تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: جمع کردن سیستم تا سقف ۵میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ارزون... اجناس جدید که ماشالله تا میاد...
    چه کنم دست نگه دارم؟بگیرم؟
    کاری به مد و روز ندارم من یه چیزی میخوام برای طراحی و فیلم دیدن
    هزینه اصلا برام مهم نیست یا اینکه بخوام کورکورانه سیستمی جمع کنم اساتید بگن با ۲ تومن هم میشه جمع کرد و خوب در میاد خب چه بهتر
    شما یه سیستم پیشنهاد بده من برای طراحی و 3d film میخوام حالا هر چی ک صلاحه برای گیم هم که کنسول دارم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ارزون... اجناس جدید که ماشالله تا میاد...
    چه کنم دست نگه دارم؟بگیرم؟
    کاری به مد و روز ندارم من یه چیزی میخوام برای طراحی و فیلم دیدن
    هزینه اصلا برام مهم نیست یا اینکه بخوام کورکورانه سیستمی جمع کنم اساتید بگن با ۲ تومن هم میشه جمع کرد و خوب در میاد خب چه بهتر
    شما یه سیستم پیشنهاد بده من برای طراحی و 3d film میخوام حالا هر چی ک صلاحه برای گیم هم که کنسول دارم
    سیستم صفحه ی قبل، ویرایش گردید. هزینه ی بیشتر هم نیازی نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نکنید هر چی بیشتر هزینه کنید، بهتره! همیشه اینطور نیست.
    نکته ی حائز اهمیت در اون سیستم طول عمر و دوام بسیار بالای قطعات + امکان ارتقای فوق العاده بالاش هست که می تونید از این نظر رو آینده اش حساب کنید!
    پاسخگوی تمام کاربری هاتون هم هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت کل رو هم فروشنده ای که قراره ازش خریداری کنید، نباید بیشتر از قیمتی که نوشتم بده!
    ضمناً گارانتی های اصلی رو فراموش نکنید که جلوی هر قطعه نوشتم. مبادا با گارانتی های متفرقه خریداری کنید!!
    Last edited by Hessam 2; 24-12-2013 at 23:51.

3. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Wowبرای این کاربوردی که گفتین این هزینه یه اصراف به تمام معناست .دقیقا کرایی که الان من دارم باسیستمم اینجا انجام میدم رو دنبالش هستی.به نظر من طبق گفته علیرضا در صفه قبل از سریه هزول بردارین سیستمتون .این سیستمی که به شما پیشنهاد شده نمیشه منکر پرفورمنسش شد ولی بی جهت گرون هست مخصوصا مین های سوکت۲۰۱۱
    چون کار شما رندرینگ نیست و.... خرید ssd هم فعلا توصیه نمیشه بنا به کاراییتون بعد ها میتونید این کارو انجام بدید

5. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان هدف من استفاده از یه سیستم صوتی حرفه ای رو هم در کنارش دارم.چون میخوام سیستم ماشینمو عوض کنم ۲ ست mlk 3pa دارم که میخوام تو خونه استفاده کنم و برام خیلی مهمه که این سیستم توانایی اجرای فایلهای flac 256khz 24 bit رو داشته باشه.یه خروجی میخوام ک قابلیت کراس اور رو داشته باشه (نمیدونم هست یا نه) که بشه یه سیستم صوتی فول ۴ وی رو راه اندازی کرد.اینطور که متوجه شدم برای اینکار cpu باید توانایی ساپورت کامل این رزولوشن صوت رو داشته باشه.فکر کنم عمل کراس اور با نرم افزار امکان پذیره اما من مد نظرم سخت افزاریه که بتونم خروجیشم مستقیم به آمپلیفایر با rca وصل کنم

Wowبرای این کاربوردی که گفتین این هزینه یه اصراف به تمام معناست .دقیقا کرایی که الان من دارم باسیستمم اینجا انجام میدم رو دنبالش هستی.به نظر من طبق گفته علیرضا در صفه قبل از سریه هزول بردارین سیستمتون .این سیستمی که به شما پیشنهاد شده نمیشه منکر پرفورمنسش شد ولی بی جهت گرون هست مخصوصا مین های سوکت۲۰۱۱
    چون کار شما رندرینگ نیست و.... خرید ssd هم فعلا توصیه نمیشه بنا به کاراییتون بعد ها میتونید این کارو انجام بدید
    ممنون بابت زمانی که گذاشتی و جواب دادید،اینکه موارد زیادی میتونه کارم رو راه بندازه منکرش نمیشم و فرمایشتون متین و قابل احترام اما من میخوام سیستمی جمع کنم که چندین سال بدون دردسر ازش استفاده کنم و فقط به همین کارایی ک گفتم اختصاص بدم برای کارای جانبی مثل دانلود و غیره یه سیستم ساده دارم که تقریبا مدام روشنه و در حال دانلود پس حتی همه کارامم با این سیستم نیست اما به خاطر دچار نشدن به دردسرهای آینده میخوام یهو هزینه کنم اگه اینطور بهتر باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگر کار صداتون خیلی حرفه ای باشه، باید کارت صدای جداگانه خریداری کنید!
    مثل این که قیمتش 730 هزار تومن هست!! بهترین کارت صدای موجود در ایران!!

با این دیگه سیستم صوتی شما به پیشرفته ترین حالت ممکن تبدیل میشه و کاری نیست که از پسش بر نیاد!!
    مخصوص استدیوهای صدا گذاری هست!! کاملاً حرفه ای!

Last edited by Hessam 2; 25-12-2013 at 18:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حسام جان خروجی این کارت صدا ۹۶ کیلو هرتز سمپلش کمتر از چیزیه که مد نظرمه و اینکه به جای خروجی rca برای ورودی اونم aux داره.الان من این امکان رو دارم ک ۲ تا پروسسور بخرم اما حدودا بای ۳.۵ هم خرج پروسسور کنم اما بیشتر مد نظرمه که با خود کامپیوتر این کارو انجام بدم
    مدل بهینه تری که مد نظر من باشه موجود نیست؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حسام جان خروجی این کارت صدا ۹۶ کیلو هرتز سمپلش کمتر از چیزیه که مد نظرمه و اینکه به جای خروجی rca برای ورودی اونم aux داره.الان من این امکان رو دارم ک ۲ تا پروسسور بخرم اما حدودا بای ۳.۵ هم خرج پروسسور کنم اما بیشتر مد نظرمه که با خود کامپیوتر این کارو انجام بدم
    مدل بهینه تری که مد نظر من باشه موجود نیست؟
    ممنون
    این بهترین مدل موجود در بازار هست. مدل های دیگه هم موجوده که ضعیف تر از اینه!!

مثل این که قیمتش ارزون تره 100 تومن:

البته این دو تا شاید موجود باشه: (احتمالش خیلی کمه موجود باشه! اما قیمتش دور و بر 1 میلیون هست!) و برای موجودی دقیق باید استعلام موجودی بگیرم از شرکت گارانتی کننده اش که 6 ماه گارانتیه شرکتی هست. (گارانتی اصلیشون پیدا نمیشه!)

این آخری احتمال موجودیش بیشتره! قیمتش هم 1750!!!!!!!!!!!!! قابل شما رو نداره! اینبار مهمان ما باشید!
    Last edited by Hessam 2; 25-12-2013 at 22:06.

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون بابت زمانی که گذاشتی و جواب دادید،اینکه موارد زیادی میتونه کارم رو راه بندازه منکرش نمیشم و فرمایشتون متین و قابل احترام اما من میخوام سیستمی جمع کنم که چندین سال بدون دردسر ازش استفاده کنم و فقط به همین کارایی ک گفتم اختصاص بدم برای کارای جانبی مثل دانلود و غیره یه سیستم ساده دارم که تقریبا مدام روشنه و در حال دانلود پس حتی همه کارامم با این سیستم نیست اما به خاطر دچار نشدن به دردسرهای آینده میخوام یهو هزینه کنم اگه اینطور بهتر باشه
    ما کاره ای نیستیم پول وهزینه از شماست . پس باید بابت چیزی که میپردازید کارایی مناسب رو هم دریافت کنید .تمام حرفه من اینه که ا هزینه به جا در شراط کنونی بتونید سیس دلخواهتونو جمع کنید . در ضمن کارایی ها تا چندین سال دیگه بسیار متنوع و گسترده تر میشه و اینو هم نباید منکرش بشید مثلا اگر تا همین 4-5 سال پیش سیستمی برای همین کراری دانلود و بازی و .... با همین ایدتونمیخواستید جمع کنید بدون شک الان در اجرا یا دیدن فیلم ها یا محصولات یابازی های 3d به مشکل میخوردید و جبور میشدید دوباره هزینه کنید تا جوابگوی کاراییتون بشه حرف من این بود پس نمیشه از الان برای چند سال بعد دندون تیز کرد چه بسا که بعد ها بخواین تصاویر با فورمت 4k داشته باشین وبه خاطر همین دوباره برین هزینه کنید ...من فقط میگم با مناسب ترین هزینه به صرفه ترین سیستم روئ جمع کنید و بعد ها با توجه به سلیقه یا باز کاربوردتون دوباره به خرید های بعدی فکر کنید نه اینکه یه هو به قول خودتون این هزینه هارو انجام بدید و راه رو برای ایندهمحدودو کنید اینده نگری وارتقا فقط مختص قطعات نیست باید طبق تکنولوژ هم پیش رفت به هر حال باز تصمیم گیرنده نهایی خودتونید اینجا فقط محلی برای گذاشتن تجربیات .و نظرات هست

11. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

ما کاره ای نیستیم پول وهزینه از شماست . پس باید بابت چیزی که میپردازید کارایی مناسب رو هم دریافت کنید .تمام حرفه من اینه که ا هزینه به جا در شراط کنونی بتونید سیس دلخواهتونو جمع کنید . در ضمن کارایی ها تا چندین سال دیگه بسیار متنوع و گسترده تر میشه و اینو هم نباید منکرش بشید مثلا اگر تا همین 4-5 سال پیش سیستمی برای همین کراری دانلود و بازی و .... با همین ایدتونمیخواستید جمع کنید بدون شک الان در اجرا یا دیدن فیلم ها یا محصولات یابازی های 3d به مشکل میخوردید و جبور میشدید دوباره هزینه کنید تا جوابگوی کاراییتون بشه حرف من این بود پس نمیشه از الان برای چند سال بعد دندون تیز کرد چه بسا که بعد ها بخواین تصاویر با فورمت 4k داشته باشین وبه خاطر همین دوباره برین هزینه کنید ...من فقط میگم با مناسب ترین هزینه به صرفه ترین سیستم روئ جمع کنید و بعد ها با توجه به سلیقه یا باز کاربوردتون دوباره به خرید های بعدی فکر کنید نه اینکه یه هو به قول خودتون این هزینه هارو انجام بدید و راه رو برای ایندهمحدودو کنید اینده نگری وارتقا فقط مختص قطعات نیست باید طبق تکنولوژ هم پیش رفت به هر حال باز تصمیم گیرنده نهایی خودتونید اینجا فقط محلی برای گذاشتن تجربیات .و نظرات هست
    و در تکمیل فرمایش صحیح جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید گفت که تا دو سال دیگه کلاً تغییرات زیادی توی نسل سیستم ها و فناوری ها ایجاد میشه ! اومدن حافظه های DDR4 و نسل چهارم PCIE و نسل جدید اینترفیس ساتا با نام SATA Express به تدریج همزمان با ورود نسل های Broadwell ، Haswell-E ، و Skylake از مهمترین این تغییرات طی سه سال آینده با ورود نسل های اشاره شده خواهد بود !
    میشه گفت آینده نگری این روزها خیلی معنایی نداره !

13. 3 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حسام عزیز مرسی بابت وقتی ک میذاری راستش هیچ کدوم اینها جوابگوی کار من نیست چون هیچ کدوم مبتنی بر آنالوگ نیستن و صدای دیجیتال با گوشای دربو داغون ما سازگار نیست با این وجود باید ۲ تا audison bit one تهیه کنم حدود ۳ ۴ تومن:(

از دو دوست عزیز animsprite و eshraghi2010 سپاسگذارم بابت پاسختون،دوستان اینکه اطلاعات تخصصی میدید خیلی خوبه و منم بیشتر علاقمند میشم،در مورد تصاویر 4k الان خودم تلوزینشو دارم که سونی زده و فیلمای جدید که اکثرا بالای ۶۰ گیگ هستند (چند موردی که دیدم) فکر کنم تصاویر ۴k دارند و من از دیدنشون لذت میبرم.حالا اینکه در آینده پیشرفتهای دیگه و تکنولوژی جدیدی میاد شکی نیست اما یکی مثل من که آگاهی چندانی نداره خب بعید هم نیست طرز فکرش مثل یک حرفه ای باشه.پیشنهاد شماها که حرفه ای هستید برای من مثل کسی میمونه که تازه وارد دنیای سیستم صوتی میشه و بهش مشاوره میدم چون تخصصمه.میدونم سوالاتم ابتدایی و خسته کنندست اما خب میزان اطلاعاتم کمه راجب کامپیوتر و میپرسم
    راستش چون شنیدم با کامپیوتر میتونم رزولیشن های حرفه ای فایلهای صوتی رو هم داشته باشم واسه همین بر این باور بودم که دارم خوب خرید میکنمو بهینست شما اگه تایید کنید قطعات پایینتر هم منو راضی میکنه خب همونو میبندم اما راجبش بهم اطلاعات بدید لطف کردید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •