تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: امروز بیستم شهریور است .... روزی تلخ در تاریخ محیط زیست ایران

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جون یک ادم رو با جون یک حیوون مقایسه نمی‌کنیم ولی درستش هم همینه....
    همه جای دنیا هرکی اسلحه‌اش زیبا تر و گرون تره، میزنه بقیه رو میکشه... غیر از اینه؟ یه روزی ما با تامکت که تکنولوژی برتر هوایی دنیا بود سر عراقی ها رو بریدیم، حالا نگرانیم که بی‌2 ها و رپتور های گرون قیمت امریکایی خودمون رو سرنبرن! ....
    هر کی اسلحه‌اش گرون‌تر، هدفش هم گرون تر و این قانون طبیعته...
    هیچ فرقی بین جان انسان و حیوان نیست ...اصل قضیه اونجاست که شما داری زندگی رو از یک موجود زنده میگیری .
    اسم انسان متمدن روی خودمون میذاریم ولی سطحی ترین برداشت ها و تفکر رو در مسائل داریم .
    وقتی با همچین تفکراتی وارد میشیم طبیعیه که به خودمون حق میدیم که هر بلایی خواستیم سر حیوانات بیاریم . پنجه هاشون رو قطع کنیم برای استفاده در دکوراسیون یا این که پوستشون رو بکنیم برای تزئینات یا مثل این افراد برای تفریح شکم توله ها رو پاره کنیم .

بعد از اون طرف در کمال تعجب میگیم خرس حیوانی وحشی است !!!
    Last edited by B3HZ@D; 11-09-2013 at 22:04.

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خدمت دوستان عزیز عرض میکنم موضوع این تاپیک نه قیمت فشنگ و گلوله هست نه عابر پیاده هست نه ما ه وا ره هست
    نه تامکته نه رپتوره و نه .... زین پس پست های خارج از موضوع حذف خواهند شد
    و میشه بگید کجا راجع‌به این چیزا بحث شده؟؟؟؟ ما از این مباحث فقط مثال اوردیم که نشون بدیم قانون همگانی هستش....
    حالا اگر شما انتظار داری که بحث تاپیک در حد با نام خدا سیناپس هستم و شکار حیوون ها رو محکوم میکنم ای‌لاو یو in topic debates ...، باشه بگید که بدونیم...

پی نوشت:
    صد البته فکر نمی‌کنم حق داشته باشید پست اخیر من رو پاک بکنین در حالی که پستی که من بهش پاسخ داده بودم رو پاک نکردین...اینکه شما مدیر هستید به شما این اجازه رو نمیده که هر تصمیمی دلتون خواست بگیرید و باید تصمیمی بگیرید که بر مبنای قانون سایت باشه

وقتی با همچین تفکراتی وارد میشیم طبیعیه که به خودمون حق میدیم که هر بلایی خواستیم سر حیوانات بیاریم . پینجه هاشون رو قطع کنیم برای استفاده در دکوراسیون یا این که پوستشون رو بکنیم برای تزئینات یا مثل این افراد برای تفریح شکم توله ها رو پاره کنیم .
    دوست من، من یه کبک رو میزنم و میخورم، شما یه مرغ از تو بغالی سر کوچه میگیری و میخوری... در هر دو حالت یه پرنده(موجود زنده) کشته شده، پوستش کنده شده، کباب شده و جویده شده... فکر نمی‌کنم شکار نکردن یه حیوون، باعث بشه که دیدمون دید مرتفع تری نسبت به دید سطحی کسی باشه که فکر میکنه کبک رو چه شکار بکنی چه عین مرغ از تو فروشگاه بخری یه چیزه!!...

در خصوص تاکسیدرمی هم باید عرض بکنم که قوانین خاص خودش رو داره... و اینجوری نیست که هر بار که میری بیرون، یه وانت حیوون رو بکشی واسه تاکسیدرمی! ... هرچند، شخصا بدم نمی‌اومد چند گرگ و روباه و گوزن رو تاکسیدرمی شده تو خونه‌ام داشته باشم!
    Last edited by senaps; 11-09-2013 at 22:03.

4. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

پی نوشت:
    صد البته فکر نمی‌کنم حق داشته باشید پست اخیر من رو پاک بکنین در حالی که پستی که من بهش پاسخ داده بودم رو پاک نکردین...اینکه شما مدیر هستید به شما این اجازه رو نمیده که هر تصمیمی دلتون خواست بگیرید و باید تصمیمی بگیرید که بر مبنای قانون سایت باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4-از فضای عمومی تاپیکها برای اعتراض و انتقاد به موارد مدیریتی استفاده نکنید و این گونه بحثها را در انجمن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری کنید .

9-تشخیص موارد حاشیه ساز ، پستهای اسپم و پستهای منحرف کننده ی تاپیکها و .... با مدیریت انجمن متفرقه است و ارسال هرگونه پست در انجمن متفرقه توسط کاربران به معنای پذیرش این بند هست .

6. 10 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •