تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: کمک در مورد خرید کارت گرافیکGeforce

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

7770 و 7750 کارتهای خوبی هستند. جیفورس یه کارت بیشتر نداره تو این قیمت که gtx 650 هست که از 7770 ضعیفتره.

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان الان من کارت گرافیک خواهرم رو انداختم رو سیستم خودم بعد پاور رو زدم مانیتور رو روشن کردم دیدم نوشته لطفا کابل تصویر رو متصل کنید درحالی که من متصل کرده بودم+اینکه کارت گرافیک GTX 660 هم چراغ قرمز رنگش روشن بود و 2 فن اون میچرخید چند بار باهاش ور رفتم دیدم نخیر اوکی بشو نیست در اوردم کارت GT 9500 خودمو انداختم سیستم دوباره بالا اومد برام سوال شده ممکنه PCI_EXPRESS نسخه 3 رو ساپورت نکنه؟که قبلا دوستان گفته بودن ربطی نداره جریان چیه؟؟؟؟؟نرم من یه کارت 400 تومنی گرافیک بخرم بعد سیستمم ساپورت نکنه کمک کنید مرسی.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

شما پاور سیستمت چیه؟برای این کارت شما حداقل باید باید 530 وات گرین داشته باشی. با کانکتور برق جدایی که به خود کارت وصل میشه.

4. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شما پاور سیستمت چیه؟برای این کارت شما حداقل باید باید 530 وات گرین داشته باشی. با کانکتور برق جدایی که به خود کارت وصل میشه.
    هی هی هی من بی عقل دیدم چند کانکتور روش داره پاورم 380 گرین هست ولی کامل ساپورتش کرد کامل کامل به نظرتون Geforce GT 630 یا GT 640 بندازم میکشه پس دیگه؟نگرانی نداره؟؟؟ 2 گیگ هم رم اضافه کنم جمعا بشه 4 گیگ خوبه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

پاور شما نمیتونه این کارتو بکشه بهتره تا خرابش نکردی برشداری.اگه یه موقع کارت زیر فشار بره مثل موقع اجرای بازی سیستم یهو ریست میشه.اکثراً برای این کارت پاور 585 میخرن تا کاملاً مطمین باشن.
    پاور 380 برای کارت 7770 لب مرزه و من پیشنهاد نمیکنم.بهتره بالای 450 باشه.

7. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پاور شما نمیتونه این کارتو بکشه بهتره تا خرابش نکردی برشداری.اگه یه موقع کارت زیر فشار بره مثل موقع اجرای بازی سیستم یهو ریست میشه.اکثراً برای این کارت پاور 585 میخرن تا کاملاً مطمین باشن.
    پاور 380 برای کارت 7770 لب مرزه و من پیشنهاد نمیکنم.بهتره بالای 450 باشه.
    مرسی داداشم برش داشتم زودی خواهرم براش Green 650 خریده دیروز یعنی تو قطعاتش بود دیروز رفت اورد پاورش رو براش زده 395 هزار تومان اون خدایی پاوره نه؟
    برا خودم میگم GT 640 یا 630 بندازم میکشه؟؟؟؟؟یه چیز معمولی فقط جیفورس باشه ATi نمیخوام ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اصلاً اشتباه نکن الان بهترین کارتی تو این رده رو ati داده که 7770 باشه.من خودم داشتم و فروختمش کارت عالی بود نسبت به قیمتش هیچ مشکلی نداشت.چون یه مقدار پول لازم شدم.ردش کردم.
    اگه خیال میکنی ati بده پس بهتره بدونی که کل cpu و گرافیک های کنسول های نسل جدید رو amd زده.ps4 و xbox one.البته تو cpu ها به پای اینتل نمیرسه.اگه من باشم 7770 میخرم.ولی تصمیم با خودته.برای 640 پاور کفایت میکنه.ولی قدرتش با 7770 قابل مقایسه نیست.

10. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اصلاً اشتباه نکن الان بهترین کارتی تو این رده رو ati داده که 7770 باشه.من خودم داشتم و فروختمش کارت عالی بود نسبت به قیمتش هیچ مشکلی نداشت.چون یه مقدار پول لازم شدم.ردش کردم.
    اگه خیال میکنی ati بده پس بهتره بدونی که کل cpu و گرافیک های کنسول های نسل جدید رو amd زده.ps4 و xbox one.البته تو cpu ها به پای اینتل نمیرسه.اگه من باشم 7770 میخرم.ولی تصمیم با خودته.برای 640 پاور کفایت میکنه.ولی قدرتش با 7770 قابل مقایسه نیست.
    ممنونم از لطف شما مرسی خوب اگر شما میگید 7770 چشم چقدره قیمت نو اون؟؟؟ فقط 128 بیت و دایرکت ایکس 11 رو ساپورت بکنه همین برام کافیه میشه لینکی چیزی بدید بخونم مشخصاتشو؟؟؟و اینکه از چه برندی بخرم ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

قیمتش حدودای 450 هست.دایرکتس 11.1 هم هست.ولی پاور فعلی ضعیفه براش.
    تو گوگل بزن لیون کامپیوتر اسم یه فروشگاه قطعات هست.پس قطعه مورد نظرت رو جست و جو کن.
    ایتور ساید اجازه نمیده لینک از لیون اینجا گذاشته بشه.پاکش میکنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به به الان چند سایت رو دیدم ورودی پشتش کارت گرافیک رو میگم DVI بود برا من این عالیه چون مانیتورم SAMSUNG P20700 هست با کابل سفید رنگ DVI متصلش کردم به گرافیک فعلیم 9500 GT اخرین رزولوشن مانیتورمم 1600*900 هست دو برند رو الان دیدم 7770 که گفتید یکی گیگابایت و دیگری ایسوس کدومش خوبه؟مثل خواهرم از برند ایسوس بردارم در مورد رم DDR2 چی مارکی بخرم؟ سیلیکون پاور داشت و A-DATA میگفت 100 تومن 2 گیگ DDR2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •