تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپتاپ تا سقف 5 میلیون (برای بازی ها و کارهای گرافیکی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

دوستان یه سوال.
    بهترین مدل شرکت سونی کدوم سری ها هستن ؟ مخصوص چیزهایی که در بالا گفتم.
    گرچه میدونم با چنین قابلیت هایی نمیزنن بخاطر فروش PS4 اما حداکثر چیزی که میزنن در کدوم سری هست؟ اگه اشتباه نکنم سری F ؟
    رنج قیمت هم بگید.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من در مورد MSi تحقیق کردم. کانفیگ خوبی داره برای چیزهایی که میخواستم اما متاسفانه وزنشون زیاده.
    دوست عزیز ! اون لپ تاپی که معرفی کردم سبک ترین لپ تاپ در رده خودش اون هم با اون کانفیگ وحشتناک هست !!!
    کلا 2.6 کیلوگرم هست که در مقایسه با مدلهای مشابه خیلی سبک تره
    ضخامتش هم 2.16 سانتی متر هست
    یعنی هم سبکه هم باریکه هم کانفیگ فوق العاده ای داره

صفحه نمایش: "17.3 فول اچ دی 1080 در 1920
    سی پی یو: Core i7-4700HQ با 6 مگ کش
    کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 765M با دو گیگابایت حافظه GDDR5
    رم: 16 گیگابایت DDR3L با فرکانس 1600 مگاهرتز

وبکم اچ‌دی 720p
    اسپیکر‌های استریو2.1
    پشتیبانی از خروجی تصویر با وضوح 4K

4 تا پورت USB 3.0
    1 پورت HDMI 1.4
    باتری 6 سلولی
    Last edited by urumchi; 02-10-2013 at 23:13.

3. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز ! اون لپ تاپی که معرفی کردم سبک ترین لپ تاپ در رده خودش اون هم با اون کانفیگ وحشتناک هست !!!

وبکم اچ‌دی 720p
    اسپیکر‌های استریو2.1

4 تا پورت USB 3.0
    1 پورت HDMI 1.4
    باتری 6 سلولی
    کانفیگش که عالیه . حالا قیمتش تو بازار تهران چنده؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

وبکم اچ‌دی 720p
    اسپیکر‌های استریو2.1

4 تا پورت USB 3.0
    1 پورت HDMI 1.4
    باتری 6 سلولی
    بله
    فقط متاسفانه فراتر از 5 میلیون هست.چیزی حدود 6.5 هست.امیدوارم کمتر بشه.
    در غیر اینصورت دیگر لپ تاپ ها جز این وزن بالایی دارن و من مجبور میشم همون سونی که در چند پست بالاتر معرفی کردم رجوع کنم.

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله
    فقط متاسفانه فراتر از 5 میلیون هست.چیزی حدود 6.5 هست.امیدوارم کمتر بشه.
    در غیر اینصورت دیگر لپ تاپ ها جز این وزن بالایی دارن و من مجبور میشم همون سونی که در چند پست بالاتر معرفی کردم رجوع کنم.
    چرا سونی ؟ درسته که کیفیت خوبی داره ولی با توجه هم رده قیمتش سخت افزار ضعیفتری داره

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

چرا سونی ؟ درسته که کیفیت خوبی داره ولی با توجه هم رده قیمتش سخت افزار ضعیفتری داره
    چون اگه بخوام در این سطح (زیر 5 تومان ) بگیرم دیگه به کارم نمیاد و همین لپ تاپ های معمولی خوبه.
    و چون سونی هم کیفیت داره و هم ابهت خودشو داره.گرچه میدونم در این رنج قیمت میشه asus خوب گرفت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ببین دوست گرامی بودجه ای که شما در نظر گرفتید متاسفانه در محدوده قیمتی قرار دارد که من اسمش را برزخ قیمتی میگذارم !!!
    ببینید متاسفانه به دلیل وضعیت نابسامان ارز وارداتی در دو سال اخیر بازار لپ تاب و علی الخصوص لپ تاب های گیم دچار عدم تنوع شده اند !!!

یعنی عملا شما در انتخاب دست بسته هستید و در مقابل برخی گزینه های از پیش انتخاب شده قرار دارید که مجبورید به آنها تن دهید !

این برزخ قیمتی که عرض کردم خدمتتون دلیلش اینجاست که چون لپ تاب های گیمینگ سه نوع هستند
    سری اول لپ تاب های شبه گیمینگ که اغلب لپ تاب های مولتی مدیا هستند ولی به دلیل داشتن گرافیک متوسط به عنوان گیمینگ هم از آنها استفاده می شود

سری دوم لپ تاب های گیمینگ متوسط که معمولا رنج قیمتی بین 4000 تا 5000 باید داشته باشند ( یعنی دقیقا در محدوده بودجه شما ) ولی متاسفانه در این محدوده اصلا شما با تنوع محصول مواجه نیستید !!!!

سری سوم لپ تاپ گیمینگ واقعی هستند که بالای 6000 قیمت دارند

اگر دقت کنید بین رقم 4000 تا 5000 یک برزخ قیمتی وجود دارد که هیچ لپ تاب قابل اتکایی در این بازه در بازار ایران یافت نمی شود که نمیدونم دلیلش شاید بد شانسی و یا شاید سیاست های عجیب و غریب وارد کننده های وطنی هست ، هر چه هست در این رنج قیمتی و با توجه به تاکید شما بر نوع گرافیک پیشنهاد من صد در صد acer aspire v3-772g که بنده خودم این لپ تاب را هفته پیش خریداری کردم و اگر کانفیگ این لپ تاب را نسبت به قیمت آن مقایسه کنید تقریبا بی نظیر است
    قیمت آن حدود 4400 میباشد

از نظر اجرای بازی هم بسیار عالی در این یک هفته بازی ها را با قابلیت اچ دی و تنظیمات high اجرا کرده است

اگر این مدل هنوز در بازار موجود باشد در خرید آن شک نکنید ، از نظر بررسی قطعاتی هم میتوانم تخصصی برای شما توضیح دهم ولی شاید از حوصله بحث خارج شوم

در هر صورت اگر سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتان کنم
    موفق باشید

9. 5 کاربر از malmal1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ببین دوست گرامی بودجه ای که شما در نظر گرفتید متاسفانه در محدوده قیمتی قرار دارد که من اسمش را برزخ قیمتی میگذارم !!!
    ببینید متاسفانه به دلیل وضعیت نابسامان ارز وارداتی در دو سال اخیر بازار لپ تاب و علی الخصوص لپ تاب های گیم دچار عدم تنوع شده اند !!!

یعنی عملا شما در انتخاب دست بسته هستید و در مقابل برخی گزینه های از پیش انتخاب شده قرار دارید که مجبورید به آنها تن دهید !

این برزخ قیمتی که عرض کردم خدمتتون دلیلش اینجاست که چون لپ تاب های گیمینگ سه نوع هستند
    سری اول لپ تاب های شبه گیمینگ که اغلب لپ تاب های مولتی مدیا هستند ولی به دلیل داشتن گرافیک متوسط به عنوان گیمینگ هم از آنها استفاده می شود

سری دوم لپ تاب های گیمینگ متوسط که معمولا رنج قیمتی بین 4000 تا 5000 باید داشته باشند ( یعنی دقیقا در محدوده بودجه شما ) ولی متاسفانه در این محدوده اصلا شما با تنوع محصول مواجه نیستید !!!!

سری سوم لپ تاپ گیمینگ واقعی هستند که بالای 6000 قیمت دارند

اگر دقت کنید بین رقم 4000 تا 5000 یک برزخ قیمتی وجود دارد که هیچ لپ تاب قابل اتکایی در این بازه در بازار ایران یافت نمی شود که نمیدونم دلیلش شاید بد شانسی و یا شاید سیاست های عجیب و غریب وارد کننده های وطنی هست ، هر چه هست در این رنج قیمتی و با توجه به تاکید شما بر نوع گرافیک پیشنهاد من صد در صد acer aspire v3-772g که بنده خودم این لپ تاب را هفته پیش خریداری کردم و اگر کانفیگ این لپ تاب را نسبت به قیمت آن مقایسه کنید تقریبا بی نظیر است
    قیمت آن حدود 4400 میباشد

از نظر اجرای بازی هم بسیار عالی در این یک هفته بازی ها را با قابلیت اچ دی و تنظیمات high اجرا کرده است

اگر این مدل هنوز در بازار موجود باشد در خرید آن شک نکنید ، از نظر بررسی قطعاتی هم میتوانم تخصصی برای شما توضیح دهم ولی شاید از حوصله بحث خارج شوم

در هر صورت اگر سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتان کنم
    موفق باشید
    داداش دمت گرم.این لحن نوشتنت خداییش همونی بود که سر زبونم بود اما نمیتونستم بیان کنم.آره درست میگی.این رنج قیمت و کم بودن تنوع در لپ تاپ ها منو کلافه کرده.دمت گرم باحال توضیح دادی.

والله تا حالا یبار دور ور acer نرفتم.نمیدونم چطوریه اما حداقل سونی و ایسوس جواب خودشونو در کیفیت پس دادن. تو یه مسابقه در دانشگاه لپ تاپ های سونی - ایسوس - دل - لنوو رو از ساعت 8.30 روشن کردیم و به برق وصل کردیم و قرار بر این بود تا 8 شب ببینیم کدوم طاقت میاره و بازدهی خوبی داره.نتیجه:
    دل و لنوو همون وسط راه خود به خود خاموش شدن و داغ کردن. ایسوس و سونی هردو به پای هم تا 8 شب روشن و دووم آوردن اما ایسوس خیلی داغ شد و همچنین بازدهی سونی در آخرین لحظه خیلی بهتر بود. در مورد acer اطلاعی ندارم.

11. 3 کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

اقایون من تمام پست ها رو در نظر گرفتم.
    در نهایت انتخاب آخرم سونی هست.
    ماکسیمم قیمتی که میخوام در نظر بگیرم 5.5 الی 6 میلیون هست. ( میدونم با این پول میتونم جی 750 ایسوس سری گیم رو بخرم اما نظرم همین سونی هست ) .
    لطفا بهترین و قوی ترین مارک برای کارهای سنگین معرفی کنید.
    قبلا یادمه سری داشت مثلا سری E برای عام بود و معمولی و سری F برای لپ تاپ های کارهای سنگین بود اما الان دیگه خبر ندارم. لطفا کمک کنید.
    (سایز مورد نظرم از 15.6 اینچ به بالا و تا 17.2 اینچ باشه )
    ممنون

13. این کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

ببین دوست عزیز همه برندها خوب هستن و هرکدوم در کارهای خاصی بهتر عمل میکنند.مثلا msi بیشتر مخصوص گیم هست و تو بازی از برندهای دیگه بهتر عمل میکنه.یا ایسوس در زمینه مالتی مدیا خیلی عالی کار کرده.
    منم حرفه ایشونو قبول دارم.ایسوس تو این زمبنه محشره.خودم ایسوس دارم .بطور مثال یه کلیپ فول اچ دی رو لپ تاپه خودم و رو لپ تاپ فامیلمون که سونی بود تست کردم نتیجش: سونی فریم به فریم نشون میداد ولی ایسوس روون! تو تست صدا هم که باز ایسوس سربلند بیرون اومد.مولتی مدیا فقط ایسوس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •