تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: هارد سیگیت

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا جایی که من میدونم هاردهای اکسترنال وقتی اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و وقتی safe remove میکنی، هد دیگه روی پلاتر نیست.

در نتیجه فکر نکنم وقتی چراغ روشنه و هد هم کار نمیکنه، جدا کردنش مشکلی پیش بیاره.
    البته ردو بدل نشدن اطلاعات بدين معني نيست كه هد بر روي پلاتر نيست ، ممكنه هارد در حالت Idle باشه . در حالت Idle بافر و موتور و ساير اجزاء الكترونيكي فعال و هد بر روي پلاتر و برروي يكي از ترك ها هست . تنها در حالتهاي Standby mode و Sleep mode هست كه هد روي پلاتر نيست .
    در حالت Standby mode بافر هنور فعال هست ولي هد در حالت پاركينگ و موتور هارد فاقد چرخش هست در صورتيكه در حالت Sleep mode بافر غير فعال و هد در حالت پاركينگ و موتور هارد فاقد چرخش هست .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام.چندتا سوال داشتم.من یک هارد آداپتوری seagate backup plus 3TB گرفتم که می خواستم بدونم دمای مناسب برای این هارد چقدر هست.چون یکبار به57 درجه هم رسید.با نرم افزار شامپو تستش کردم و گفته بود دماش زیاد هست.آیا ممکنه فنش درست کار نکنه؟سوال بعد:وقتی واسه بار دوم نصبش کردم یک صدا مثل آژیر داد و بعد از چند ثانیه قطع شد که یک مقدار نگرانم کرد...آیا مهمه؟سوال آخر اینکه این مدل رو که به صورت پیش فرض ایستاده هست رو میشه خوابوند و اگر جواب مثبته از کدوم طرفش؟با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه amir.h.r.j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    USI

پيش فرض

یه سوال دوست خوبم . مدتیه ذهنمو مشغولیده .イラン·イスラム共和国 یعنی چی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.چندتا سوال داشتم.من یک هارد آداپتوری seagate backup plus 3TB گرفتم که می خواستم بدونم دمای مناسب برای این هارد چقدر هست.چون یکبار به57 درجه هم رسید.با نرم افزار شامپو تستش کردم و گفته بود دماش زیاد هست.آیا ممکنه فنش درست کار نکنه؟سوال بعد:وقتی واسه بار دوم نصبش کردم یک صدا مثل آژیر داد و بعد از چند ثانیه قطع شد که یک مقدار نگرانم کرد...آیا مهمه؟سوال آخر اینکه این مدل رو که به صورت پیش فرض ایستاده هست رو میشه خوابوند و اگر جواب مثبته از کدوم طرفش؟با تشکر فراوان
    سلام .

این دما بالا هست و اگر چندین بار تکرار بشه و یا به مدت طولانی در دمای بالا کار کند باعث خرابی خواهد شد ولی اگر بصورت لحظه ای به این دما رسیده و دیگه تکرار نشه ایرادی ندارد . در دیتاشیت هاردهای سری 7200.14د، حداکثر Temperature drive case در حدود 60 درجه هست ولی نباید به مدت طولانی در این دمای بالا کار کند .

این مدلها فن ندارند و در نتیجه برای کمک به تهویه باید از فن استفاده کنید . میتونید بصورت خوابیده هم استفاده کنید اما توصیه میشه که طرفی که لیبل هارد اینترنال روی آن چسبانیده شده رو به بالا باشه . هماطوریکه میدونید برد سبز رنگ (pcb) هارد در قسمت پشتی آن نصب میشه و در نتیجه کانکتورهای sata و برق به یک طرف نزدیکتر هست . در عکس زیر قسمت پشتی را مشخص کردم و این طرف باید روی میز قرار بگیره و طرف دیگر رو به بالا باشه .

محتوای مخفی: عکس 

ضمناً وقتیکه بصورت خوابیده استفاده میشه در مقایسه با حالت ایستاده تهویه بسادگی انجام نمیشه پس حتماً دمای هارد را چک کنید .

یه سوال دوست خوبم . مدتیه ذهنمو مشغولیده .イラン·イスラム共和国 یعنی چی ؟
    جمهوری اسلامی ایران .

از translate.google.com استفاده کنید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملت.یک سوال دیگه.
    واسه
    seagate backup plus 3TB دمای بین 45 تا 55 درجه طبیعیه یا ببرمش گارانتی؟
    و اینکه گفتی از فن استفاده کنم از چه فنی باید استفاده بشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملت.یک سوال دیگه.
    واسه
    seagate backup plus 3TB دمای بین 45 تا 55 درجه طبیعیه یا ببرمش گارانتی؟
    این مدلها اصولاً بیشتر گرم میکنند (دماهای بالاتری هم دیده شده) و فرستادن به گارانتی مشکل شما را حل نخواهد کرد مگر اینکه مدلهای دیگری بخرید . تنها راه موثر جهت کاهش دما استفاده از فن هست .

فرقی نمیکنه که از چه فنی استفاده بشه . در ساده ترین حالت میتونید یه فن 8 سانتیمتری بخرید (فنهایی که داخل کیس نصب میشوند) و در پشت هارد اکسترنال طوری قرار بدید طوری که هوا خنک وارد منافذ و شبکه های تهویه بشه . دقت کنید که فن را به هارد اکسترنال نچسبانید .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت gg123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    من 3-4 روز پیش یه هارد Seagate Backup Plus Drive 3TB دسکتاپی که آداپتورم داره خریدم منتهی وقتی وصلش کردم فایلهایه داخلش رو یه جا کپی کردم بعد هارد رو فرمت کردم که پارتیشن بندیش کنم فایلهایه داخلش رو که یه جا کپی کردم ریختم توش منتهی حواسم نبود undopaste کردم طوری که اصلا فایلها ناپدید شدن رفتم از systemrestore
    استفاده کنم اونجام گویا یه خرابکاری شد تاریخ های سیستم پاک شدن طوری که دسترسی یه روزهای قبل برای برگردوندن هم ندارم حالا موندم چیکار کنم اگه از دوستان کسی این مدل رو داره میتونه فایلهاشو برام بفرسته یا اینکه بگه چیکار کنم تا این فایلها رو برگردونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من 3-4 روز پیش یه هارد Seagate Backup Plus Drive 3TB دسکتاپی که آداپتورم داره خریدم منتهی وقتی وصلش کردم فایلهایه داخلش رو یه جا کپی کردم بعد هارد رو فرمت کردم که پارتیشن بندیش کنم فایلهایه داخلش رو که یه جا کپی کردم ریختم توش منتهی حواسم نبود undopaste کردم طوری که اصلا فایلها ناپدید شدن رفتم از systemrestore
    استفاده کنم اونجام گویا یه خرابکاری شد تاریخ های سیستم پاک شدن طوری که دسترسی یه روزهای قبل برای برگردوندن هم ندارم حالا موندم چیکار کنم اگه از دوستان کسی این مدل رو داره میتونه فایلهاشو برام بفرسته یا اینکه بگه چیکار کنم تا این فایلها رو برگردونم
    سلام .

منظورتان برنامه Seagate Dashboard for Windows هست ؟ این برنامه را میتونید از لینک زیر دانلود کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت gg123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اینا فایلهایه داخلش بودن Autorun - BackupPlusDeskIcon - Seagate Dashboard Installer - Seagate Dashboard Installer.dmg - Warranty
    که در الان دیگه موجود نیستن و از اونجایی که بنده با اینجور برنامه ها آشنا نیستم نمیدونم چی بودن ؟ و کارایی شون چی هست؟
    حالا چه باید بکنم نمیدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Seagate Dashboard Installer.dmg نسخه mac os x اون نرم افزار هست.

Seagate Dashboard Installer هم فرمتش exe باید باشه و مربوط به نسخه ویندوزی هست. چون مخفی کردن پسوند های شناخته شده تیکش خورده شده اون رو نمیبینی

تو اون لینکی که عطاجان برای نسخه ویندوزی دادند لینک نسخه مک هم موجود هست.

میمونه اون دو تا که یکیش یه آیکون هست و اون فایل اوتوران برای این که آیکون پیشفرض نمایش درایو هاردتون در My Computer اون آیکون باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •