تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: سوال در مورد ایجاد دسترسی به سیستم های home group از اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

نکته: وقتی که IP در روتر شما معادل رنج داخلی IP در مودم شماست این کار نیاز نیست.
    - یعنی به عنوان مثال به این صورت: شما یه مودم دارید با یه IP Public که از ISP خریدید.
    - برای رنج داخلی (LAN) اون مودم IP از رنج 192.168.0.0 استفاده کردید.
    - برای رنج IP اون روتر هم از همین رنج 192.168.0.0 استفاده کردید.
    پس مودم و روتر عملا توی یک شبکه قرار میگیرند
    - و سیستم های شما که به همون روتر وصل هستند هم از رنج 192.168.0.0 ، IP گرفتند.
    پس سیستم ها و مودم و روتر همه در یک LAN قرار گرفتند و همدیگر رو میبینند.

پس با توجه به این توضیحات شما نباید توی Port Forwarding ورودی رو با 3389 به خروجی و به سمت روتر با پورت 3389 بفرستید.
    باید مستقیم بفرستید به IP همون سیستم که میخواید.

این قضیه از دید شبکه درسته (منظورم تنظیمات شماست) ولی خب استثنا هم توی تنظیمات وجود داره.

در مورد تست هم ترجیحا از یک سیستم دیگه استفاده کنید؛ این تست به تنظیمات NAT روی مودم هم ربط داره؛ پس از یک سیستم دیگه خارج از اون شبکه استفاده کنید.

نکته2 : برنامه های ریموت مثل Remote Desktop همه به صورت پیش فرض از Port 3389 استفاده می کنند؛ پس زدن اون Port در ادامه ی IP کار الکی است؛ مگر اینکه Port رو عوض کرده باشید؛ اونوقت باید بگید که با چه Port وصل بشه.

در مورد اون برنامه هم من تا حالا باهاش کار نکردم؛ کلا هر برنامه ای که FTP Server باشه خوبه و بستگی به راحتی شما در استفاده از اون برنامه داره.
    اینم یادم رفته بود بگم که FTP از Port 21 استفاده میکنه؛ پس اون رو هم توی مودم تنظیم کنید.

در مورد توضیحات ببخشید که زیاد وارد جزییات نشدم؛ ولی اگر شرایط شبکه ی شما همین باشه به این صورت باید جواب بده؛ اگر هم شرایط دیگه ای دارید مثل VLAN و... بگید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
    نه مودم و روتر من 2 آی پی داخلی مجزا دارن و روتر به عنوان یه client مودم تعریف شده
    برای همین تو مودم هم پورت فوروارد کردم ، ولی نمودنم چرا جواب نمیده ، (ریموت دکستاپ تو شبکه امکانپذیره ولی از خارج از اون نمیشه ) تو پنجره ریموت دکستاپ بدون شماره پرت هم امتحان کردم ولی نشد
    چیزی که نمیدونم باعث ایجاد مشکل میشه یا نه اینه که من از تو خود سیستم سعی در ریموت زدن دارم ، یعنی از به یه سیستم خودم آی پی ولیدمو میدم و میخوام به سیستم دیگم تو همون شبکه وصل بشم ، به نظرتون انجام نشدنش میشه از این باشه؟
    ضمنا برای تست این که پورت فورواردینگ کار میکنه یا نه این کار رو هم کردم که از یه سیستم داخل شبکه تو پنجره ریموت آی پی روتر رو وارد کردم به این امید که از پرت 3389 درخواست برای روتر ارسال میشه و روتر هم چون براش تعریف کردم منو متصل کنه به آی پی تعریف شده ، ولی اینم جواب نداد !
    پرت 21 رو هم ست کردم ولی چون هنوز برنامش رو نصب نکردم نمیتونم امتحانش کنم
    Last edited by icao; 08-02-2014 at 11:12.

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه مودم و روتر من 2 آی پی داخلی مجزا دارن و روتر به عنوان یه client مودم تعریف شده
    برای همین تو مودم هم پورت فوروارد کردم ، ولی نمودنم چرا جواب نمیده ، (ریموت دکستاپ تو شبکه امکانپذیره ولی از خارج از اون نمیشه ) تو پنجره ریموت دکستاپ بدون شماره پرت هم امتحان کردم ولی نشد
    چیزی که نمیدونم باعث ایجاد مشکل میشه یا نه اینه که من از تو خود سیستم سعی در ریموت زدن دارم ، یعنی از به یه سیستم خودم آی پی ولیدمو میدم و میخوام به سیستم دیگم تو همون شبکه وصل بشم ، به نظرتون انجام نشدنش میشه از این باشه؟
    ضمنا برای تست این که پورت فورواردینگ کار میکنه یا نه این کار رو هم کردم که از یه سیستم داخل شبکه تو پنجره ریموت آی پی روتر رو وارد کردم به این امید که از پرت 3389 درخواست برای روتر ارسال میشه و روتر هم چون براش تعریف کردم منو متصل کنه به آی پی تعریف شده ، ولی اینم جواب نداد !
    پرت 21 رو هم ست کردم ولی چون هنوز برنامش رو نصب نکردم نمیتونم امتحانش کنم
    سلام

باید کار کنه؛ البته این خیلی پیچیده میشه و به تنظیمات هر دو وسیله (مودم و روتر) بستگی داره؛ اما به صورت کلی برای تست اگر میتونید یه سیستم رو به صورت مستقیم به مودم وصل کنید و ببینید که درست میشه یا نه؟
    اگر کار کرد میشه رفت سراغ تنظیمات روتر؛ و اگر هم کار نکرد باید اول این رو درست کنیم.

در مورد ریموت زدن از سیستم توی همون شبکه ی داخلی، احتمالا همین قضیه باشه؛ و باید تست بالا رو که گفتم انجام بدید تا معلوم بشه.

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

باید کار کنه؛ البته این خیلی پیچیده میشه و به تنظیمات هر دو وسیله (مودم و روتر) بستگی داره؛ اما به صورت کلی برای تست اگر میتونید یه سیستم رو به صورت مستقیم به مودم وصل کنید و ببینید که درست میشه یا نه؟
    اگر کار کرد میشه رفت سراغ تنظیمات روتر؛ و اگر هم کار نکرد باید اول این رو درست کنیم.

در مورد ریموت زدن از سیستم توی همون شبکه ی داخلی، احتمالا همین قضیه باشه؛ و باید تست بالا رو که گفتم انجام بدید تا معلوم بشه.
    تستم مودم به این صورت یه مقدار داستان داره ، آخه مودمم فقط یه پورت لن خروجی داره و یه یو اس بی ، احتمالا باید یه سوئیج بهش وصل کنم که خودش باز داستان درست میکنه
    من حداقل این کارو کردم که مودم خاموش بود و سعی کردم از طریق روتر به سیستم دیگه ریموت بزنم ، (یعنی تو قسمت ریموت نوشتم 192.168.1.1 و تو روتر هم تنظیم کردم که پورت 3389 بره به آی پی 192.168.1.50 و از یان کارا رو از سیستم 192.168.1.100 انجام دادم که نشد) یعنی الاحساب خود روتر هم تو این مورد درست کار نمیکنه ! فایروالارو خاموش کردم درست نشد !

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تستم مودم به این صورت یه مقدار داستان داره ، آخه مودمم فقط یه پورت لن خروجی داره و یه یو اس بی ، احتمالا باید یه سوئیج بهش وصل کنم که خودش باز داستان درست میکنه
    من حداقل این کارو کردم که مودم خاموش بود و سعی کردم از طریق روتر به سیستم دیگه ریموت بزنم ، (یعنی تو قسمت ریموت نوشتم 192.168.1.1 و تو روتر هم تنظیم کردم که پورت 3389 بره به آی پی 192.168.1.50 و از یان کارا رو از سیستم 192.168.1.100 انجام دادم که نشد) یعنی الاحساب خود روتر هم تو این مورد درست کار نمیکنه ! فایروالارو خاموش کردم درست نشد !
    سلام

اون طوری که تست کردید درسته ولی احتمالا یه جایی تو تنظیمات مشکلی داره؛ مدل دقیق مودم و روتر رو بگو تا من Manual هر کدوم رو نگاه کنم ببینم چجوریه. اینطوری بهتر میتونم راهنمایی کنم.

6. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

اون طوری که تست کردید درسته ولی احتمالا یه جایی تو تنظیمات مشکلی داره؛ مدل دقیق مودم و روتر رو بگو تا من Manual هر کدوم رو نگاه کنم ببینم چجوریه. اینطوری بهتر میتونم راهنمایی کنم.
    این emulator روترمه
    []
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/E]

اینم مدل مودمم DSL-2520U_Z2

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اینجور که توی این دستگاه های شما مشخصه باید از Virtual Server استفاده کنید:
    توی این صفحه IP Public رو بزنید و ببینید چجوری میگه تنظیمش کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم قبلا همین روش رو تست کردید؛ فعلا از Port Forwarding هم استفاده کنید تا من تنظیم این مودم ها رو نگاهی بندازم. احتمالا باید با همون راه بالا درست بشه.

9. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

اینجور که توی این دستگاه های شما مشخصه باید از Virtual Server استفاده کنید:
    توی این صفحه IP Public رو بزنید و ببینید چجوری میگه تنظیمش کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم قبلا همین روش رو تست کردید؛ فعلا از Port Forwarding هم استفاده کنید تا من تنظیم این مودم ها رو نگاهی بندازم. احتمالا باید با همون راه بالا درست بشه.
    مشکل ریموت حل شد ، همون تنظیمات قبلی ، فقط فایروال روتر رو هم غیر فعال کردم که درست شد!
    الان فقط مونده ftp رو راه بندازم ، من FTP رو از فیتچر های ویندوز فعال و نصب کردم ولی در تولز ویندوز چیزی اضافه نشد ، نمیدونم مشکل از چیه ! تو سرویسز وقتی ics رو فعال میکنم خودش دوباره اتوماتیک غیر فعال میشه!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل ریموت حل شد ، همون تنظیمات قبلی ، فقط فایروال روتر رو هم غیر فعال کردم که درست شد!
    الان فقط مونده ftp رو راه بندازم ، من FTP رو از فیتچر های ویندوز فعال و نصب کردم ولی در تولز ویندوز چیزی اضافه نشد ، نمیدونم مشکل از چیه ! تو سرویسز وقتی ics رو فعال میکنم خودش دوباره اتوماتیک غیر فعال میشه!

سلام

خوبه؛ به سلامتی.
    اون Feature توی ویندوز اسمش TFTP هستش؛ و با FTP فرق داره.
    FTP توی ویندوز نصب هست؛ باید توی Command Prompt دستور ftp رو بزنی.

کد:
    برای استفاده توی Windows Explorer و برنامه های مرورگر وب باید بنویسید:

کد:

12. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

خوبه؛ به سلامتی.
    اون Feature توی ویندوز اسمش TFTP هستش؛ و با FTP فرق داره.
    FTP توی ویندوز نصب هست؛ باید توی Command Prompt دستور ftp رو بزنی.

کد:
    برای استفاده توی Windows Explorer و برنامه های مرورگر وب باید بنویسید:

کد:
    آره خدارو شکر این درست شد ،
    برای انتقال فایل ، تو فیتچرهای ویندوز iis رو فعال کردم و از internet information servis (iis) manager یه سایت اف تی پی ساختم و دسترسیش رو هم برای allow all گذاشتم و دایرکتوری فولدری رو که شیر کردم بهش دادم
    و همونجوری که شما گفتید باید وقتی تو آدرس بار وارد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد اون دایرکتوری بشم ، یا حداقل ازم رمزی چیز بخواد ، ولی انگار نه انگار ،! چیزی نمیشه!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه هم دارم
    شرمنده ، هرچی جلو میرم نیازام بیشتر میشه و مسئله پیچیده تر ، البته وقتی انجام میشه خیلی لذتبخشه
    راستش من وقتی رو سیستم خودم ریموت دسکتاپ زدم و صاحب یکی دیگه از سیستم ها هم دیدو طالبش شد ، حالا من چجوری برای 2 تا سیستم ریموت دسکتاپ تعریف کنم ؟ یه پورت 3389 هست و 2 تا مشتری!
    البته اولویت اول همه این کارا همون ftp بود که هنوز به قوت خودش باقیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •