تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: رشته ی معماری بهتره یا مکانیک؟؟

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازار کار خرابه . من خودم عمران خوندم .وضعیت رشته های مهندسی خرابه .کار به سختی گیر میاد ساعت کاری بالا در امد پایین. الان در امد رشته های تجربی به مراتب بالاتره کار هم فعلا که براشون راحت پیدا میشه.رشته های تاپش که بماند (پزشکی - دندانپزشکی - داروسازی) رشته هایی مثل فیزیوتراپی (تا ۴ میلیون در ماه) وضعیت پرستاری هم خوبه حداقلش اینه که بدون هیچ پارتی راحت کار براشون پیدا میشه.به ظر من اگه معدلت بالای 15 هست ادامه بده و به فکر رفتن باش(مقاله بده و ...) اگرم نیست به نظرم به فکر دوباره دادن کنکور و رفتن به رشته های تجربی باش.
    راجب معماری هم شنیدم ساختمون های بالای ۵ طبقه باید امضای معماری پای نقششون بخوره ولی خودم فوق لیسانس معماری میشناسم که بیکاره دنبال ازمون استخدامی توی ادارات هست.

2. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام

من الان داتشجوی ترم یک رشته ی مکانیکم......این فکر افتاده تو سرم ک تغییر رشته بدم برم معماری.......

فقط احتیاج ب یکم راهنمایی دارم ......بنظرتون کدوم یکی شون بهتره؟.....مکانیک سخته همینش اعصابمو خورد کرده لطفا کمک کنید ممنون
    تغییر رشته از مکانیک به معماری یعنی افتادن از چاله به چاه !
    من خودم مکانیک میخونم و به نظر خودم اگه کسی به این رشته علاقه داشته باشه به راحتی میتونه تو درس و تو کارش موفق بشه
    در ثانی شما ترم یک که هنوز درس های اختصاصی رو شروع نکردید ! جاهای سختش تازه از ترم 3 به بعد شروع میشه
    Last edited by -FOX-; 22-01-2014 at 15:57.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •