عزیز من IPV6 یا IPV6000 اینا تو سیستم ما یعنی کشک! چه اون موقع که دایل آ پ بود چه الان که ای دی اس ال دارم هیچ تفاوتی احساس نمیکنم! اینا ممکنه تو بقیه جاهای دنیا صدق کنه ولی نه ایران...
عزیز من IPV6 یا IPV6000 اینا تو سیستم ما یعنی کشک! چه اون موقع که دایل آ پ بود چه الان که ای دی اس ال دارم هیچ تفاوتی احساس نمیکنم! اینا ممکنه تو بقیه جاهای دنیا صدق کنه ولی نه ایران...
به نظرم حتی کشور های خارجی از همین راهکار استفاده میکنن ، چون من از روی سرور مجازی redstation که تست میکنم هم اینو میگه :
You appear to be using a public 6to4 gateway; your router may be providing this to you automatically. Such public gateways have no service level agreements; you may see performance problems using such. Better would be to get a native IPv6 address from your ISP
از خونه هم که میگیرم بازم همینو میگه حتی تو کشور های غربی مثل انگلستان از 6to4 gateway استفاده میکنن ، دلیلی داره احتمالن
چون هنوز همه کشور ها IPv6 ای کامل نشدن، و توی اکثر اون کشور ها امکان این وجود داره که ISP به IPv6 شما مسیر بده، ولی اینجا نه...
بحث دیگرش هم امنیت هست، فرض کن یه شب همه دیوایس های IPv6 از توی اینترنت قابل دست یابی بشن!!! حتما ما باید مکانزیم امنیتی ای مثل NAT داشته باشیم...
حالا این NAT میتونه توی روتر ISP شما اتفاق بیوفته یا توی ADSL روتر خونه شما.
عزیز من این کجاش خبر خوبه اگه فکر کردی یک هزارم درصد با ای پی ورژن 6 سرعتت یا پینگت بهتر میشه سخت در اشتباهی من خودم شبکه خوندم سیستم همون سیستمه ساختارش فقط عوض میشه. ببین چکار کردن با این ملت ما و این اینترنت افتضاح که با دیدن یه ای پی ورژن شیش بیخودی خوشحال میشیم !!!
من پینگم بد تر شد از زمانی که ipv6 امده واسم![]()
سلام دوست عزیز
من دونبال یه فیلتر شکن برای لپ تاپ هستم که توییتر و غیره رو استفاده کنم
میشه راهنمایی کنید ؟
هر نرم افزاری و نصب میکنم جواب نمیده.
در ضمن چکار باید بکنیم که سیستم از ipv6 پشتیبانی کنه ؟؟؟
![]()
درود
در صورتی ک ویندوز 10 دارید ب فروشگاه مایکروسافت (Microsoft Store) مراجعه کنید و Hotspot Shield را دانلود کنید
در صورتی ک ویندوز 8.1 یا 7 دارید از سایفون (Psiphon) استفاده کنید
در مورد IPv6 اطلاعات زیادی ندارم اما فک کنم ک باید خط و مودم شما آن را ساپورت کند؛ منتظر پاسخ سایر کاربران محترم باشید
![]()
Last edited by CORTANA; 20-08-2020 at 11:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)