بله،اينكه خودت با گوشي كار كني خيلي فرق داره پس از نظر شما دوربين اس پي از تي ايكس بهتره،
ميشه بگيد اچ تي سي ها فارسيو ساپورت ميكنن يا نه؟خيلي به سايت بانكها سر ميزنم بايد فارسيو ساپورت كنه. ممنون از شما
بله،اينكه خودت با گوشي كار كني خيلي فرق داره پس از نظر شما دوربين اس پي از تي ايكس بهتره،
ميشه بگيد اچ تي سي ها فارسيو ساپورت ميكنن يا نه؟خيلي به سايت بانكها سر ميزنم بايد فارسيو ساپورت كنه. ممنون از شما
ساپورت میکنه اما باید رام خاورمیانه بریزن که اگه با گارانتی یاس بخرین این کارو رایگان انجام میدن
درکل فکر نکنم مشکلی باشه، گوشی من باوجود رام اروپا، هیچ مشکلی در این زمینه نداره.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
تا اونجایی که دیدم دوستان خریدن کلاً htc فارسی ساپورت نمیکنه حالا جداً نمیدونم
بله،خودم htc legend دارم ،كلمه هاي فارسي رو جدا جدا نشون ميده خيلي اعصاب ادم خورد ميشه
الان روي اين گزينه ها ميشه كمك كنيد
Sony xperia sp
sony xperia tx
htc one xl
samsung galaxy s3
شک نکن S3 بهتره اما SP هم خوبه بقیه تعریفی نداره
ببخشيد،يه چند تاسوال راجع به سامسونگ اس ٣ دارم
٣٢ گيگي هم داره؟اخه ١٦گيگو ميگن ٥ گيگو سيستم عامل گرفته پس ١١گيگ خيلي كم ميشه
يكي از كاربراش نوشته بود كانتكتش گاهي اوقات با تاخير ٢٠،٣٠ثانيه اي باز ميشه!! البته زياد نتونستم باور كنم براي گوشي اي كه يه موقعي بهترين اسمارت فون دنيا شناخته شده بود،نظر شما چيه؟
واي دوست عزيز،وقتي تصميمموقطعي كردم سامسونگ اس سه بخرم رفتم تو سايت ديجي كالا ،نظرات رو راجع به سامسونگ اس سه خوندم خيلي ضد و نقيض بود يكي در ميون نوشته بودن حرف نداره يا همش هنگ ميكنه و ريستارت ميشه![]()
32 پیدا نمی کنید !!
گوشی خوبیه ولی خیلی ظریف هست ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)