یک مشکلی در مورد SSL باید وجود داشته باشه، افزونه skip cert error رو نصب کنید ممکنه مشکلتون رو برطرف کنه...
یک مشکلی در مورد SSL باید وجود داشته باشه، افزونه skip cert error رو نصب کنید ممکنه مشکلتون رو برطرف کنه...
میشه بگید چطوری باید نصبش کنم؟![]()
برید به این لینک :
رو download now یا add to firefox کلیک کنید، فایرفاکس ازتون یک سوال میپرسه رو allow کلیک کنید و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی ادرس رو سرچ میکنه دوباره صفحهباز میشهThis Connection is Untrusted
ممنون من باید برم
مرسی از راهنمایی هاتون
اگر نمیتونید از آدرس بالا add-ons مورد نظرمون رو نصب کنید تو آدرس بار تایپ کنید: about:addons سپس در بالا سمت راست قسمت search all add-ons تایپ کنید skip cert error و enter بزنید یک لیست براتون میاره، بگردید skip cert error رو پیدا کنید ( عموما اولین گزینه هست ) و آیکون سبز رنگ داره جلوش ( سمت راست ) نوشته install روش کلیک کنید، بعد از نصب فایرفاکس رو ببندید و مجددا باز کنید و تست کنید ببینید مشکل حل شده یا خیر.
سلام ...
چطور میشه با کسی که ایگنورمون کرده یا تو مسنجر گزینه ی ignore who is not in my yahoo رو زده ارتباط برقرار کرد ؟
یه سو ء تفاهمی شده یکی منو اشتباه گرفته حالا هر چندوقت یه بار برام فوش میفرسته و ایگنورم میکنه ... خوااااهش میکنم اگه راهی هست
بگید من یه ایمیل بدم بگم که من اون شخص نیستم ... بخدا کلافه شدم...
اینجا جای این سوال نیست حالا چون عمومی هست...
عملا بهش ایمیل بدید دریافت میکنه، نهایتا از یک آدرس دیگه بفرستید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)