دوستان لینک دانلودی از ویندوز 8.1 نسخه پرو ( 17 اکتبر ) دارند ؟
نسخه Pro Vl دارم بدردم نمیخوره چون مدیا سنتر روش نصب نمیشه ......
لینک فایل ایزو آپگرید 8.1 پرو هم هست ...؟
متشکرم
دوستان لینک دانلودی از ویندوز 8.1 نسخه پرو ( 17 اکتبر ) دارند ؟
نسخه Pro Vl دارم بدردم نمیخوره چون مدیا سنتر روش نصب نمیشه ......
لینک فایل ایزو آپگرید 8.1 پرو هم هست ...؟
متشکرم
دوستان نسخه pro اصلی هنوز نیوده ..... کسی لینکی نداره
نسخه Pro VL اومده ولی مدیا سنتر روش add نمیشه ..... من تمام ویندوز رو بخاطر مدیا سنترش میخوام ..... 17 اکتبر
متشکرم.
سلام
آره ورزن جدید کسپر با بچ b با وین 8.1 مچ هست و اینکه توی وین 8.1 اسم مای کامپیوتر به this pc تغییر کرده
دوستان من نسخه ارجینال ویندوز 8 را دارم که روی لپ تاپ هست و دسترسی به ویندوز آپدیت و استور رو دارم
ولی منم نمیدونم کجا باید برم که به ویندوز 8.1 ارتقا بدم
در فروشگاه ویندوز 8.1 که میزدم فقط یه سری کتاب و ... میومد.
با قندشکن(!) وارد استور بشید میاد.
عزیز من تا تونستم ویندوز 8 خودم را بروز کردم و با قندشکن هم وارد استور میشم ولی اثری از درخواست بروزرسانی به 8.1 نیست
اکانت ویندوز باید لوکال باشه یا اینکه آنلاین باشه ؟(وصلش کنم به یه ایمیلی...)
پس یکی از دلایل صفحه زیر هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله عزیز دیشب wsreset.exe را اجرا کردم که مشکل حل شد
جد از این مسئله من الان باید هارد لپ تاپ را عوض کنم و SSD خودم را بذارم .از هارد قبلی بک آپ گرفتم ولی دی وی دی نصب ویندوز 8.1 رو ندارم و میخوام ویندوز clean نصب بشه .
اول باید 8 رو نصب کنم روی هارد جدید و بعد آپگیرید کنم به 8.1 یا اینکه کلا 8.1 رو دانلود کنم و با سریال نوت بوک نصب کنم ؟
کلا به چه صورت اقدام کنم که ویندوز ارجینال ( و البته OEM) رو بشه روی هارد جدید نصب کرد ؟ و البته ویندوز 8.1 مستقیما نصب بشه و اول 8 و سپس 8.1 دوباره نصب نشه؟
مرسی.
Last edited by vbigdeli; 08-11-2013 at 08:33.
فکر کنم طبق گفته این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما بتونی Clean Install نصب کنی ولی گفته قبلش باید روی یک درایوی ویندوز قبلی اکتیو شده باشه پس در وافع همون 8 بریزی آپگرید کنی به 8.1 منطقی به نظر میرسه !
میشه از ویندوز اکس پی به 8.1 اپگرید شد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)