خیلی قوی هستش و از این نظر کم و کسری نداری.
خیلی قوی هستش و از این نظر کم و کسری نداری.
میشه با cpu ی cor i7 معمولی مقایسش کنید ؟ در چه حد قویه؟![]()
منتظر جواب از دوستان گلم
تو ریز مشخصاتش لازم نیست بری اخه با یه حساب سر انگشتی هم از خیلی از لپ تاپ های توی این رنج کمی , کمی ضعیف تره
ولی دوست عزیز یه نصیحت رو از برادر کوچیک خودت بشنو
تا قبل از اینکه میخوای چیزی بخری تخقیق یه چیز واجبیه ولی بعد از اون فقط مایه عذابته
خود من چندین بار همچین چیزایی سرم اومده
الان فقط لذت چیزی که داری رو ببر و تو فکر هیچی نباش
اگه واقعا خیلی پشیمونی و میتونی عوضش کنی اینکارو انجام بده (البته اون کلاه برداری که اینکارو باهات کرده دیگه فک نکنم پس بگیره )
اگه هم نمیتونی پس خودت رو بیش از این عذاب نده![]()
نمیدونم چرا بعضی حتی به خودشون زحمت نمیدن لااقل از این همه سایت یکی رو چک کنن بعد نظر بدن.
این لپ تاپی که دوستمون خریده لپ تاپ گیمینگه و لپ تاپ بسیار قویه ای هست و قابل توجه اینکه کارت گرافیکش GTX560 DDR5 هست . سری GTX از سری GT قویتره.اون فروشنده هم سر ایشون کلاه نذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تاپی که خریدی بسیار عالیه و یه لپ تاپ گیمینگ با گرافیک بالایی هست. مبارکت باشه. بعضی از امکانات این لپ تاپ :
صفحه نمایش سه بعدی صفحه کلید ارگونومیک مجهز به نور پس زمینه سیستم خنک کننده بسیار قوی و بی صدا مجهز به خروجی 3D برای پخش فیلم های سه بعدی بر روی تلویزیون دارای تکنولوژی 3D
اینم چن تا عکس از این لپ تاپ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by imi imi; 10-01-2014 at 10:56.
با سلام به کاربر imi imi من این لپتاپو 3d نخریدم اون مدل دومشو خریدم ولی از نظر کارایی اصلا ضعیف نیست و خیلی هم راضیم مرسی از نظرت داداش حال دادی بهم![]()
خداییش بر طبق نظرات قبلی که هی میگفتن ضعیفه و ماله 2-3 ساله پیشه منم گفتم خو حتما سرش کلاه گذاشتن
البته هنوزم فک میکردم گرافیکش ممکنه در حد این جدیدا نباشه واسه همین رفتم این بنچمارک ها رودیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بگم که قدرتش واقعا بعد 3 سال این ورا بی نظیره
من واسه خرید یه لپ تاپ گیم بین 2 تا موندم : Y510P , N550
که گرافیکشون 750 هستش و کمی تا حدودی از این گرافیک 560 ضعیف تره تو بعضی از بازی ها و تو بعضی کمی بیشتر ولی مهم اینه که اصلا این گرافیک قدیمی نشده
تازه + این که لپ تاپ گیک هستش و خنک کنندگیش عالیه میتونم بگم که خرید خوبی داشتی
البته فک کنم میشد یه 100-150 هم کمتر بگیری که اون مهم نیست![]()
Last edited by Sorena_777; 10-01-2014 at 15:43.
بنظر شما این گرافیک توانایی کشیدن رایوالز رو داره؟ الان بازی میکنم رو low تیک میزنه مشگل چیه؟
ریوالز بازی مسخره ای هست .. همه باهاش مشکل دارن مخصوصا لپ تاپ دار ها
شاید مشکل از کرکت باشه
آپدیتش رو بگیر نصب کن شاید برطرف بشه
نه خیلیا میگن با این لب تاب کرایسیس3 رو رو های کشیدن اما من رو low بزور میکشم......نمیدونم مشکل چیه؟ گرافیکم اپدیت هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)