تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: لنز چشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

لنز ها شماره دارن، و هر شماره ای سایز های متفاوت داره برای چشم های متفاوت. حالت ایده آل اینه که هم شماره اش دقیقا برای چشم شما مناسب باشه و هم سایزش. دلیل اینکه عینک طول می کشه اینه که باید شیشه برش داده بشه برای فریم، در لنز این چیزها وجود نداره و معمولا هم اگه طول بکشه دلیلش اینه که باید لنز سازگار با چشم شما (اندازه+شماره) رو سفارش بدن و در فروشگاه همه سایز و شماره رو ندارن.

توصیه میشه ولی دقت کنید لنز راحت تر از عینک نیست و اگه هدفتون راحتی و اذیت نشدن هست هیچ چیزی راحت تر از عینک برای شما که نمی تونید لیزیک کنید وجود نداره.
    البته چشم من استیگمات هست و ضعف چندانی نداره
    بخاطر همین اینطوری که شما میگین فکر نمیکنم لنز هم بشه استفاده کرد دکتر هم گفت روی استیگمات زیاد جواب نمیده و بیشتر برای ضعف هست
    مثلا من از کجا لنزی گیر بیارم ضعفش 1 باشه استیگماتش 1.75؟
    بهرحال ممنون از پاسخ ها
    ظاهرا راهی جز عینک نیست

درباره انحراف چشم با عینک از نظر علمی ثابت نشده فقط در حد یه تئوریه ..

یه نوع انحراف مخفی چشم هست (Heterophoria) که یکی از راه های درمانش عینک هست ممکنه بعد از یه مدت پشت عینک یا بعد از برداشتن عینک انحراف

چشم ها دیده بشه، یعنی این افراد قبل از استفاده از عینک انحراف مخفی داشتن.

از نظر تجربی هم چون مواردی رو دیدم افرادی که از عینک استفاده می کنن فرم بینیشون عوض شده به نظرم نوع عینک وغیر استاندارد بودنش می تونه رو فرم

و شکل بینی تاثیر بذاره . .
    بله دقیقا ظاهرا قبلا چشمم یه نوع انحراف داشته که کسی متوجه نشده و از ظاهر مشخص نبوده ( همین انحراف مخفی)
    تا اینکه توی یه مسافرت عینکم گم شد و مجبور شدم یک ماهی رو بدون عینک باشم خودم تغییراتی رو توی چشمم احساس میکردم ولی بازم به هرکی میگفتم متوجه نمیشد
    تا که دکتر رفتم گفت اره یه انحراف خفیف داشته که چون عینک میزدی مشخص نبوده و دوباره عینک رو استفاده کردم خوب شد
    البته اون ماجرای انحراف هیچوقت شفاف سازی نشد و پروندش با کلی دکتر رفتن و مشاوره از بهترین متخصص های تهران هم ناتموم بسته شد
    به طوری که یه دکتر میگفت بخاطر فرم بینیه یکی دیگه میگفت بخاطر فرم چشماته یکی هم میگفت نه انحرافه و ناهماهنگیه عضله
    ولی خوشبختانه اون مشکل بخاطر عینک یا تغییر کردن فرم صورت یا هر چیزی خوب شد
    بازم ممنون
    Last edited by Hatek; 30-09-2013 at 00:12.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •