ما کاره ای نیستیم پول وهزینه از شماست . پس باید بابت چیزی که میپردازید کارایی مناسب رو هم دریافت کنید .تمام حرفه من اینه که ا هزینه به جا در شراط کنونی بتونید سیس دلخواهتونو جمع کنید . در ضمن کارایی ها تا چندین سال دیگه بسیار متنوع و گسترده تر میشه و اینو هم نباید منکرش بشید مثلا اگر تا همین 4-5 سال پیش سیستمی برای همین کراری دانلود و بازی و .... با همین ایدتونمیخواستید جمع کنید بدون شک الان در اجرا یا دیدن فیلم ها یا محصولات یابازی های 3d به مشکل میخوردید و جبور میشدید دوباره هزینه کنید تا جوابگوی کاراییتون بشه حرف من این بود پس نمیشه از الان برای چند سال بعد دندون تیز کرد چه بسا که بعد ها بخواین تصاویر با فورمت 4k داشته باشین وبه خاطر همین دوباره برین هزینه کنید ...من فقط میگم با مناسب ترین هزینه به صرفه ترین سیستم روئ جمع کنید و بعد ها با توجه به سلیقه یا باز کاربوردتون دوباره به خرید های بعدی فکر کنید نه اینکه یه هو به قول خودتون این هزینه هارو انجام بدید و راه رو برای ایندهمحدودو کنید اینده نگری وارتقا فقط مختص قطعات نیست باید طبق تکنولوژ هم پیش رفت به هر حال باز تصمیم گیرنده نهایی خودتونید اینجا فقط محلی برای گذاشتن تجربیات .و نظرات هست