تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: عدم بوت شدن سی دی ویندوز

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجوری که متوجه شم این سیستم uefiدر واقع اجازه نصب سی دی های کپی رو نمیده... درسته؟ توی دی وی دی ویندوزم این فایل هست bootia32.efi
    من از اون نرم افزار واسه ریختن ویندوز روی فلش استفاده کردم وفلشم روی یه سیستم قدیمی ایسر براحتی بوت شد اما روی این سیستم جدیدم بوت نمیشه... با این تفاسیر باید چکار کنم؟
    سلام

نه این طوری که گفتید نیست و به CD های کپی کاری نداره و نوع تکنولوژی که برای بوت اون CD در نظر گرفته شده کار داره.

شما محتویات DVD ویندوز رو توی یک پوشه کپی کنید به صورت کامل و بعد از پوشه ی Source توی همون فایل هایی که کپی کردید یه فایل به نام bootmgfw.efi رو کپی کنید توی مسیر efi\boot و نام اون رو به bootx64.efi تغییر بدید؛ با این کار DVD شما هم بوت رو از طریق UEFI پشتیبانی می کنه.

اگر اون فایل توی اون مسیر نبود بگید براتون یه جا آپلود کنم و یا از یه DVD دیگه اون رو کپی کنید و نامش رو عوض کنید. ولی یادتون باشه که Copy کنید و Cut و Move نکنید.

بعد همون فایل های DVD رو که کپی کرده بودید و یه فایلش هم تغییر نام داید و... رو توی یه DVD دیگه رایت کنید؛ یادتون باشه که باید خود محتویات رو رایت کنید نه پوشه رو که توش کپی کردید؛ در این صورت نمیفهمه که باید بوت کنه و ...

2. 3 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •