حرف شما متین ولی خوب اختلاف قیمت زیادی نداره که آدم بگه بی خیالش وگرنه منم زیاد برام فرق نداره سه بعدی باشه یا نباشه
51 اینچ متاسفانه بودجه نمیرسه نهایت همین 2 و یا 1.900
پس شما هم پلاسما تایید میکنی ؟
حرف شما متین ولی خوب اختلاف قیمت زیادی نداره که آدم بگه بی خیالش وگرنه منم زیاد برام فرق نداره سه بعدی باشه یا نباشه
51 اینچ متاسفانه بودجه نمیرسه نهایت همین 2 و یا 1.900
پس شما هم پلاسما تایید میکنی ؟
داداش با این بودجه به نظر من همین دو مدل بهترین انتخابهاست.
دیگه انتخاب بین این دو تا با خودت .
نظرت چی بود راجع به اون دوتا ؟
بله پلاسما کیفیت رنگ خیلی خوبی داره . ایشالا هرچی میگیری کیفیت خوبی داشته باشه و برات سالها کار کنه
داداش پلاسما سامسونگ f4950 کیفیتش خیلی خوبه و فقط این رو مد نظر قرار بده که full hd نیست و hd ready هستش
البته کیفیتش با همین داستانا هم بهتره led های هم رده هست
موفق باشی
یادداشت کردم فردا هم دارم میرم بازار کلی کار دارم برم باز هم قیمت بگیرم و تخصصی تر مدل ها رو یادداشت کنم
خیلی ممنون از نظر لطفت پس فعلا رای جمع روی پلاسما. من کل چیز نگه دار هستم یعنی خوب استفاده میکنم مخصوصا خونه خودم که بدتر برای همین میدونم تا واقعا کسی کار خاصی نکنه و جنس خوب باشه این تلویزیون باید برام تا آخر عمرش کار کنه
اونش برام مهم نیست برادر فول اچ دی باشه یا نباشه اون برای کسی ست که خیلی هم سرعت اینترنتش بالاست فیلم حجیم میگیره
پس نظر شما هم پلاسماست ؟ خوب پس میمونه فردا برم بازار دوباره قیمت بگیرم مدل های دوستان هم یادداشت کردم میام شب همینجا میگم
نظر فروشندگان هم میپرسم ببینم اونا چی میگن![]()
داداش اصل کیفیت پلاسما توی تاریکی هست و زیر نور فروشگاه ها کیفیت ال ای دی ها بهتر نشون میده(البته توی هم قیمتها)
خواستی ال ای دی بخری سامسونگ F6350 یکم از بودجت بیشتره ولی کیفیت خوبی داره
من زیاد برام این بحث نور و تاریکی برام مهم نیست اگه تنها مشکل همین است همین پلاسما رو میخرم چون تو شرایطی که دارم حتی 100 هزار تومن هم پول زیادی هست برام
این مدل هم یادداشت کردم مرسی
آقا این دلیل ارزونی پلاسما دقیقا مال چی هست ؟ کیفیت در این امر دخیل است یا نه ؟
فروشنده به من گفت اونروز دلیل گرانتر بودن قطعات LED است این حرفش درسته ؟
کیفیت
پلاسما اتفاقا عالیه نسبت به led های هم رده
در ضمن اون حرف فروشنده اشتباه
پلاسماها بدلیل برداشت غلط و قدیمی بدن تکنولوژیشون توی نظر مردم(اشتباه میکنن البته) و ی سری ایراد های ذاتیشون با استقبال خوبی مواجه نیستن و این دلیل قیمت ارزون ترشون هست تقریبا
برادر این ایرادهای ذاتی رو میشه بگی ؟ کلا اونقدر مهم است که آدم از خریدش صرف نظر کنه ؟ یک توضیح بدی واقعا ممنون میشم چون میخوام یک تلویزیون بگیرم حداقل تا چندین و چند سال دیگه نخوام عوضش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)