تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: کسی میتونه این پرسش منو پاسخ بده؟ ( پیرامون سرعت اینترنت)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

اونجوری که به ما گفتن برای محاسبه سرعت دانلود اون میزان سرعتی که به اینترنت وصل می شی رو باید تقسیم بر هشت کنی عدد به دست اومده حداکثر سرعتیه که شما می تونی با هاش دانلود کنی مودم های 56 هم بیشتر از این نمی تونن فایل دریافت کنن هر چقدر هم که سرعت کانکت شما بالا نشون داده بشه . اما بعضی وقتا نوساناتی تو شبکه به وجود می آد که باعث می شه برای مدتی سرعت شما زیاد بشه که این دیگه خیلی بحث پیچیده ای بودکه استادگفت اما من خودم هم سر کلاس نفهمیدم چرا اینجوری می شه

داره خودمونی میشه viper-max's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    of pain house

پيش فرض

با انجام اين كار سرعت اينترنتتون تا ده برابر افزايش پيدا میکنه . اين کار باعث ميشه هر صفحه ای برای دومين بار يا بعد از اون که ميخواد باز شه به سرعت هر چه تمام باز بشه.

توجه: اگر مراحل رو انجام داديد و در ابتدا تغييری احساس نکرديد اون رو پاک نکنيد چون تو جايی که شما فکرش رو نميکنيد به کمکتون مياد بدون اينکه شما بفهميد.

ابتدا به Start برید و تو Run تایپ کنید Regedit و Enter بزنید. حال به دنبال این عبارت بگردید:

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVe rsionInternet Settings]

سپس در سمت راست پنجره به دنبال این عبارات بگردید:

1: MaxConnectionsPerServer

2: MaxConnectionPerl_OServer

ممکنه این دو عبارت رو مثل من نداشته باشید پس روی صفحه سمت راست ، کليک راست كنيد و از قسمت [New]، روی [DWORD] كليك كنيد.

سپس عبارت شماره 1 را بنويسيد . برای عبارت شماره 2 هم همین مراحل را انجام بدید. حالا روی عبارتهای ساخته شده دو بار کليک کنيد و در قسمت [Value data] برای گزينه اول عدد 8 و برای گزينه دوم حرف a را وارد کنيد و سيستم را Restart کنيد.

توجه: در هنگام نوشتن به حروف بزرگ دقت كنيد. يا میتونید از چیزی که من نوشتم کپی و تو رجیستری Paste کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •