تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لپ تاپ

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزیز تا وقتی Z500 هست دیگه چرا E530 البته E530 لپ تاپ خوبی هست اما چون این دوستمون گفتن که گاهی اوقات برای بازی هم میخوان پس یقینا باید Z500 رو انتخاب کرد چون گرافیک این مدل 740M میباشد که از 635 قویتر هست همچنین این مدل لپ تاپ زیباتر و از سری مالتی مدیا که برای اجرای نرم افزارها هم خیلی خوبه اما E530 از سری صنعتی میباشه البته باز هم میگم که E530 لپ تاپ خیلی خوبیه و همچنین دارای پورت USB 3.0 بیشتر هست.
    دوست خوبم علی اقا اول ازینکه اینجا این قدر فعالی و بی منت راهنمایی میکنی تشکر کنم

اما اینکه من چرا با وجود کانفیگ بهتر z500 رو پیشنهاد نمیکنم دلایلی هست که قبلا هم به شما گفتم تو بررسی سایت نوت بوک چک هم به نقاط ضعف این مدل اشاره کرده البته نمیخوام بگم مدل بدی هست اما من به لپ تاپ به شکل یک مجموعه نگاه میکنم که کانفیگ فقط قسمتی از اون هست.کانفیگ خوب نسبت به قیمت یکی از دلایل پرفروشی z500 هست اما این استدلال که هر مدل پرفروشی همیشه بهترین انتخابه رو قبول ندارم.

استارتر تاپیک گفتن گاهی بازی میکنن و میدونیم که تفاوت 635m با 740m چیزی حدود ده درصد هست.خب شما این رو بزار کنار کیفیت ساخت بهتر و محکمتر کیبرد بسیار بهتر صفحه نمایش پرنور و مات و بهتر و خنک کنندگی و نویز بهتر e530.البته منکر صدای بهتر و زیبایی z500 هم نمیشم.

مطمئن باشید اگر استارتر تاکید خاصی بر بازی داشت بنده z500 رو هم ذکر میکردم البته همراه با ذکر معایب
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست خوبم علی اقا اول ازینکه اینجا این قدر فعالی و بی منت راهنمایی میکنی تشکر کنم

اما اینکه من چرا با وجود کانفیگ بهتر z500 رو پیشنهاد نمیکنم دلایلی هست که قبلا هم به شما گفتم تو بررسی سایت نوت بوک چک هم به نقاط ضعف این مدل اشاره کرده البته نمیخوام بگم مدل بدی هست اما من به لپ تاپ به شکل یک مجموعه نگاه میکنم که کانفیگ فقط قسمتی از اون هست.کانفیگ خوب نسبت به قیمت یکی از دلایل پرفروشی z500 هست اما این استدلال که هر مدل پرفروشی همیشه بهترین انتخابه رو قبول ندارم.

استارتر تاپیک گفتن گاهی بازی میکنن و میدونیم که تفاوت 635m با 740m چیزی حدود ده درصد هست.خب شما این رو بزار کنار کیفیت ساخت بهتر و محکمتر کیبرد بسیار بهتر صفحه نمایش پرنور و مات و بهتر و خنک کنندگی و نویز بهتر e530.البته منکر صدای بهتر و زیبایی z500 هم نمیشم.

مطمئن باشید اگر استارتر تاکید خاصی بر بازی داشت بنده z500 رو هم ذکر میکردم البته همراه با ذکر معایب
    موفق باشید
    دوست عزیز یه سوال؟؟ تا حالا با چند تا لپ تاپ کار کردین مثلا تا حالا با گرافیک های مختلف کار کردین تا فرق 740 و 635 رو بدونین البته من قصد بدی از این حرفام ندارم در کل میخام بگم که تفاوت تو کار معلوم میشه و همچنین من تو یه تاپیک دیگه یه مطلبی نوشتم اونم اینکه شاید برای بعضی ها کیفیت صفحه نمایش یا اینکه تو محیط بیرون زیاد میرن یا اینکه اهل فیلم دیدن زیاد هستن که اون موقع هم زوایا براشون مهمه که اون موقع Z500 پیشنهاد نمیشه اما زمانی که منی که با نرم افزارهای حرفه ای و مختلفی کار میکنم و همچنین کسی که اهل بازی هست خوب این مدل به نسبت بقیه بیشتر پیشنهاد میشه.خوب اگر اینها رو که من گفتم قبول دارین پس به نظر شما این دوستمون که لپ تاپ رو هم برای بازی و هم برای کار با نرمافزارهاشون هم میخوان Z500 بهتر نیست؟؟ چون Z500 به نسبت تمام لپ تاپ های هم قیمت خودش دارای گرافیک بالاتری هست البته مدل MSI-CX61 هم هست که اونم گرافیکش 645M هست که اونم خوبه که البته بنا به دلایلی زیاد پیشنهاد نمیشه و همچنین مدل های دیگه ای هم مثل K46CB که اون هم دارای گرافیک 740M هست اما چون دارای پردازنده سری U هست و از اونجایی که فرکانس کاریه سری U برای کمتر کردن مصرفش پایین اومده برای کسی که احتیاج به پردازش خوب هم داره پیشنهاد نمیشه.امیدوارم از حرف های من ناراحت نشده باشین.

3. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز یه سوال؟؟ تا حالا با چند تا لپ تاپ کار کردین مثلا تا حالا با گرافیک های مختلف کار کردین تا فرق 740 و 635 رو بدونین البته من قصد بدی از این حرفام ندارم در کل میخام بگم که تفاوت تو کار معلوم میشه و همچنین من تو یه تاپیک دیگه یه مطلبی نوشتم اونم اینکه شاید برای بعضی ها کیفیت صفحه نمایش یا اینکه تو محیط بیرون زیاد میرن یا اینکه اهل فیلم دیدن زیاد هستن که اون موقع هم زوایا براشون مهمه که اون موقع Z500 پیشنهاد نمیشه اما زمانی که منی که با نرم افزارهای حرفه ای و مختلفی کار میکنم و همچنین کسی که اهل بازی هست خوب این مدل به نسبت بقیه بیشتر پیشنهاد میشه.خوب اگر اینها رو که من گفتم قبول دارین پس به نظر شما این دوستمون که لپ تاپ رو هم برای بازی و هم برای کار با نرمافزارهاشون هم میخوان Z500 بهتر نیست؟؟ چون Z500 به نسبت تمام لپ تاپ های هم قیمت خودش دارای گرافیک بالاتری هست البته مدل MSI-CX61 هم هست که اونم گرافیکش 645M هست که اونم خوبه که البته بنا به دلایلی زیاد پیشنهاد نمیشه و همچنین مدل های دیگه ای هم مثل K46CB که اون هم دارای گرافیک 740M هست اما چون دارای پردازنده سری U هست و از اونجایی که فرکانس کاریه سری U برای کمتر کردن مصرفش پایین اومده برای کسی که احتیاج به پردازش خوب هم داره پیشنهاد نمیشه.امیدوارم از حرف های من ناراحت نشده باشین.
    کاملا تایید میشه . و بهترین انتخاب تو این رنج قیمت z500 هستش.

5. این کاربر از mohammad0076 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست من چرا میزنی؟

این که من و یا شما با چند تا لپ تاپ کار کردیم خیلی مهم نیست مهم اینه که حرفهامون بدون تعصب و مستند باشه

هیچ وقت با بازی کردن نمیشه تفاوت دقیق گرافیکها رو فهمید همینطور که با کار عادی نمیشه تفاوت پردازنده و رم رو فهمید تستها و بنچمارکهای سایتهای معتبر همیشه ملاک هستند

گرافیک 740m حدود ده الی پانزده درصد به طور میانگین قوی تر از 635m هست لینک زیر رو نگاه کنید و خوب در تستهای مختلف 3dmark گزینه shoe cpmpersion chart رو کلیک کنید و مقایسه کنید این مقایسه میانگین تفاوت بین این دو گرافیک رو در بنچمارکهای 3dmark نشون میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در لینک زیر هم مقایسه بین این دو گرافیک در فریم بازیها رو انتخاب کنید. که نکته مهم اینه که تفاوتشون در فریم غیر موثر بیشتره اما در فریم موثر همون ده پونزده درصده یعنی مثلا در دیتیل مدیوم 740 80 فریم میده و 635 55 فریم اما در دیتیل های یا مکسیمام دیتل 740 40 فریم میده و 635 بین 30 تا 35 منظورم اینه که وقتی جزییات پاینه 740 قوی تر نشون میده اما تاثیری نداره چون با این جزییات 635 هم فریم خوبی داره و قوی هست و گیمر فرقی احساس نمیکنه اما وقتی جزییات بالا میره تفاوت به چیزی حدود ده درصد میرسه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هر صورت من منکر قدرت بیشتر 740 نیستم ببینید اما مساله اصلا این نیست شما اصلا بگید 20 درصد 25 درصد قویتر هست من عرض کردم سوال کننده تاپیک کارکرد جانبیش رو گیم قرار داده لذا حیفه که یک لپ تاپ سگ جون کاری و قدرتمند بی سرصدا خنک با اون کیبرد عالی رو از دست بده و الا من هم قبول دارم z500 لپتاپ قدرتمندی هست گرافیکش هم بهتره زیباتره کیفیت صوتی بهتری هم داره

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دهمچنین من تو یه تاپیک دیگه یه مطلبی نوشتم اونم اینکه شاید برای بعضی ها کیفیت صفحه نمایش یا اینکه تو محیط بیرون زیاد میرن یا اینکه اهل فیلم دیدن زیاد هستن که اون موقع هم زوایا براشون مهمه که اون موقع Z500 پیشنهاد نمیشه .

یک لپتاپ خوب که قابلیت خوبی داشته باشه و برای فیلم دیدن هم مناسب باشه چی پیشنهاد میدین؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک لپتاپ خوب که قابلیت خوبی داشته باشه و برای فیلم دیدن هم مناسب باشه چی پیشنهاد میدین؟
    تا چه قیمتی میخواین دوست عزیز؟

9. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تا چه قیمتی میخواین دوست عزیز؟
    البته میخواستم یک تاپیک جدید بزنم ولی حالا با اجازه صاحب تاپیک:
    قیمت حدود 2500. اینم بگم که قراره از لپ تاپ بیشتر برای موسیقی و فیلم استفاده بشه بعلاوه کارهای آفیسی و اتوکد و کارهای محاسباتی. همینطور کیبورد خیلی راحتی برای تایپ داشته باشه و اذیت نکنه . با چند مدل اچ پی وقتی تایپ میکردم ، همش دستم به قسمت لمسیش میخورد و کرسر رو جا به جا میکرد! ( الان یک msi620 دارم که با اینکه پدرش رو در آوردم ولی مثل مرد داره کار میکنه قسمت پدش قفل هم داره که موقع تایپ اذیت نکنه.) اینم بگم که چون گاهی هم ممکنه یک خانم از لپ تاپ استفاده کنه زیبایی لپ تاپ هم خیلی مهمه.

مرسی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته میخواستم یک تاپیک جدید بزنم ولی حالا با اجازه صاحب تاپیک:
    قیمت حدود 2500. اینم بگم که قراره از لپ تاپ بیشتر برای موسیقی و فیلم استفاده بشه بعلاوه کارهای آفیسی و اتوکد و کارهای محاسباتی. همینطور کیبورد خیلی راحتی برای تایپ داشته باشه و اذیت نکنه . با چند مدل اچ پی وقتی تایپ میکردم ، همش دستم به قسمت لمسیش میخورد و کرسر رو جا به جا میکرد! ( الان یک msi620 دارم که با اینکه پدرش رو در آوردم ولی مثل مرد داره کار میکنه قسمت پدش قفل هم داره که موقع تایپ اذیت نکنه.) اینم بگم که چون گاهی هم ممکنه یک خانم از لپ تاپ استفاده کنه زیبایی لپ تاپ هم خیلی مهمه.

مرسی
    لپ تاپ های خوب و با کیفیت که همه میدونن فقط اپل میزنه
    اما قیمتی که داره توجیه اقتصادی برای کاربران معمولی نداره
    (شاید تو فیلم ها دیده باشین یه بچه 10 ساله تو مدرسه مک بوک داره ، اما باور نکنین واسه تبلیغاته ولی برای استفاده خاص از یک برنامه که اون هم فقط رو سیستم عامل اپل وجود داره و ضروری باشه البته که لازمه)
    اما همیشه دوست داریم با کیفیت ترین لپ تاپ با کمترین قیمت تهیه کنیم که تا عمر داریم کار کنه و هیچ مشکلی نداشته باشه هم از نظر خودمون هم از نظر دیگران )

اینو گفتم که بدونین استیو جابز هم زنده بشه با دست خودش نمیتونه یه لپ تاپ کامل درست کنه که نیاز همه مردم رو براورده کنه
    شما این مدل هارو ببینین کدوم دیزاینو میپسندین که بگم چی بگیرین و بگین چند اینچ میخواین و چند کیلو باشه و چه نرم افزار هایی میخواین نصب کنین
    از 2 تا 2.700
    hp 4540s
    lenovo z500
    n56 VM
    N46jv
    sony E1513RCX-E15127CDS
    SONY VAIO F23B9e
    asus k56-k46cb

12. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

لپ تاپ های خوب و با کیفیت که همه میدونن فقط اپل میزنه
    اما قیمتی که داره توجیه اقتصادی برای کاربران معمولی نداره
    (شاید تو فیلم ها دیده باشین یه بچه 10 ساله تو مدرسه مک بوک داره ، اما باور نکنین واسه تبلیغاته ولی برای استفاده خاص از یک برنامه که اون هم فقط رو سیستم عامل اپل وجود داره و ضروری باشه البته که لازمه)
    اما همیشه دوست داریم با کیفیت ترین لپ تاپ با کمترین قیمت تهیه کنیم که تا عمر داریم کار کنه و هیچ مشکلی نداشته باشه هم از نظر خودمون هم از نظر دیگران )

اینو گفتم که بدونین استیو جابز هم زنده بشه با دست خودش نمیتونه یه لپ تاپ کامل درست کنه که نیاز همه مردم رو براورده کنه
    شما این مدل هارو ببینین کدوم دیزاینو میپسندین که بگم چی بگیرین و بگین چند اینچ میخواین و چند کیلو باشه و چه نرم افزار هایی میخواین نصب کنین
    از 2 تا 2.700
    hp 4540s
    lenovo z500
    n56 VM
    N46jv
    sony E1513RCX-E15127CDS
    SONY VAIO F23B9e
    asus k56-k46cb

مرسی. والا صفحه 15.6 باشه و با کیبورد کامل. درایو لازم نیست. ( هر چند با صفحه 15.6 همه درایو دارن). تو این موارد که گفتین
    svE15127CD/S فکر کنم مورد خوبی باشه و صفحش هم فول اچ دی هست.
    البته از لنوو و قیمت خوبش هم نمیشه گذشت ولی حیف که صفحش شفاف هست.
    نرم افزار هم همه جور مالتی مدیا و آفیس و کد سنگین و ام اس پی و Etabs و اینجور چیزا.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید لپ تاپ

مرسی. والا صفحه 15.6 باشه و با کیبورد کامل. درایو لازم نیست. ( هر چند با صفحه 15.6 همه درایو دارن). تو این موارد که گفتین
    svE15127CD/S فکر کنم مورد خوبی باشه و صفحش هم فول اچ دی هست.
    البته از لنوو و قیمت خوبش هم نمیشه گذشت ولی حیف که صفحش شفاف هست.
    نرم افزار هم همه جور مالتی مدیا و آفیس و کد سنگین و ام اس پی و Etabs و اینجور چیزا.
    هیچ کدام از مدل ها فول اچ دی نیست فقط F23b9e رزولوشن تصویر کمی بالاتری داره 900*1600
    ارزون ترین فول اچ دی های بازار تا اونجایی که میدونم ایناست
    F23CGX که بلوری هم داره و لپ تاپ حرفه ای به حساب میاد که ارزون ترینه اما سخت افزار قدیمی داره اما هنوز قابل استفادست
    hp envy DV6-7300
    asus n56VB

که قویترینش همین اخریه البته با HP تفاوت کمی داره و 15 اینچ سایزی نیست که عمق فول اچ دی بودن رو بشه درک کرد البته اگه کنار HD بزارین تفاوتشو میفهمین

نمیدونم این ها تو بازار پیدا میشن یا نه اما یقیناً N56vb هست قیمتش حدوداً 3500

15. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •