دوست عزیز من هم قبول دارم اما شما به بودجه این دوستمون هم نگاه کنید که زیر 5 تومان میباشد پس به نظر خود شما لپ تاپ msi سری گیمینگ که از y510p و n550jv بهتر باشه پیدا میشه؟؟؟ الان یه مدل msi داره که قیمتش بالای 7 میباشد که از سری گیمینگ میباشد.
دوست عزیز من هم قبول دارم اما شما به بودجه این دوستمون هم نگاه کنید که زیر 5 تومان میباشد پس به نظر خود شما لپ تاپ msi سری گیمینگ که از y510p و n550jv بهتر باشه پیدا میشه؟؟؟ الان یه مدل msi داره که قیمتش بالای 7 میباشد که از سری گیمینگ میباشد.
حالا جدا از اون y510p اگه گیرم نیاد چه مدل دیگه ای رو پیشنهاد می کنید؟
از سونی این مدل چطوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم تعریف y510 را شنیدم اما خیلی کمیاب شده و دوروبر 3600 - 3700 هست...البته چون کم شده ، فکر کنم الان 3700 باشه.
اگه با صفحه 14 اینچ مشکلی نداری ، N46jv بگیر...من سفارش دادم فردا میرسه دستم...سخت افزار فوق العاده ای داره.اگه 15 اینچ بود عالی میشد...البته برای من که دانشجوی شهر دیگه هستم و حمل ونقلش هم برام مهمه ، 14 اینچ بودن ، عیب نیست.
دوست عزیز اصلا y510 با این مدل از سونی که قرار دادین قابل مقایسه نیست چون کانفیگش خیلی عالی تر هست و در حال حاضر بهتری لپ تاپ همین y510p و n550jv هستند.
دوستان ممنون واسه راهنماییاتون.
امروز رفتم و چنتا مغازه رو دیدم همه گفتن که داره براشون 510y میرسه ولی حالا یه سوال برام پیش اومد اینکه اختلاف قیمت y500 , y510 سیصد هزار تومن هست و حالا من بییشتر لپ تاپ رو برای بازی می خوام آیا ارزش داره که اون y510 رو بگیرم؟ یا اینکه اون y500 هم جواب کار من رو میده؟
و سوال بعد اینکه یکی دیگشون گفت که گرافیک y500 از y510 قوی تره من تعجب کردم می خواستم ببینم درسته؟
واقعا ادم باید تاسف بخوره به حال بعضی از این فروشنده ها که بدون اینکه یک مقدار علم در مورد این کار داشته باشن میان این کار رو راه میاندازن.دوست عزیز گرافیک y510p از y500 قویتره و همچنین اینکه شما میتونید به جای بلوری این مدل حتی کارت گرفیک هم اضافه کنید که قدرت رو بیشتر کنه.امیدوارم خرید خوبی داشته باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)