سلام خدمت شما
مرسی از راهنمایتون در مورد تلویزیونم
مدل تلویزیون من سامسونگ سری 6-42اینچ است توی منوی option-'گزینه localset رو ندارد ولی گزینهlanguage خاموشه لطفا راهنماییم کنید
بازم از شما متشکرم
سلام خدمت شما
مرسی از راهنمایتون در مورد تلویزیونم
مدل تلویزیون من سامسونگ سری 6-42اینچ است توی منوی option-'گزینه localset رو ندارد ولی گزینهlanguage خاموشه لطفا راهنماییم کنید
بازم از شما متشکرم
دوست عزیز
باید از کنترول مخصوص استفاده کنید و طرز ساخت آن را هم دادم
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارد این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تلویزیون سامسونگ سری 6دارم ولی داخل منو مخفی localsetوجود نداره وگزینه language l خاموشه با کنترل مخصوصی هم که شما گفته بودید وارد منو میشه ولی چیزی رو تغییر نمیده لطفا راهنماییم کنید اگه لازمه از منو عکس بگیرم براتون ایمیل کنم
متشکرم
دوست عزیز
زمانی که با کنترول خود تلویزیون وارد منوی مخفی می شوید و بعد از آن با کنترول مخصوص آن فایلهای صوت را اجرا می کنید آیا در بالای تصویرتلویزیون نوشته قرمز رنگ برای لحظاتی نمایا ن میشود یا نه اگر نه این نشان دهنده این است که شما منوی سرویس را بطور کامل باز نکردید که بتوانید آیتم های آن را ببینید و تغییر دهید.
اون نوشته قرمز رنگ بالای صفحه میاد منو رو هم باز میکنه ولی هیچ تغییری با وقتی که با کنترول خود تلویزیون میرم رو نداره
دوست عزیز
منوهایت تان را بطور کامل باز کنید و عکس گرفته و برایم ایمیل کنید
ایمیلم رسید خدمتتون
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید
فکر می کنم ظاهرا تلویزیون شما آن قابلیتها را ندارد.و در تلویزیون شما فکر می کنم بجای localset از آیتم country استفاده می کند
با سلام طریقه جابه جا کردن کانال در دیجیتال تلویزیون سامسونگ d495
دوست عزیز
جواب شما را در این پست دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)