درآمد زبان های برنامه نویسی تحت وب بیشتره مثل php و asp.net
درآمد زبان های برنامه نویسی تحت وب بیشتره مثل php و asp.net
بله اما بنظرتون اشباع نشده این حرفه ؟
طراحی سایت
یه دو مورد از این پروژه ها رو میشه نام ببرید ..من واقعا کنجکاو شدم ....![]()
بله نه تنها ازرخود پروزه بلکه از اپ دیتش هم درامد قابل توجهی میتونه کسب کنه
یک نرم افزاری رو برای یک اداره مینویسید علاوه بر یک دستمزد بسیار قابل توجه چون نرم افزار هر سال ب اپدیت نیاز داره از اپ دیت سالیانه اون نرم افزار هم پوله خیلی خوبی ب دست میاد
البته ب شرطی ک ب معنای واقعی حرفیه ای باشید
بله
اما زمانبره و باید چند زبان برنامه نویسی یاد گرفت
ولی نتیجه خوبی داره
بنظر شما اگه با جدیت کارکرد چقدر طول میکشه تا زبان های مورد نیاز هم تحت ویندوز هم وب رو یاد گرفت مثلا سی ++ و پی اچ پی
والا تمام کسایی که میشناسم برنامه نویس هستند و تا ی حدی شاخص تو حوزه برنامه نویسی از کودکی یعنی 11 -12 سالگی شروع کردند و تو 20 و چند سالگی دارند بهره برداری میکنند . حداقل ی 5 سال طول میکشه برای حرفه ای بودن نمیدونم شاید هم کمتر چیزی ک مشخصه اینه ک من برنامه نویس نیستم
شما دو تا مقوله جدا از هم و انتخاب کردید یکی مبتنی بر ویندوز یکی هم مبتنی بر وب سی پلاس پلاس واقعا سخته (حداقل ازنظر من و دوستانم . اگه میخواهید برنامه نویس خوبی باشید باید تمام زندگیتون برنامه نویسی باشه ) و php زیاد سخت نیست قسمت DBتون روهم باید خیلی قوی کنید
در حالت کلی هر گرایشی از کامپیوتر اگه واقعا دل ب کار بدید درامد خیلی خوبی داره چون کامپیوتر یک رشته اکادمیک نیست ک یک سری قاعده و فرمول ثابت داشته باشه شما باید هر لحظه خودتون برای یک مبحث جدید ک ارایه میشه اپ دیت کنید و با توجه ب اینکه اکثر فارغ التحصیلان سوادی ندارند اگه محکم بچسبید بازار خیلی خوبی داره .چون هیج شرکت یا سازمانی از یک شخص با سواد کافی نمیگذره
موفق باشید
دوستان سلام
من خودم تا حدودی(یکم بیشتر) با طراحی وب آشنایی دارم ..همون مباحث HTML , CSS , JAVA ...
میخواستم بدونم برای یادگیری PHP or ASP چقدر باید وقت بزارم؟
نظر شخصی من برنامه نویسی برای آندروید و iOS هست
حالا حالا جا برای کار و کست درآمد داره
سلام
والا منم یک زمانی وب استاتیک کار کرده بودم
خوب شما که تمام بیس ها رو دارید حداکثر یک سال تا یک سال و نیم طول میکشه
من زیاد تجربه کاری ندارم
ولی تو کامپیوتر حرف اول برنامه نویسی میزنه
خودم هم یکمی برنامه نویسی میکردم ولی برنامه نویسی نیاز به گروه داره واقعا تنهایی اصلا نمیچسبه
وقتی چند نفر باشیم ایده های جدید و سوال جواب پیش میاد خیلی هم شیرینه وقتی برنامه می نویسی و بخوبی کار میکنه
بیشتر سعی کنید از منابع اصلی استفاده کنید
ولی خودم بیشتر شبکه رو دوست دارم شبکه هم توش برنامه نویسی داره
پس اینو در نظر بگیرید تو هر بخشی از کامپیوتر مغز برنامه نویسی هم می خواد
پول خوبی هم داره و خوب هم پول میدن برای شبکه حتی شبکه بندی های کوچک هم پول خوبی داره
در آخر همه چی بر میگرده به علاقه افراد اگه به یک کار علاقه دارید همون رو بچسبید و بیخیال نشین
لازم نیست یک دفعه قدم های بزرگ بردارید کم کم جلو برید. حواشی رو هم دنبال کنید گاهی اوقات حواشی هم به کمک شما میان گاهی اوقات مشتری سوالاتی می پرسه که مربوط به کامپیوتر هست اما به تخصص شما مربوط نمیشه ولی دونستن اطلاعات بد نیست حداقل حرف برای گفتن دارید.
خودتونو دست کم نگیرید نا امید نشید
چند سال تجربه کنید حتی شده بدون مزایا ولی تجربه کسب کنید
همیشه برای هر مشکل چندین راه حل وجود داره سعی کنید همه ی راه حل هارو یاد بگیرید گاهی اوقات بدترین راه حل بهترین راه حل میشه(در یک بازه زمانی خاص)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)