پس الان من بعدا اگه خواستم کارت هفتصد هشتصد تومنی بگیرم فقط واسه این مانیتور 19 اینچی( البته هیجده و نیم اینچی هست.) خوبه ؟ اگه بخوام 21یا 22 بگیرم باس کارت 1/5تومنی بگیرم ؟!
پس الان من بعدا اگه خواستم کارت هفتصد هشتصد تومنی بگیرم فقط واسه این مانیتور 19 اینچی( البته هیجده و نیم اینچی هست.) خوبه ؟ اگه بخوام 21یا 22 بگیرم باس کارت 1/5تومنی بگیرم ؟!
آره. البته میشه برای اونم گرفت. منتها هیچ آینده ای نداره! عملاً هزینه ی غیرمنطقی هست!
Intel Core i5 - 3.0GHz - 4430....570
ASUS - H81-PLUs....250
vga SAPPHIRE HD 7870........ 800
ram G.SKILL 2*4 1600 .....310
power GREEN - GP530A-EU.....190
hard Seagate-SATA 3 - 2 T......280
monitor ASUS - 22" - VS228H...... 670
این سیستم یک سیستم گیم کامله برای بازی های روز با جزییات هایت
شما برای بازی به پردازنده i7 نیازی نداری یه i5 هم زیاده باید گرافیک رو قدرتمند برداری که 7870 یکی از کارت های نایس amd هست با قدرت بالا و قیمت مناسب . گرافیک مورد علاقه خودم
رم هم که نیاز به توصیف نداره
هارد وقتی شما درای نزدیک به 200 تومن برای یک ترا میدید میتونید با 280 تومن یک 2 ترا بردارید
مانیتور هم که جز بهترین مانیتور های بازاره با کنتراست بالا .مخصوص گیم و کار های گرافیکی .
بازم سوالی بود در خدمتم
این سیستم کمتر از 3.100 در میاد البته با یک یس حدود 100 میشه همون هزینه ای که خودتون گفتین
در مورد مادر بورد هم که برای بازی اصلا لازم نیست هزینه بالا 300 تومن پرداخت کنید .این مین بسیار مناسب هست.ان سیستم همه جوره جواب گوست حتی برای کار با نرم افزار
Last edited by animsprite; 05-01-2014 at 23:35.
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون اما صرفا فقط سیستم گیمینگ جمع نمیکنم..پشت سیستم نمیشینم از صبح تا شب گیم بزنم فقط موقعی که وفت دارم اون بازیایی که تو پست اول اشاره کردم رو بازی میکنم. رشته من آی تی هست با نرم افزارهای سنگین کار میکنیم دوست عزیزمون هم پست قبلی اشاره کردن تو برنامه های سنگین i7تاثیر بهتری داره شایداینi5 الان جواب بده اما دیگه بعدا جوابگو نخواهد بود من کرای 7 رو واسه اینده مد نظرم داشتم که بعدا از لحاظ پردازشی کم نیاره که پشیمون شم که چرا اون موقع بجا i5یهi7نگرفتم.سیستمی هم میخوام جمع کنم که اینده نگر باشه مثلا من واسه سیستم قبلیم چند ماه پیش میخواستم یه کارت گرافیک بخرم. کارتو که گرفتم دیدم در اثر انتخاب نکردن درست موقع خرید سیستم باید هم پاور رو عوض میکردم هم مادربرد هم رم هم پردازنده چون اگه عوض نمیکردم از تمام توان گرافیک نمیشد استفاده کرد..اینو گفتم که پس فردا مثل این نشه..در کل یه سیستم میخوام جمع کنم هم از لحاظ سرعت هم واسه الان خوب هم آینده خوب باشه هم از لحاظ گیم واسه بازیای الان و دو سه سال دیگه با جزییات متوسط جواب بده
Last edited by BlackSound; 06-01-2014 at 04:54.
یه سوال دیگه هم داشتم مثلا یه سال و نیم دیگه پردازنده نسل 5 اومد اگه مادربرد یکی از اینا بگیرم h81.h87pro-plus.z87 باس اون موقع مادربرد هم عوض شه ؟
در ضمن اون مدل مانیتور رو که معرفی کردید مشکل داره مشکلbacklight bleeding....کامنت یکی از دوستان تو همین انجمن ... سلام.مدلی که گرفتم دقیقا VS228H هست.وقتی بازی میکنم، در هنگامی که تصاویر سیاه میشود )کل صفحه( دور مانیتور روشن است و مثل وسط صفحه سیاه رنگ نیست. اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. درست می فرمایید. در سیستمی که معرفی کردم خدمت شما، دقیقاً آینده نگری رو در نظر گرفته بودم که شما گفتید چرا 750 وات پاور؟ چرا سری زد، چرا رم 2400 و ...؟
بدون شک شما 2-3 سال دیگه حسرت اینها رو خواهید خورد که چرا این موارد رو نخریدید!
در مورد اون سوالتون هم بله. کلاً سوکت مادربرد عوض میشه و به ناچار برای ارتقا باید کلاً به نسل جدید برید.
در کل راهی جز افزایش بودجه ی قابل توجه ندارید. مانیتور فول اچ دی خیلی خوب اگر باشه، 1 تومن کمتر نیست! یعنی حداقلش 1 تومن بودجه ی اضافی نیاز هست فقط برای مانیتور.
برای کارت گرافیک هم حداقل حداقل حداقل حداقل 1 تومن نیازه!
با یه سری متعلقات اضافی میشه 2/5 میلیون باید افزایش بودجه بدید. در اینصورت می تونید آینده رو هم داشته باشید و ازش غافل نموند و تفکر آینده نگر داشته باشید.
در غیراینصورت اگر نتونید، علاوه بر اینکه باید کلاً آینده رو فراموش کنید، بلکه مانیتور فول اچ دی رو هم باید فراموش کنید و همچنین از توقعتون خیلی کاهش بدید.
عذرخواهی می کنم که این حرف ها رو زدم... ما صرفاً هشدار می دیم به شما که پولتون رو دور نریزید و هزینه ی مرقوم به صرفه ای رو خرج کنید. طوری که عاقلانه باشه و بعدش پشیمون نشید.
Last edited by Hessam 2; 06-01-2014 at 10:19.
شما رم رو تایید میکنید که خوبه البته من 16 گیگ میخواستم
Hesam2دوست عزیز میشه اون خنک کننده رو برداریم و اون کرای فایو که قیمتش 700تومنه روش 240بزارم i7 4770قیمتش حدود نهصدو سی هست بخرم اون یکی مدلش k داره یه هشتاد نود تومن گرونه ایا نیازه هزینه اضافی کنم اون مدل4770kرو بگیرم یا همون نهصدو سی خوبه ؟ در ضمن من زیاد اهل اورکلاک نیستم ایا کولر بردارم مشکلی پیش میاد یا نه ؟
Last edited by BlackSound; 06-01-2014 at 10:55.
تفاوت سری کا و معمولی رو براتون گذاشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون ببینید و قضاوت کنید نیاز هست یا خیر؟
از بنده باشه، بخاطر در نظر گرفتن آینده نگری، میگم بله. نیاز هست سری K باشه.
کولر هم اصلاً حذف نکنید! دمای پردازنده های سری هاسول بالاست و با کولرهای معمولی قابل دفع نیست!
دمای بالا، موجب صدمه زدن به پردازنده میشه به راحتی 1 میلیون پردازنده رو در فشار کاری بالا بخاطر عدم خرید کولر قوی، از دست می دیدید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)