تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 49

نام تاپيک: راهنمایی در خرید تبلت: ASUS Transformer Book T100T یا iPad4 ؟

داره خودمونی میشه Gray Magician's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مدل 32 گیگ t100t (بدون هارد) حدودا دو هفته ای هست که وارد بازار ایران شده. با گارانتی دو ساله ویستا در سایت دیجی کالا قیمت زده 1.480 (تفاوت چندانی با قیمت کف بازار نداره)
    گارانتیهای ویستا و آوات چندان تفاوتی ندارن چون هر دو از بدترینها هستند هر چند خدمات گارانتی هیچ شرکتی در ایران خوب نیست بخصوص برای تبلت که چندان امکان تعمیر و تعویض قطعه نداره.
    این مدل چون تازه وارد بازار ایران شده قیمتش بیخود گرونه و مطمئنا با این وضع به زیر 1.400 و حتی 1.300 خواهد رسید. با توجه به اینکه قیمت پایه این مدل برای خرده فروشی 350 دلار اعلام شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تبلت از لحاظ کیفیت ساخت و صفحه نمایش در حد متوسطه و اصلا قابل مقایسه با آیپد ایر نیست. خریدش توصیه نمیشه مگر اینکه واقعا نیاز ضروری به تبلت ویندوزی داشته باشید.
    بررسی کامل با جزئیات:
    miix 2 هم با قیمت 500 دلاری احتمالش خیلی کمه وارد ایران بشه همانطور که miix وارد نشد.
    Last edited by Gray Magician; 13-02-2014 at 14:08.

2. این کاربر از Gray Magician بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نه از بیرون خریدم هم 2007 نصب کردم هم 2010 من نرم افزارای خودشو همرو انیستال کردم چون به دردم نمیخورد مثل همین اپ استور مایکروسافت رو خودشم اکسل و پاور پوینت 2013 هست حافظش emmc هست نه ssd در ضمن هارد داخل کیبوردو میتونی کامل disable کنی اگه احتیاجی بش نداری و فقط از کیبردش استفاده کنی که دیگه باطری مصرف نمیکنه .هر وقت احتیاج داشتی میتونی دوباره روشنش کنی سخت افزارش خیلی قویتر از ایسر ایکونیا 510 هست و اصلا با هم قابل مقایسه نیستن . توی این رنج قیمتی تنها انتخابیه که داری تنها مشکلش رزولیشن پایین صفحه نمایشه ویندوز رو حافظه 32 گیگ نصبه که 12 گیگش خالیه . من یه اس دی 32 روش انداختم برنامه ها رو رو اون نصب میکنم . فیلما و فایلایه پر حجمم ریختم تو هاردش . این هارده خودش یه مزیت خیلی بزرگه به کار من که خیلی اومد تو این رنج قیمتی دو تا گزینه داری این نبلتو igreen tab 3 بقیه با این دو تا قابل مقایسه نیستن از نظر سخت افزار ایسر خیلی ضعیفتره اصلا طرفش نرو . من فقط با رزولیشن و کوچیک بودن صفحش مشکل دارم . ویژوال استودیو هم روش ریختم دو سه تا کد رندر گرفتم مشکلی نداشت .یه نوت بوک کار راه اندازه . یه مدل پایینتر از این asus me 400 c هستشذکه دو ساله تو بازاره دوربینم داره سی پی یو 2 هسته ای 1.8 داره ولی داک کیبرد نداره که اینم سخت افزارش قویتر از ایسر هستش که سیپی یو دو هسته ای 1.5 داره اگ بخوام اینوعوض کنم حتما tx300 میگیرم .

4. این کاربر از mehran168 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مدل 32 گیگ t100t (بدون هارد) حدودا دو هفته ای هست که وارد بازار ایران شده. با گارانتی دو ساله ویستا در سایت دیجی کالا قیمت زده 1.480 (تفاوت چندانی با قیمت کف بازار نداره)
    گارانتیهای ویستا و آوات چندان تفاوتی ندارن چون هر دو از بدترینها هستند هر چند خدمات گارانتی هیچ شرکتی در ایران خوب نیست بخصوص برای تبلت که چندان امکان تعمیر و تعویض قطعه نداره.
    این مدل چون تازه وارد بازار ایران شده قیمتش بیخود گرونه و مطمئنا با این وضع به زیر 1.400 و حتی 1.300 خواهد رسید. با توجه به اینکه قیمت پایه این مدل برای خرده فروشی 350 دلار اعلام شده:
    این تبلت از لحاظ کیفیت ساخت و صفحه نمایش در حد متوسطه و اصلا قابل مقایسه با آیپد ایر نیست. خریدش توصیه نمیشه مگر اینکه واقعا نیاز ضروری به تبلت ویندوزی داشته باشید.
    بررسی کامل با جزئیات:
    miix 2 هم با قیمت 500 دلاری احتمالش خیلی کمه وارد ایران بشه همانطور که miix وارد نشد.
    اون مدلی که دیجی کالای مزخرف و بعضی سایت های دیگه زدن، فقط تبلت خالیه. یعنی اصلا کیبورد رو باهاش نمیفروشن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

عجب وضعیه ها قبلا هر چی وارد بازار میشد زودتر تو ایران بود حالا اینم مشکل پیدا کرد
    این گرونی بخاطر گارانتی این شرکتهای مفت خوره؟ اصلا گارانتی نخواستیم
    ایسوس مشکل اصلیش صفحه نمایششه بعدشم دوربینش وگرنه با وجود این فاصله پردازنده هر دو یکسان هست
    mix2 وارد بازار خارجی شده ؟

7. این کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gray Magician's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محض اطلاع همه افراد نا آگاه که چشم بسته روی هوا حرف میزنند:
    همه مدلهای t100t همراه با داک کیبورد هست. به همین دلیل هم اسمش ترنسفورمر بوک و در سایت ایسوس هم در بخش نوت بوکها قرار گرفته نه تبلت
    در سایت دیجی کالا و دیگر سایتها هم خیلی واضح ، درشت و خوانا در مشخصاتش نوشته داک کیبورد با حروف فارسی
    در ضمن مطمئن باشید قیمتش به زودی میاد در حد 1.200

9. این کاربر از Gray Magician بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما که چشم بسته روی هوا حرف نمیزنی، زنگ بزن دیجی کالا بهت میگه کیبورد هم داره یا نه!

در آغاز فعالیت mrali1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما که چشم بسته روی هوا حرف نمیزنی، زنگ بزن دیجی کالا بهت میگه کیبورد هم داره یا نه!
    آقویی پروفشنال
    من زنگ زدم میگم میخوام در مورد تبلت سوالاتی بپرسم. یه خانمی بود. گفت ما مشاوره نداریم!!!!!
    بهش میگم مگ میشه بدون مشاوره و اطلاعات کافی کالا ندیده خرید؟
    میگه همه اطلاعات در سایت موجوده

میگم خانم عزیز:
    تبلت t100t نوشتید هارد 500 گیگ.توی داک هست یا خیر؟
    نوشتید usb و میکرو usb .ولی معلوم نیست روی خود تبلت یا روی داک؟ واسه من مهمه
    باطری با داک 11 ساعت؟ یا بدون داک؟ اصلا با چه نوع استفاده ای 11 ساعت.بقیه تبلتهای دیجی نگاه کن زده استفاه ترکیبی .. ساعت.
    قلم موجود هست برای این تبلت که بشه استفاده کرد؟
    سی پی یو 1.33 کوادکور اتوم اینتل این تبلت واقعا بهتر از 1.8 دوال کور دو هسته ای اتوم اینتل هست یا فقط اعداد و ارقام هست؟

آخرش قفل کرد.. گفت شما سفارش ثبت کنید توی توضیحات بنویسید. مطمئنم اینکارو بکنم.زنگ میزنه باز همون چرت و پرت هارو تحویل میده.

دوست عزیزی که دارید این تبلت رو
    کار گرافیکی کردید باهاش؟ فتوشاپ
    قلم میشه براش تهیه کرد/؟
    Last edited by mrali1234; 15-02-2014 at 15:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha88an's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم انتخاب خوبیه، تبلت ویندوزی همراه با کیبورد مناسب برای تایپ
    این تبلت از سیستم عامل Windows 8 RT که برای پردازنده های nVidia نوشته شده است استفاده می کند و از پردازشگر 4 هسته ای Tegra 3 T30 Chipset با فرکانس 1.3GHz ، حافظه رم 2 گیگابایت ، حافظه داخلی 32 گیگابایت و صفحه نمایش لمسی 10.6 اینچی HD از نوع ClearType با رزولوشن 1366x768 بهره می برد.

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقویی پروفشنال
    من زنگ زدم میگم میخوام در مورد تبلت سوالاتی بپرسم. یه خانمی بود. گفت ما مشاوره نداریم!!!!!
    بهش میگم مگ میشه بدون مشاوره و اطلاعات کافی کالا ندیده خرید؟
    میگه همه اطلاعات در سایت موجوده

میگم خانم عزیز:
    تبلت t100t نوشتید هارد 500 گیگ.توی داک هست یا خیر؟
    نوشتید usb و میکرو usb .ولی معلوم نیست روی خود تبلت یا روی داک؟ واسه من مهمه
    باطری با داک 11 ساعت؟ یا بدون داک؟ اصلا با چه نوع استفاده ای 11 ساعت.بقیه تبلتهای دیجی نگاه کن زده استفاه ترکیبی .. ساعت.
    قلم موجود هست برای این تبلت که بشه استفاده کرد؟
    سی پی یو 1.33 کوادکور اتوم اینتل این تبلت واقعا بهتر از 1.8 دوال کور دو هسته ای اتوم اینتل هست یا فقط اعداد و ارقام هست؟

آخرش قفل کرد.. گفت شما سفارش ثبت کنید توی توضیحات بنویسید. مطمئنم اینکارو بکنم.زنگ میزنه باز همون چرت و پرت هارو تحویل میده.

دوست عزیزی که دارید این تبلت رو
    کار گرافیکی کردید باهاش؟ فتوشاپ
    قلم میشه براش تهیه کرد/؟
    با عرض معذرت، این سوالایی که شما پرسیدی منم بودم هنگ میکردم!
    خب برو چهار تا سایت خارجی اطلاعاتی که میخوای رو بخون! اون بدبختی که پشت تلفن نشسته از کجا میخواد جواب این سوالات رو بدونه آخه!

14. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من یه چیز شدیدا واسم سواله. اونایی که تو سایت دیجی کالا کامنت گذاشتن نوشتن شارژدهی باطری در بهترین حالت بدون داک 8 ساعته ولی سایت های خارجی و کاربرای فروم های خارجی همه نوشتن تا 11 ساعت کار میکنه!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •