تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 43

نام تاپيک: چجوری میشه هم کار کرد هم درس خوند ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بستگی داره تعریفت از درس خوندن چی باشه !

اگه تعریفت اینه که به صورت کاملا مفهومی درس بخونی و کائنات جهان هستی رو بشناسی باید بگم خیر نمیشه ! اما اگه بخوای فقط درس بخونی که پاس کنی و مدرک بگیری میتونی !
    داری میگی زمان کارت 5-6 ساعته ، اما به نظر من زمان حقیقی بالای 8 ساعته ! من خودم یه کار انجام میدادم 5 ساعت در روز بود اما زمانی که ازم میگرفت 9 ساعت بود ! خستگی و نیاز به استراحت بعد از کار و مسافتی که باید بری و بیایی و ... رو حساب کن حتما !
    بعدشم شما میگی تو سال کنکورت اتفاقات زیادی افتاد و رتبه ی خوبی نیاوردی و حقت سراسری بهترین دانشگاها بود ، اینو بدون هرکسی که رتبه اش بد میشه با خودش میگه حق من بهترین بود ! و اینکه من خودم توی سال کنکورم سختی هایی رو داشتم که مطمئنم شما نداشتی این چیزارو ! پس بیخیال ...

در کل ، اگه شیرینی پول در آوردن رو بچشی به نظرم کلا بی خیال درس خوندن میشی و اگه هم بخوای بخونی فقط به خاطر پاس کردن میخونی !
    موفق باشی
    اگه دوس داری بیا تو پ خ بهم بگو چه مشکلاتی برات پیش اومده توی درس؟ چه سختی هایی مثلا داشتی که من نداشتم (چرا با اطمینان میگی؟) ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تجربه بازاریابی داری؟
    اگه تجربه اش رو داری که ماهی دو تومن خیلی عجیب نیست.
    ولی اگه نداری که می دونم داره مطمئن باش بازاریابی اونی نیست که فکر میکنی.

اگه کار کردی و ادامه دادی و دیدی تمام مخارج زندگیت رو میده. پس حتما کار رو ادامه درس هم بخون لازم نیست ترمی بیست واحد پاس کنی. 10-15 تا پاس کن. وقتی نیازی به پول نداشته باشی و شهریه رو خودت پرداخت کنی دیگه مهم نیست چند ساله تموم میکنی.
    درس رو هم حتما ادامه بده. "بابام لیسانس داره" با "بابام دیپلم داره" فرقش زمین تا آسمونه

در ضمن تفریح و رفیق بازی و دختر بازی و باشگاه و این چیزا رو یه 5-6 سال حداقل بذار کنار. هرچقدر الان بیشتر سختی بکشی بقیه زندگی راحت تری. هرچی الان راحت طلب باشه بقیه زندگیت پوستت کنده میشه اون هم با زن و بچه. دیگه انتخاب با خودته
    آره تجربه بازاریابی رو هم دارم ... البته توی پست اول شاید 2 تومن رو خوشبینانه گفتم ... ولی 1.5 میشه ...
    لایک به جمله ت... آره دقیقا حرفترو قبول دارم ... من خودم بابام سوادش پنجم دبستانه میفهمم چی میگی...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حالا همین 1 ماهی که از تابستون مونده رو برو سر این کار ببین واقعا پولش خوبه ؟ ولی یکی از دوستان حرف خوبی زده بود... نباید اینجوری حساب کنی که 5 یا 6ساعت فقط کار میکنی ... کلی خستگی داره ... سگ دو زدن داره.. با هزار جور آدم باید سر و کله بزنی... با 5 6 ساعت اصلا اون پولی که میگی منطقی نیست ... 5 میلیون هم که بیشتر رویاپردازیه ...
    بازاریابی هم یه کاریه که اعصاب خوردی هم زیاد داره ... کلی باید فک بزنی تا بخرند ازت ...

4. 7 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

حالا همین 1 ماهی که از تابستون مونده رو برو سر این کار ببین واقعا پولش خوبه ؟ ولی یکی از دوستان حرف خوبی زده بود... نباید اینجوری حساب کنی که 5 یا 6ساعت فقط کار میکنی ... کلی خستگی داره ... سگ دو زدن داره.. با هزار جور آدم باید سر و کله بزنی... با 5 6 ساعت اصلا اون پولی که میگی منطقی نیست ... 5 میلیون هم که بیشتر رویاپردازیه ...
    بازاریابی هم یه کاریه که اعصاب خوردی هم زیاد داره ... کلی باید فک بزنی تا بخرند ازت ...
    دقیقا ! مدت زمانی که صرف کار میکنی خیلی بیشتر از 5-6 ساعت هست !

و ، شما حتما زیرنظر یک صاحب کار میخواهید کار کنید ! اگه بهت گفته 2 میلیون ، تا وقتی 4 میلیون براش سود نداشته باشی بهت 2 میلیون نمیده !
    من پارسال زیرنظر یک صاحب کار ، کار میکردم ، بهم گفت ماه اول 2 برابر حقوق پایه رو بهت میدم ( یعنی 960 هزار تومان ) ، اما آخر برج بهم 600 تومن داد و گفت این ماه فروش نداشتم !
    زیاد به قیمتی که بهت میدن اطمینان نکن ! تو بازار خیلی اتفاقات زیادی میوفته ...

6. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

با عرض سلام...

دوست گرامی بنده به عنوان فردی که به خاطر رشتم توی دهنه مکانیکی ... تنظیم نور و... کار کردم چند تا نکته رو خدمت شما عرض میکنم .
    بعضا انسان وقتی که هنوز سر کار نرفته یا تجربه ای در زمینه کار نداره و... پیش خودش میگه برم سر فلان کار ماهی اینقدر بهم میدن و...(فقط پول رو میبینه) خب حقیقت داره که مثلا ماهی 700 میدن به شما توی دهنه مکانیکی اما مسئله اینجاست که کل تایم و زمان شما رو ازتون میگیرن بعضا شما جمعه ها هم باید بری سرکار .. تایم کاری هم توی خاندان بنی هندل خیلی حساب شده هست شما ساعت 8 میری سر کار ساعت 1.30 میگن برو ناهار بخور و 3.30 یا 4 دوباره برگرد ..این مسئله مرام و معرفت این صنف رو به شما نشون میده که صرفا چون نخوان به شما ناهار بدن ظهر براتون یه تایم آزاد در نظر میگیرن... من کاری به انعام و... ندارم مسئله مهم این هست که شما دیگه وقت نمیکنی که حتی از پولی که اخر ماه بهت میدن استفاده کنی ... و نکته مهمتر ارزش کار هست به عنوان مثال هر وقت که شما تونستی اندازه 3 میلیون تومن توی ماه برای طرف در آمد زایی داشته باشی اون هم میاد و به شما 1.5 حقوق میده که بازم بعیده اینقدر حقوق ...
    ولی به هر نحو من تعجبم چون طرف توی شرکت نفت 2 هفته توی جزیره اونم روزی 12 ساعت کار طاقت فرسا انجام میده و دو هفته هم میاد شهر خودش ماهی 1.400 و این حدودا بهش میدن اونوقت شما با روزی 5 تا 6ساعت کار میتونید این درآمد رو داشته باشید ؟ به نظر بنده خیلی به خواب و رویا شباهت داره و اگر این طور کاری گیر من بیاد من قول رتبه 3 رقمی کنکور رو همین امسال به شما میدم .( یعنی فکر دانشگاه آزاد رو هم به کل از سرم میکنم بیرون)

همواره سعی کنید همه جوانب کار رو در نظر بگیرید ... کا رآخرین مرحله استقلال یه جوون به حساب میاد ( صرف نظر از خونه و ... که این روزا نمیشه طرفش رفت)...

8. 7 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

من با شما موافق نیستم.
    مسئله کار به نظرم شدیدا به منطقه ای که زندگی میکنید بستگی داره.
    مثلا جایی که ما هستیم اصلا مسئله بی کاری مطرح نیست کسی که بخواد کار بکنه راحت کار پیدا میکنه. اونی هم که میگید 1400 میگیره. حقوق دریافی یه طرف قضیه است. اون هم اگه دریافتی باشه نه پایه. باید دید چند ساله باز نشست میشه. اگه بیست ساله بازنشست میشه که فکر میکنم میشه اونطورا که میگید بد هم نیست.

بازار یابی مسالح ساختمان معمولا درصد بالایی به ویزیتور میدن. مثلا اگه به مواد غذایی 2 درصد بدن به مصالح ساختما شاید 10 درصد بدن.
    ولی دیگه اینطوری نیست که 4 میلیون فروش براشون داشته باشی یا حتی 4 میلیون سود خالص براشون داشته باشی بهت دو میلیون بدن.

اگه ایشون واقعا ویزیتور سطح بالایی باشه و تمام وقت و فکز و ذکرش برای یرای این کار بذاره به فرض همراهی کارفرما ماهی 5 تومن اصلا عجیب نیست. ولی خب این شرایط خیلی کم پیش میاد.
    Last edited by Shadow-Man; 17-08-2013 at 23:02.

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اهدافم خیلی بلندتر از این چیزاست...
    من حقم بهترین دانشگاههای ایران بود نه دانشگاه آزاد... الانم هدفم از درس خوندن ادامه ی تحصیل تا مقاطع بالا و خروج از کشور حداکثر تا 8 سال دیگست .
    اگه واقعا اینجوریه نرو که پشیمون می شی ، باور کن پشیمون می شی ، عمرتو وقتتو تلف می کنی آخرشم می شی یه آدم افسرده که هی میگه جای من اینجا نبود چرا کسی بهم نگفت نیا چرا چرا ...
    من که می گم بازم بخون سراسری یه جای خوب برو
    ولی اگه باز اصرار داری که بری آزاد. بگم که اگه می خوایی خر خونی کنی که وقت نمی کنی ولی اگه در حد نمره پاسی می خوایی که یه مدرک بی خاصیت بگیری چرا میشه نصف بیشتر بچه های آزاد فعلا به همین منوال طی طریق می کنن البته خیلی راههای دیگه هست( از جمله مهمترینش چاپلوسی و پاچه خواری استاد و ...) برا نمره الکی گرفتن و یه مدرک برا قاب کردن
    ولی شما اونجوری که گفتی کار خوبی گیرت اومده دیگه پس از مدرکی که میگیری نمی خوایی برا کار و پول درآوردن استفاده کنی ( در واقع برا عقب نموندن از قافله و کلاس و این چیزا ) پس همین آزاد خوبه اگه برا اینا هست که چرا به خودت زحمت بدی بخونی کنکور بدی

11. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اگه واقعا اینجوریه نرو که پشیمون می شی ، باور کن پشیمون می شی ، عمرتو وقتتو تلف می کنی آخرشم می شی یه آدم افسرده که هی میگه جای من اینجا نبود چرا کسی بهم نگفت نیا چرا چرا ...
    من که می گم بازم بخون سراسری یه جای خوب برو
    ولی اگه باز اصرار داری که بری آزاد. بگم که اگه می خوایی خر خونی کنی که وقت نمی کنی ولی اگه در حد نمره پاسی می خوایی که یه مدرک بی خاصیت بگیری چرا میشه نصف بیشتر بچه های آزاد فعلا به همین منوال طی طریق می کنن البته خیلی راههای دیگه هست( از جمله مهمترینش چاپلوسی و پاچه خواری استاد و ...) برا نمره الکی گرفتن و یه مدرک برا قاب کردن
    ولی شما اونجوری که گفتی کار خوبی گیرت اومده دیگه پس از مدرکی که میگیری نمی خوایی برا کار و پول درآوردن استفاده کنی ( در واقع برا عقب نموندن از قافله و کلاس و این چیزا ) پس همین آزاد خوبه اگه برا اینا هست که چرا به خودت زحمت بدی بخونی کنکور بدی
    من همین الانشم از افسردگی یه چیزی اون بر ترم....

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

چرا پیام نور نمیری به غیر از کلاس های عملی لزومی به رفتن سر کلاس های دیگش نیست بعدشم پول یک ترمش به نسبت آزاد خیلی کمتره اما اگه اشتباه نکنم امتحاناش،کشوری که هستند کمی سختترند
    خیلی از متاهلین و کسایی که سر کار میرند دانشگاه پیام نور میرند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پسر خاله‌ی بنده دانشجوی دکتراس و میخواد برا ادامه‌ی تحصیل بره المان...
    سطح سواد پدر: بیسواد!
    سطح سواد مادر: بیسواد...
    سطح سواد برادر بزرگ: دانشجوی ارشد معماری...
    سطح سواد خواهر: دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی...

من نظرم رو گفتم و پاسخ نظرم رو هم گرفتم و اهداف دوستمون هم کاملا با چیزی که نم نظر بنده بود فرق میکنه، ولی میخواستم بگم که اون روزایی که ملت سطح سوادشون مهم بود، مال قبلا ها بود!! مال دهه‌ی ۸۰ بود!! که ما هر مدرسه‌ای میرفتیم میگفت سواد پدر؟
    الان فقط به ماشین پدر، کت و شلوار پدر، پول پدر و ... نگاه میکنن...

مملکت پره از کارشناس و ارشد هایی که بعضا حتی خارج از کشور مدرک گرفتن و متاسفانه هیچ‌کس دوزار اعتبار براشون قائل نیست و من می‌بینم صاحب فروشگاه مرسدس های ایلام رو که بدون سواد و فقط با پارتی بازی، الان چه طوری همه دست و پا میزنن که بگن یه رفاقتی اشنایی چیزی باهاش دارن!

15. 9 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •