قیمتشون در مقایسه با هم چطورن؟
E531 با پردازنده i5 هم پیدا میشه؟
قیمتشون در مقایسه با هم چطورن؟
E531 با پردازنده i5 هم پیدا میشه؟
این سری جدید هست و با توجه به عقب بودن تکنولوژی تو کشور ما نمیدونم الان corei5 هست یا نه.اما اگرم نباشه یه زودی میاد.corei7 رو حدود 2650000 قیمت داره.corei5 طبق معمول ۲۰۰-۳۰۰ تومن ارزونتره.اما همون i7 رو بگیری به نظرم بهتر باشه.
دوست عزیز فکر نکنم کشور ما در زمینه لپ تاپ از بقیه کشور ها عقب باشه . حتی بسیاری از لپ تاپ ها قبل از اینکه وارد مارکت بشن ، توی ایران پیدا می شن .
در مورد E531 دوستان اغراق می کنند و فقط از پشت کامپیوتر عکس هاشو دیدند و نظر می دند .
همون طور که توی پست قبلیم گفتم E531 مدل تصحیح شده E530 هست . شما Review لپ تاپ E530 رو بخونین همون در مورد E531 صدق می کنه .
واضحه که e531 مدل نسل بعد e530 هست.اینو تو سایت های فارسی هم نوشتند.سوالی که دارم اینه که چطور میشه یک مدل رو تصحیح کرد بعد همون نواقص مدل قبلی تو مدل بعدی هم باشه؟حرفتون متضاد نیست؟شما که اینکاره هستی و مثل ما از روی عکس قضاوت نمیکنید و همیشه با لپ تاپ ها کار میکنید و بعد نظر میدید میتونید چند تا از عیب های اساسی e530 و e531 رو بگید؟
یک خواهش دیگه هم دارم میشه بگید شما چه جوری از روی عکس میتونید پی به معماری کارت گرافیک و نواقص عملکردیش و بقیه مشخصاتش پی ببرید.لطفا به ما هم یاد بدید تا دفعه بعد اینقدر وقت خودمون رو صرف پیدا کردن این مطالب نکنیم.
1 - اولا دوست عزیز همه ما برای مشاوره و راهنمایی اومدیم . نه دعوا ! لذا اگر کسی انتقادی می کنه لطفا با لحن درست پاسخ بدین . در ضمن گفتم "دوستان" ، از شخص خاصی نام نبردم و یا به شخص خاصی اشاره نکردم که بخواد به کسی بر بخوره ! چون دیدم بعضی دوستان توی پست های مختلف با توجه به پست هاشون از روی عکس ها قضاوت و تا حدودی مشتری هارو گمراه می کنند .
2 - والا اینکه هر کس چه کارست به من مربوط نیست ! ادعای چندین سال کار کردن با یک مارک لپ تاپ ، ارتباطی به این تاپیک نداره . در ضمن thinkpad هیچ وقت به کیفیت ساخت معروف نبوده ! در عوض به استحکام و دوام معروف بوده . چیزی که در بیشتر thinkpad ها دیده می شه . در عوض Ideapad ها به کیفیت ساخت مشهور بودند . برای مثال همین E531 رو بزارین کنار Z500 ، به جز در صفحه نمایش و دمای لپ تاپ از همه نظر از Z500 عقب هست ( کیبورد ، بدنه ، فرکانس رم های به کار رفته ، زیبایی ، Keyboard Backlit ، آپشن های موجود برای ارتقا ، تاچ پد ، اسپیکر ها )
3 - هیچ لپ تاپی 100 % بدون نقص نیست . تصحیح کردن به معنای درست کردن تمام مشکلات هم نیست . اگر پست های صفحه قبل رو هم می خوندین متوجه می شدین که کدوم ایرادات در E531 تصحیح شده . در ضمن حتما لپ تاپ رو دیدم که دارم می گم همون E530 قدیمیه !
4- با توجه به اینکه این مدل هنوز زیاد رواج پیدا نکرده ، بهتر بود صبر می کردین چند نفر بخرن استفاده کنند نظراتشونو بگن ، تا اینکه بیایم به Review های غیر قابل اطمینان از سایت های مختلف استفاده کنیم .
5- من توی کدوم یک از پست هام گفتم همیشه با لپ تاپ ها کار می کنم ؟ دوست عزیز لحن شما گویای اینه که دوست دارین توی تاپیک دعوا راه بندازین . توضیحات بنده توی این پست تا حدی بود که ابهامات رو برطرف کنه . از این به بعد برای به حاشیه کشیدن تاپیک به این بحث ادامه نخواهم داد !
سلام
با توجه به جمله آخرتون، ممنون میشم چندتا مدل معرفی کنین. البته تو همون رنج قیمتی.
1-خیلی ممنون میشدم اگر نمی گفتید "دوستان" از روی عکس نظر میدند.تا نه به من نه به بقیه توهین کنید.نکته جالب هم اینه که اتفاقا لپ تاپ قشنگی نیست که کسی بخواد از روی عکس گول بخوره.پس زدن این حرف بی معنیه
2- برخلاف شما من فکر میکنم که بدنه E531 بهتره و کارکردن با تاچ پدش هم راحتتر از z500 هست.
3-بدون نیاز به اینکه بخوام پست های قبلی رو بخونم(کما اینکه خوندم) میدونستم چه فرقایی کرده.اتفاقا من هم لپ تاپ و دیدم.ولی همو ن E530 نیست !!!! مگه اینکه بخوایم از روی عکس نظر بدیم!!!!!!!!!!
4- بالافرض هم که مثل همون e530 باشه حتی تو سایت های ایرانی مثل دیجی کالا هم همه ازش تعریف کردند در ضمن من که گفتم اون نقد کامل نیست و خیلی از چیزها رو ندیده گرفته نمیدونم شما این قسمتش رو خوندید یا نه؟
5- من تو حرفام از هیچ کلمه بدی استفاده نکردم اما شما معتقدین که "لحن"من بد بوده.پس قبول دارید که لحن هم خیلی مهمه.حالا لطقا برید نظر خودتون رو بخونید وببنید میتونید باتوجه به "لحن"ی که نظر دادید تشخیص بدید آیا لحن تون تمسخرآمیز هست یا نه و اینکه منظورتون کی بوده؟اینو ب عهده خودت میذارم.درضمن من اینجا برای هیچ دعوایی نیومدم.صرفا اومدم اون چیزی رو که فهمیدم و ممکنه از چشم خیلی ها دور بمونه رو بگم.
Last edited by Xerxes-I; 14-11-2013 at 20:44.
من با تحقیق به این لپ تاپ رسیدم، و دلایل شما رو مبنی بر کیفیت نامناسب اون نمیدونم
دوست عزیز، من از پشت سیستم، خیلی چیزا از این لپ تاپ و لپ تاپای مشابه خوندم، و همینطور، از نزدیک هم در موردش تحقیق کردم
اولین جمله شما، گویای همه چیز هست
به نظر من، تعصب نداشتن در هر چیز، بهترین گزینه هستش
دوستان منتظر بمونن، من و دوستم بزودی دو تا از این لپ تاپ رو خریداری میکنیم
هم برای کارای مهندسی، هم حمل و نقل، و هم بازی، و هم مقاومت، و هم روشن موندن طولانی مدت، این لپ تاپ رو انتخاب کردیم
لطفا، در مقایسه با Z500، فقط یک گزینه بیارین که از این لپ تاپ قویتر باشه ( این رو هم بگم که با Z500 کار هم کردم دوست عزیز )
بله، Z500 لپ تاپ خوبی هستش، خیلی هم زیبا هستش، ولی مشکلاتی که داره، قابل نادیده گرفتن، نیست
کیفیت و استحکام E531 از Z500 بهتر هستش، Z500طراحی بهتر و زیباتری داره
در رابطه با کیبورد، بجز backlight، از هر نظر، کیبوردهای Thinkpad، قویتر و مناسبتر هستند، در رابطه با ظاهر اون نیز، این نوع کیبوردها سلیقهای هستش و نمیشه راجع به زیبایی اون حرف زد
بدنه E531، کیفیت خیلی مناسبتری داره، نمیدونم چطور این رو گفتین، مشخصات گرافیکی و رم هردو کاملا یکسان هستش ( یه مدل از Z500 هست که رم بهتری داره، ولی فقط مشخصاتش رو میتونین پیدا کنید، نه خودش رو، به Cpu i7 3632، و گرافیک 645)، با این تفاوت که از نظر CPU، قدرت E531 بیشتر هستش
از نظر ظاهر، E531 و E530، قابل مقایسه نیستن، اگه از نزدیک هر دو رو دیده باشین، نمیتونین این موضوع رو رد کنین
تاچ پد رو خداییش چرا دیگه گفتین؟ یه نقد در موردش بخونین لطفا، نقدهای داخلی چون نقد کننده حرفهای نداریم ارزش ندارن، لطفا، وارد نقدهای کشورهای خارجی معتبر بشین
در مورد مولتی مدیا، یکی دالبی دو، و Z500 دالبی ورژن چهار هستش، بله قویتر هستش، ولی آیا قابلیت بها دادن هستش؟
مشکل گرم کردن، ضعف باتری، بدنه ظریفتر، صفحه نمایش خیلی خیلی خیلی ضعیف ( از هر نظر )، از مشکلات موجود در Z500 هستش
من خودم کسی هستم، که روی Z500 حدود دو هفته، E531، حدود یک هفته هستش که تحقیق کردم، در این محدوده قیمتی و تا سه تومن نیز، لپ تاپی مناسبتر از این دو پیدا نکردم
هر دو لپتاپهای خیلی خوبی هستن، نمیشه منکر خوب بودنشون شد، و هر کس، هر کدوم رو بخره، به حتم، از انتخابش پشیمون نخواهد شد
و از اونجا که کشور ما خیلی خیلی جلو هستش توی تکنولوژی، لپ تاپی که Release اون may هستش، چندی پیش وارد بازار ایران شده، و اگه سری به بخش فروش هم بزنیم، متوجه فروش خیره کننده این لپ تاپ - E531 - خواهیم شد
همگی موفق باشین
سلام.
دوستان میدونستید کارت گرافیگی هم z500 وهم E531 هر دوشون 64 بیتی هستش. اگه تو review های سایت notbookcheck.com نیگا کنین میبینین نوشته که کارت گرافیک 740m 64bit حتی از 640m هم یخورده ضعیفتره. این یعنی ا740m 64bit تقریبا با ati 8750m از نظر قدرت یکیه و اینو اکثرا توجه نمیکنن.....
حالا لپ تاپ lenovo essential G500-e رو که سی پی یوی corei7 3612QM و گرافیک 8750m رو داره قیمتش حدود 2300 ه. ولی همین E531 که یه خورده سی پی یوش از G500 بهتره ،400 تومن گرون تره.
z500 هم که تمام مشخصاتش شبیه این کانفیگ G500 هست 300 تومن گرونتره....
پس به نظر شما انتخاب G500 بصرفه نیست ؟؟؟
مرسی
Last edited by ahadpoolghahat; 15-11-2013 at 20:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)