ببخشید اگه کسی مطمئنه لطفا جواب بده ........ ایا رو asus g53sx cor i5 میشه cpu و vga بهتر گذاشت؟
ببخشید اگه کسی مطمئنه لطفا جواب بده ........ ایا رو asus g53sx cor i5 میشه cpu و vga بهتر گذاشت؟
Last edited by امیر تتلو; 15-10-2013 at 21:44.
کسی جواب نمیده؟
سلام لب تابم دو تا فن جلوش داره فن سمت راست همیشه گرمای بیشتری نسبت به چپی میده ایا طبیعیه؟ یا خرابه؟ یه ماهه گرفتمش از همون اول اینطوری بود
بابا یکی جواب بده دیگه دق کردم لب تابم خرابه؟ یا مدلشه؟![]()
دوست عزیز سلام
وقتت بخیر
---
مرد حسابی دق کردن نداره - خراب چه حرفیه ؟!!!
---
ببین هم وطن بنده خودم نسخه ی اصلی و اولیه به دستم رسید با مشخصات : i7 2670qm/16 ram/2*750,7200rpm/2G 560gtx ddr5/3D
و در حال حاظر مدلی که در بازار یافت میشه با مشخصات رو به رو هستش : i5/8 ram/750,7200rpm/2g 560gtx
این مدل دوم به خاطر اینکه هزینه ی تمام شده کمتر در بیاد از ماژول های سخت افزاری قابل تعویض ارزانتر استفاده شده - مادر بورد این دستگاه همان کیفیت نسخه ی اصلی و اولیه را دارد و تنها تفاوت در رم و سی پی یو و هارد هستش -
بایوس مدل دوم لپتاپ Asus G53sx قابلیت پذیرش سخت افزار های نسخه ی اول را دارا هستش.
از لحاظ کیفیت ساخت سری گیمینگ ایسوس از نمره ی بالایی برخوردار هستش و کلا این سری به منظور قرار گیری دستگاه در شرایط سختی می باشد
اینجانب انواع و اقسام تست های هلاک کننده روی این دستگاه انجام داده ام -(خب تعمیرات سخت افزاری را میدانم و طبق اصول عمل کرده ام )
مثلا دستگاه رو در محیط مرطوب و اشباع از بخار قرار دادم و با حداکثر کارایی ازش جان گرفتم
در گرمای بالا خوب خودش رو نشون میده - درسته گرم میکنه اما کنترل شده هست
همه جور بازی و نرم افزار روی این دستگاه تست کردم و نتیجه ای در خورد و قابل قبول دریافت کردم -تا حلقوم دستگاه را پر کردم و این موش آزمایشگاهی گران قیمت و باظاهر خشن خیلی خوب امتحانش رو پاس کرد.
در حال حاظر که این کامنت را می نویسم لپ تاپ ASUS N550 یکی از بهترین و پرملات ترین و با کیفیت ترین لپ تاپ های بازار هست که هم سخت افزار به روزی داره و هم خیلی خوش هیکل تر (مثل این استکان های کمر باریک) و قیمت مناسب تره
بنده هردوی این دستگاه را در کنار هم قرار دادم و شروع به راه اندازی مسابقه بین این دو دستگاه کردم .
مشخصات Asus n550jv : i7 4700hq/8ram 1600/1TB 5400/2-4GB Geforce 750m gt ddr3/q
-*-*-*-*-*-
اگر به طور خیلی خلاصه بخواهم عرض کنم در شرایط یکسان (اجرای بازی با بالاترین تنظیمات - نرم افزارهای محاسباتی - رندرینگ - بنچ مارک - پایداری در شرایط مختلف و محیط ) به غیر از نرخ پردازش cpu ی لپ تاپ n550 که قدرتمند تر از g53sx بود و وزن کمتر و ظاهر شکیل تر و صفحه نمایش بهتر و عمر باتری بهتر بقیه نتایج به نفع g53sx i7 بود .
اگر فقط بخواهیم مبحث اصلی را قدرت پردازشی قرار دهیم با اینکه n550 از کارت گرافیک به روز تر برخوردار است اما با این حال هنوز 560gtx از توانایی بالاتری در ارائه ی پردازش تصویر پرخوردار است.و همچنین تفاوت cpu ها آن چنان در حالت عادی نمایانگر نیست .
=-==-=-
خلاصه لپتاپی که شما دارید هیچ اشکالی ندارد وتنها نسخه ی ارزان تر و ضعیف شده ی نسخه ی اولیه هستش که به راحتی می تونید در صورت وجود بودجه اون رو ارتقا بدهید که این هم مساله ای سلیقه ای می باشد .و در حال حاظر تمام بازی ها را به درستی برای شما اجرا خواهد کرد. (گول تبلیغات را نخورید)
به طور کلی g53sx از توانمندی بالایی برخورداره و این در مدل اولیه بسیار توانمند تر هستش و توان بالاتری نسبت به دیگر رقبا دارد .
مسائل زیادی را می خواستم در مقایسه ی این دو دستگاه بنویسم اما متاسفانه مجال نیست
اگر مطلبی بود پاسخ گو هستم
در پناه خدا
@#@#@#@#@#@#@#@#@#@#
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله ی آفلاین
Last edited by Maghsoud Badpa; 05-01-2014 at 21:41.
دست شما درد نکنه از وقتی که برام گزاشتین !!! یه سوال ؟ اگه بخوام مثل نمونه ی یکش ارتقاش بدم چقد هزینه داره؟ بعد از نظر قدرت چقدر افزایش پیدا میکنه؟ بعد یه سوال دیگه؟ هر وقت روشنش میکنم در مورد اپدیت بایوس یه برنامه باز میشه که همیشه میبندمش باید چیکار کنم که این مشکل حل شه؟ یعنی چجوری اپدیتش کنم؟ یا چجوری کاری کنم که دیگه ازم همچین درخواستی نکنه ؟ دوست عزیز اگه لطف کنی جوابمو بدی ممنون میشم![]()
بعد اگه یه پردازنده ی cor i7 روش نصب کنم باید اون یکیو دور بندازم؟
--------------------------------------------*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*سلام اقا
خواهش می کنم هم وطن -اختیار دارید
-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*
سوال شما : اگه بخوام مثل نمونه ی یکش ارتقاش بدم چقد هزینه داره؟ : پاسخ : از بابت هزینه باید عرض شود که درصورتی که بتونی پردازنده i7,2670qm را در بازار شهرتان پیدا کنید تهیه ی بقیه ی قطعات هیچ کاری نداره چون به راحتی در بازار پیدا میشه (منظ.رم هارد و رم هست) . اما درمورد cpu یه خورده کار شما سخت هست. قیمت دقیقش رو نمی دونم ولی اگر قصد ارتقا مثل نسخه ی اولیه را دارید باید یه 1.500.000 تومانی از جیب مبارک تراوش صورت پذیرد شاید کمتر یا بیشتر . (مطمین باش همین که داره براتون تپل کار میکنه )
سوال شما : بعد از نظر قدرت چقدر افزایش پیدا میکنه؟ : پاسخ : از نظر قدرت مدل اولی G53sx قدرتش دو برابر از مدل دوم بیشتر از هر جهت به غیر از نوع پردازش تصویر که همون کارت گرافیک هستش (اما مادربورد هردو دستگاه کاملا یکسان است)
سوال شما : هر وقت روشنش میکنم در مورد اپدیت بایوس یه برنامه باز میشه که همیشه میبندمش باید چیکار کنم که این مشکل حل شه؟ یعنی چجوری اپدیتش کنم؟ یا چجوری کاری کنم که دیگه ازم همچین درخواستی نکنه ؟: پاسخ : اولین کاری که می کنید اینکه وارد صفحه ی ستاپ دستگاه بشوید (وقتی دستگاه روشن شد del رو بزنید) بعدش اهمون صفحه ی اول یعنی MAIN شما ورژن نصب شده بایوس دستگاهتون رو بخونید و بعدش اون شماره را با اخرین ورژن موجود درسایت asus چک کنید یعنی به قسمت دانلود درایور لپ تاپ g53sx بروید و در قسمت درایور ها بایوس را انتخاب کنید و شماره ی بایوس دستگاهتون رو با ااخرین نسخه بایوس عرض شده مطابقت دهید در صورتی که متفاوت بود در صورت علاقه می تونید بایوس رو ارتقا دهید / خود ایسوس یه نرم افزار توی درایور های دستگاه برای اپدیت بایوس گذاشته که از طریق اون میتونید این کار انجام بدهید و یا اینکه از طریق راه سنتی اقدام کنید که در هر دو صورت پیشنهاد میشه که یه نیمچه متخصص کنار شما باشه که خطا یه وقت نکنید .
دوست عزیز اگه لطف کنی جوابمو بدی ممنون میشم: مخلصم - چرا جواب ندم وقت کنم حتما کاری از دست بر بیاد انجام میدهم -
=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-
یا علی
در پناه خدا
Last edited by Maghsoud Badpa; 05-01-2014 at 21:45.
-*-*-*-*-*-*-
اقا توی این گرونی یک انسان دانا میاد یه پردازنده ی گران قیمت i5 را دور می اندازد ؟
خب شما پردازنده را می فروشید و مبلغ آن را در جیب مبارک می گذارید .
چقد میخرنش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)