ---( عدد Cd key را 20 رقمی نوشته بودم که اشتباه نوشته بودم.. 25 رقم هست. همانند production key. تصحیح کردم)
    Last edited by mehdisad; 11-02-2014 at 23:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •