تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشاوره فوری - خرید LED

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شما دیگه دارید عنوان ناظر انجمن رو یدک می کشید بد نیست وقتی اسم سامسونگ میاد کمی هیجان خودتون رو کنترل کنید بعد جواب بدید در این که سامسونگ بهترین پخش مالتی مدیا رو داره از نظر تعداد فرمت ها شکی نیست اما این که شما به این شدت می گید تمامی فرمت های زیر نویس و تمامی فرمت های صوتی و تصویری اصلا به عقل جور در میاد اگر سری ES8880 رو بخواهید می تونم بگم چه فرمتهایی رو پخش نمیکنه ( که البته طبیعتا فرمت های کاربری نیستند زیاد ) اما هنوز سری F اون زیر دستم نبوده که دقیقا تست کنم تا 7 - 8 روز دیگه احتمالا می تونم بهش دسترسی داشته باشم اون وقت اگر یادم بود تو همین پست فرمتهای و کدک هایی رو که ساپورت نمیکنه می نویسم در ضمن شما خیلی این کیت ارتقاء رو که هنوز هم تو بازار ایران نیست بزرگ می کنید ولی باز فرمودید یا استفاده از این کیت قابلیت ارتقاء به مدلهای سالهای اینده هست اما ببینم اگر شق القمری شد مثلا سال بد همه پنل های OLED شدند یا UHD همه گیر شده یا اصلا فرضا پنلهای خمیده باب شد این کیت چطور می تونه تلوزیون شما رو تبدیل به مدلهای سالهای آینده ( لااقل می گفتید سال آینده ) بکنه ؟

این جمله هم من و دیگه خیلی ذوق زده کرد
    همانطور که گفتم با این مدل تلویزیون شما هیچ مشگلی با هیچ چیزی که در برندهای دیگر دارند پیدا نمی کنید

دوست عزیز
    این آمار پشتیبانی از فرمتها در سری 6 - 7- 8 F سامسونگ در ضمن ادب را فراموش نکنید همنطور که قبلا هم به دیگر دوستان هم گفتم کار ما اطلاع رساتی است نه تبلیغ
    زیرنویس و رسانه ها مطالب فرمت های فایل، و کدک زیرنویس خارجی

نام
    فرمت فایل
    MPEG-4
    ttxt
    SAMI
    smi
    SubRip
    srt
    (SubViewer)
    sub
    Micro DVD
    .sub or .txt
    (SubStation Alpha)
    ssa
    (Advanced SubStation Alpha)
    .ass
    Powerdivx
    .psb
    داخلی
    نام
    محفظه
    Xsub
    AVI
    (SubStation Alpha)
    MKV
    (Advanced SubStation Alpha
    MKV
    SubRip
    MKV
    MPEG-4
    MP4
    وضوح تصویر پشتیبانی شده
    رزولیشن
    نوع
    فایل گسترده
    15360x8640
    JPEG
    *.jpg *.jpeg
    4096x4096
    PNG
    *.png
    4096x4096
    BMP
    *.bmp
    15360x8640
    MPO
    *.mpo

پشتیبانی از فرمت های فایل های موسیقی
    نظرات
    کدک
    نوع
    فایل گسترده
    MPEG1 Audio Layer 3
    MPEG
    *.mp3
    AAC
    MPEG4
    *.m4a
    *.mpa
    *.aac
    پشتیبانی تا 2کانال
    FLAC
    FLAC
    *.flac
    پشتیبانی تا 2کانال
    Vorbis
    OGG
    *.ogg
    WMA 10 حرفه ای تا 5.1 کانال را پشتیبانی می کند. WMA با فشرده سازی صوتی پشتیبانی نمی شود.پشتیبانی تا مشخصات M2
    WMA
    WMA
    *.wma
    wav
    wav
    *.wav
    نوع 0 . نوع 1 پشتیبانی شده هستند.
    midi
    midi
    *.mid
    *.midi
    ape
    ape
    *.ape

کدک تصویری
    کدک صوتی
    سرعت بیت
    )مگابیت در ثانیه(
    قالب نرخ فریم
    (ثانیه)
    رزولیشن
    کدک تصویر
    محفظه
    فایل گسترش
    AC3
    LPCM
    ADPCM(IMA, MS)
    AAC
    HE-AAC
    WMA
    DD+
    MPEG(MP3)
    30
    6~30
    1920x1080
    (WMV v7,v8,
    MSMPEG4
    v3:
    1280x720
    Divx 3.11 / 4 / 5 / 6
    AVI
    MKV
    ASF
    MP4
    3GP
    MOV
    FLV
    VRO
    TS
    SVAF
    *.av
    *.mkv
    *.asf
    *.wmv
    *.mp4
    *.3gp
    *.vro
    *.mpg
    *.mpeg
    *.ts
    *.tp
    *.trp
    *.mov
    *.flv
    *.vob
    *.svi
    *.m2ts
    MPEG4 SP/ASP
    H.264 BP/MP/HP
    Motion JPEG
    Microsoft MPEG-4 v3
    Window Media Video
    v7,v8,v9
    MPEG2
    MPEG1
    4
    640x480
    VP6
    60
    24/25/30
    MVC
    Vorbis
    20
    6~30
    1920x1080
    VP8
    WebM
    *.webm
    این بخش از مدل های چین و هنگ کنگ پشتیبانی می کند.
    کدک صوتی
    سرعت بیت
    )مگابیت در ثانیه(
    قالب نرخ فریم
    (ثانیه)
    رزولیشن
    کدک تصویر
    محفظه
    فایل گسترش
    RealAudio 6
    20
    6~30
    1920x1080
    RV8/9/10 (RV30/40)
    RMVB
    *.rmvb

محدودیت های دیگراگر یک مشکل با داده های محتوا وجود داشته باشد کدک ها ممکن است به درستی عمل نکند.
    محتوای ویدئو بازی نمی کند و یا به درستی بازی نمی کند اگر یک خطا در محتوا یا محفظه وجود داشته باشد.
    در صورتی که نرخ بیت استاندارد /نرخ فریم بالا باشد صدا یا ویدئو سازگاری با تلویزیون ممکن است کار نکنند.رتبه بندی. اگر جدول شاخص غلط است، جستجوی )پرش( عملکرد کار نمی کند. هنگام بازی های ویدئویی بیش از یک اتصال به شبکه، ویدئو ممکن است بازی نکند هموار به خاطر داده ها سرعت انتقال برخی از دستگاه های USB /دوربین دیجیتال ممکن است سازگار با پخش نباشد.
    رمزگشاها ویدیوئی● ● پشتیبانی ازH.264، سطح 4.1FMO / ASO / RS) پشتیبانی نمی کند)
    VC1 AP L4● ●
    پشتیبانی نمی شود.
    ● ●
    همه کدک های ویدئویی به استثنای WMV V7،V8،V3 MSMPEG4، MVC، و VP6:
    در زیر 1280x720: 60 قاب حداکثربالاتر از 1280x720: 30 قاب حداکثر
    GMC 2● ●
    بر پشتیبانی نمی شود.
    ● ●
    پشتیبانی از SVAFبالا / پایین و چپ / راست فقط.
    ● ●
    پشتیبانی ازBlu-ray/DVDمشخصاتMVCتنها.

رمزگشاها صوتی
    WMA 10 ● ●حرفه ای تا 5.1کانال را پشتیبانی می. پشتیبانی تا مشخصات M2.
    WMA ● ●
    با ​​فشردهسازی losslessصوتی پشتیبانی نمی شود.
    10 RealAudio● ●
    ، با فشرده سازی losslessمدل از چین و هنگ کنگ پشتیبانی نمی شود.
    QCELP● ●
    ، AMR NB / WB پشتیبانی نمی شود.
    Vorbis ● ●
    با پسوند تا 2 کانال پشتیبانی می کند.
    DD +● ●
    تا5.1کانال پشتیبانی می کند.

Last edited by matinpour; 01-10-2013 at 20:27.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هیچ بی ادبی نکردم شما موقع پست دادن دقت کامل رو نمی کنید همین جدولی که دادید و توضیحاتی که از خود سامسونگ کپی کردید خودش نشان میده که پس این تی وی تمام فرمت های رو پخش نمی کنه در صورتی که عین کلمه شما " تمامی فرمت های موجود بود " و نگفته بودید مثالا بیشترین فرمت ها رو پخش میکنه و هنوز نگفتید چطور با یه کیت تبدیل به مدل های سالهای آینده میشه با فرض این که مدل های سال های آینده مثلا شاید همگی دیگه 4K بودند این کیت چطوری رزولوشن یک تی وی رو زیاد می کنه ؟
    شما در زمان اطلاع رسانی در مورد برند سامسونگ کمی بیشتر دقت کنید باور بفرمائید من به اندازه کافی با ادب هستم .

4. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من هیچ بی ادبی نکردم شما موقع پست دادن دقت کامل رو نمی کنید همین جدولی که دادید و توضیحاتی که از خود سامسونگ کپی کردید خودش نشان میده که پس این تی وی تمام فرمت های رو پخش نمی کنه در صورتی که عین کلمه شما " تمامی فرمت های موجود بود " و نگفته بودید مثالا بیشترین فرمت ها رو پخش میکنه و هنوز نگفتید چطور با یه کیت تبدیل به مدل های سالهای آینده میشه با فرض این که مدل های سال های آینده مثلا شاید همگی دیگه 4K بودند این کیت چطوری رزولوشن یک تی وی رو زیاد می کنه ؟
    شما در زمان اطلاع رسانی در مورد برند سامسونگ کمی بیشتر دقت کنید باور بفرمائید من به اندازه کافی با ادب هستم .
    دوست عزیز
    اگر دقت کنید برندهای دیگر اغلب این فرمتها را پشتیبانی نمی کنند کافیست در تایپیکها و در سایتهای دیگر بگردید مطلب دستتان می آید حتی در سایتهای خارجی و در ضمن اگر تایپیکهای دیگر را مطالعه می کردید می دیددید که قبلا توضییح در باره کیت تکامل را داده ام
    مثلا در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و غیره
    و اگر با ادب بودید به جای این مطلب بسیار زننده که
    شما دیگه دارید عنوان ناظر انجمن رو یدک می کشید
    می گفتید دوست عزیز لطفا تعادل را در رابطه با ارائه اطلاعات در برندهای مختلف رعایت بفرمایید . به این می گویند ادبیات دوستانه و سازنده. یاد بگیرید که با مردم خوب و سازنده سخن بگویید
    موفق باشید
    Last edited by matinpour; 02-10-2013 at 22:02.

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر دقت کنید برندهای دیگر اغلب این فرمتها را پشتیبانی نمی کنند کافیست در تایپیکها و در سایتهای دیگر بگردید مطلب دستتان می آید حتی در سایتهای خارجی و در ضمن اگر تایپیکهای دیگر را مطالعه می کردید می دیددید که قبلا توضییح در باره کیت تکامل را داده ام
    مثلا در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و غیره
    و اگر با ادب بودید به جای این مطلب بسیار زننده که
    شما دیگه دارید عنوان ناظر انجمن رو یدک می کشید
    می گفتید دوست عزیز لطفا تعادل را در رابطه با ارائه اطلاعات در برندهای مختلف رعایت بفرمایید . به این می گویند ادبیات دوستانه و سازنده. یاد بگیرید که با مردم خوب و سازنده سخن بگویید
    موفق باشید
    دوست عزیز شما اصلا جواب حرف های منو نمی دید هر چی خودتون می خواهید می گید بنده خودم می دونم که سامسونگ بهترین پخش رو داره از روی پورت USB ولی همه فرمتها رو پخش نمیکنه پس شما که ناظر انجمن هستید حق ندارید بگید همه فرمتهای موجود جمله همه فرمت های موجود معنی کاملا واضحی داره حالا این که شما حاضر نیست قبول کنید که اشتباه کردید چیز دیگه است .
    کیت ارتقاء هم اگر شما در بارش فقط خواندید من از نزدیک دیدم همین جا هم اعتراف می کنم خودم کارمند شرکت سامسونگ هستم این کیت بعضی از کارائی ها رو ارتقاء میده اما باز هم جمله این که این کیت مدل تی وی رو به مدل سالهای بعد تبدیل می کنه باز هم جمله اشتباهی باز برای بار سوم می پرسم اگر سامسونگ تصمیم بگیر سری 8 سال آینده رو مثلا 4K بزنه این کیت چطور می تونه مدل F8880 رو تبدیل به مدل سال بعد همین سری بکنه پس می بینید که این جمله تون هم باز اشتباه .

در ضمن برای من اصلا مهم نیست شما تعادل رو در ارتباط با برند های مختلف رعایت می کنید با نه شاید ( شاید که نه حتما ) شما برند سامسونگ رو از برند های دیگه بنا بر هر دلیلی بیشتر دوست داشته باشید صاحب اختیار هستید اما نمی تونید اطلاعات اشتباه به کسی بدید .
    متاصفانه این فروم هم دیگه زیادی صوت و کور شده دوستان دیگه که مطلع تر هستند نمیاند حداقل بگند که اشتباه از منه منم که معنی تمامی فرمتهای موجود رو نمی فهمم یا ارتقاء به مدل های سالهای آینده یعنی چی
    به هر حال از نظر من دیگه بحثی نیست ما رو بخیر و شما رو به سلامت .

8. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •