هم از توی سرور میشه انجام داد هم پای کلاینت ولی در اصل دومین یعنی مدیریت مرکزی
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
هم از توی سرور میشه انجام داد هم پای کلاینت ولی در اصل دومین یعنی مدیریت مرکزی
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
جهت اطلاع دوستان بگم بعد از اینکه دومین راه انداختیم مشکلاتی هم به وجود اومد از جمله عدم اجرای بازی های روی کلاینت در صورت Domain User بودن کلاینت و مشکل نصب GamePort و در نهایت تصمیم به استفاده از Smartlaunch گرفتیم البته بازم با کلاینت عضو Domain Users مشکل داره ! کسی اگر تجربه ای داره ممنون میشم در این تاپیک ادامه بده بدرد همه می خوره.
سلام خدمت دوستان عزیز
این بارم با کوله باری از سوال اومدم خدمتتون. سوالم هم مربوط به موضوع تاپیک خودمه هستش . راستشو بخواین گفتم تاپیک قدیمی خودمو از زیر یه خرمن خاک بکشم بیرون بهتره تا تا الکی تاپیک اضافه کنم. خب سوالم دقیقا مربوط به موضع تاپیک هستش اما با این تفاوت که تعداد کلاینت ها به 12 تغییر کرده و مهم تر از اون سیستم عامل سرور رو به 2012 ارتقا دادم . درواقع یه ویندوز سرور خام دارم اینجا. طبق آموزش های توی اینترنت گشتم و طریقه ی نصب اکتیو دایرکتوری رو پیدا کردم و نصب کردم. حالا مشکلی که من دارم اینه . سرور به اینترنت متصل هستش. یک عدد هاب 16 پورته هم دارم. وقتی وارد تنظیمات پیکربندی network adapter میشم توی قسمت DNS نوشته 127.0.0.1 . بعد موقعی که به سرور IP میدم یعنی این 192.168.10.1 . اینترنت قطع میشه. حالا توش موندم. تنظیماتشم برام گنگ هستش نسبت به ویندوز سرور 2008. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
یـــا عـــلـــی
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)