تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Bastion

1 1.52%
  • Crisis Core: Final Fantasy VII

0 0%
  • Diablo III

1 1.52%
  • Dark Souls

6 9.09%
  • Demon's Souls

0 0%
  • Deus Ex: Human Revolution

3 4.55%
  • Dragon Age: Origins

13 19.70%
  • The Elder Scrolls V: Oblivion

2 3.03%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

21 31.82%
  • Fallout 3

3 4.55%
  • Fable II

0 0%
  • The Last Story

0 0%
  • Mass Effect

2 3.03%
  • Mass Effect 2

6 9.09%
  • Torchlight II

1 1.52%
  • Valkyria Chronicles

0 0%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

7 10.61%
  • Xenoblade Chronicles

0 0%
صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 69

نام تاپيک: به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

روا نيست وقتي dark souls هست به بازي ديگه اي راي داد(اگرچه fallout 3 و dragon age 1 هم در فاصله كمي پشت اين بازي قرار دارن)

+

بازي اسكايرم جزو نااميد كننده ترين نقش آفريني ها براي من توي چند سال گذشته بود(البته كمتر از da2) كساني كه اون زمان oblivian رو بازي كردن با اسكايرم مقايسش كنن مي بينن كه ميزان رشد اسكايرم خيلي كمتر از ميزان رشد oblivian بود....ميشه گفت اسكايرم يه elder scroll قديمي با داستان و كاراكترهايي ضعيف بود كه فقط و فقط و فقط اندازه خدا مقدار مساحت داشت

در عوض بازي مثه fallout 3 و da1 همه چي داشتن مخصوصا da كه فوق العاده ترين نقش آفريني نسل بود ولي چون روحيه من به بازيهاي خسته و در هم شكسته ميخوره هيچ وقت لذتي كه fallout 3 بهم داد رو فراموش نمي كنم
    ميمونه dark souls كه يه بازي بي نظير با كلي نو آوري و البته اتمسفر و داستاني نو بود كه زياد درك نشد بين ايرانيها(به خاطر مشكلات نسخه pc ايش) واقعا از هر گوشه اين بازي ميشه تعريف كرد
    تنها بازي ليست هست كه بعد گذر سالها اسم دالانها و شهرها و شمشيراي بازي يادتون ميمونه صحنه مواجهه با باس اخر يادتون ميمونه و اين قدرت نفوذ و تعامل بالاي باي رو نشون ميده

+

تو بقيه بازيهاي ليستم موارد موفقي هست ولي هيچ بازي به اون سه تا نميرسه به نظر من.....موفق باشين

.
    Last edited by halflife g; 16-08-2013 at 02:00.

2. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتفاقا روا نيست وقتي Skyrim هست به بازي ديگه اي راي داد کوئست فرعی هاش دیوانه کنندس ... من هنوز که هنوزه سراغ داستان اصلی نرفتم ، کلا بازی دیفالت دستگاهم شده این
    پیاده روی و شکار روزانه (به همراه موزیک کم نظیرش) + انجام دادن یک کوئست فرعی شده کار هر روز من.

آخ آخ اسم Dragon Age رو نیارید که مورم مورم میشه .... اولاش که اومده بود خیلی هیجان زده بودم و حال میکردم ولی نمیدوم چی شد یهو متنفر شدم ازش فکر کنم به خاطر این بود که open world نیست ... و شخص شخیص کاراکتر دانکن و اَلیستر با اون موهاش و صداش و مظلومیت خاص خود کاراکترمان که گویی لال هستش و بقیه به جای وی سخن میگویند ( سلیقه ای ها گیر ندید یه وقت میخواستم خودمو خالی کنم)

فرمانده شپرد هم که خب کاملا استاندارد و اوکی بود ولی بهترین نبود.

گرالت هم که بماند ، اصلا جاش اینجا نیست تو قلبمه (داستان و کاراکتر با اسکایریم یکی بشه = the witcher 3 چه شود )

نظرات کاملا شخصی و سلیقه ای بود و خیلی علمی و تخصصی سنجش نشده بود.
    البته Dark Souls رو باید 100%%%% تست کنم.
    چند تا از انحصاری ها رو هم که هنوز فرصت نشده.

خوبه fan بازی ni nu kuni اینجا نیست
    Last edited by brain; 16-08-2013 at 02:55.

4. 4 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

واقعا انتخاب ها سخته و همه عناوین این لیست به نوبه خودشون یک شاهکار محسوب میشن اما خب انتخاب من برای بهترین عنوان این نسل متفاوت هستش : دی

یادمه وقتی با Demon's Souls اشنا شدم یک تغییر اساسی در این ژانر احساس کردم و Demon's Souls متفاوت ترین بازی بود که در این ژانر تجربه کرده بودم تا این که Dark Souls منتشر شد
    و خیلی بهبود یافته نسخه قبلی بود و واقعا جز یکی از بهترین هایی بود که در عمرم تجربه کردم (چه در ژانر خودش و چه به صورت کلی) چه بسا که هیچ وقت نتونستم تمومش کنم
    از این ور Mass Effect 2 یک چیز رویایی بود، زندگی بود. اصلا شخصیت ها وارد زندگی واقعیم شده بودن و تا مدت ها باهاشون همذادپنداری خاصی داشتم.
    ویچر 2 خیلی عالی بود و به نظر من استدیو CD Projekt RED بهترین استدیویی هست که در این نسل عناوین RPG ساخته.

اسکاریم (که جز پرجایزه بگیرترین بازی های این نسل هم هست و هیچ شکی در بزرگیش نیست) من اصلا نتونستم با اسکاریم ارتباط برقرار کنم و وقتی یک مقایسه کوچیک با oblivian میکنم میبینم که oblivian در زمان خودش خیلی سرتر از اسکاریم بود.
    اما رای نهایی خودم به نظر من Dragon Age: Origins یکی از بهترین نقش افرینی هایی بود که در این نسل تجربه کردم
    شخصیت پردازی فوق العاده+ داستانی قوی + انتخاب های تاثیرگذار+گیم پلی مملو از جزییات و متنوع و کلی نکات مثبت دیگه که سرتا پای بازی رو فراگرفته بودن.
    Last edited by Layken; 16-08-2013 at 12:19.

6. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من به یه شکل دیگه انتخاب می کنم، هم جذاب تره و هم جوایز بیشتری داده میشه : دی

Most Anticipated: Diablo III
    Best Graphics: The Witcher 2
    Best Gameplay Mechanics: Dark Souls
    Best Voice Acting: Mass Effect
    Best Soundtrack: The Elder Scrolls
    Best World: The Elder Scrolls
    Most Generic: The Elder Scrolls
    Worst Narration: The Elder Scrolls
    Best Narration: The Witcher 2
    Best Fallout Game: Fallout New Vegas
    Best StarWars Game: Mass Effect
    Biggest Surprise: Bastion

در نهایت به سبک حوایز اسکار:

Who Will Win? TESV: Skyrim
    Who Should Win? The Witcher 2
    Honorable Mentions: Dragon Age: Origins & Dark Souls

8. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

روح این جوان رعنارو آزرده خاطر کردید :

درسته انتخاب سخته ولی این آماری که من اینجا میبینم واقعا ناعادلانس ، مثلا DEUSبیشتر رای آورده از ME2 و همینطور اصن Witcher 2 که با همه ی شایستگیاش بازم بعضی از المانای RPG رو کم داشت (خود سازنده ها هم اغراق کردن) داستان Loose ends ایی رو هم اضافه کنید حالا نمیرم تو بحثش ولی اگه قرار باشه Skyrim اول باشه و Dragon Age دوم دیگه سومی باید ME2 باشه !
    (ME2 همین یه رای بمونه من دیگه اینجا نمیام ! زود باشید تجدید نظر کنید )
    Last edited by mjorh; 16-08-2013 at 20:14.

10. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اخه چرا با روح و روان ادم بازی میکنید! انتخاب یک بازی از بین این لیست از انتخاب همسر هم مشکل تره

من فقط در مورد دوتا حرف میزنم

1- Mass Effect کلا بازی خارق العاده ایه. شاید خیلی ها بازی نکرده باشن یا خوششون نیموده باشه ولی هرکی درگیر شخصیت ها و داستانش شده نتونسته دل بکنه. همه چی عالی. از موسیقی- صدا گذاری- داستان. ماموریت های فردی و مخصوصا کارکتر های داخل بازی که هر کس داستان خاص خودش رو داره! من نزدیک به 7 بار مس افکت 2 رو تموم کردم هنوزم بعضی مواقع بدم نمیاد بازی کنم فقط به خاطر مس افکت 3 هست که بازی نمیکنم. زندگی بود برای خودش مس افکت 2 مخصوصا میراندا و ایلوسیو من و صدای عالیه مارتین شین!

2- Skyrim کسی نمیتونه چیز منفی در مورد این ابر بازی بگه! برای من که نسخه قبلی بازی رو بازی نکرده بودم این بازی در حد شاهکار بود .ماموریت های جانبی عالی داشت و تمامی المان های یک rpg عالی توش بود ! اگه کسی بخواد بدون چیت زدن قابلیت هاش رو 100 کنه و مراحل بازی رو انجام بده شاید 3 ماه هم وقت کمی باشه.

اما من فقط به عشق این رزمنده جانباز این دلاور هفت آسمان این شپرد فهمیده که خودش رو برای نجات کهکشان فدا کرد به ممس افکت رای دادم

12. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

به يادماندني ترين براي من Mass Effect 1 هست ولي بهترين Dragon Age: Origins كه بهش هم راي دادم...

14. 7 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کل دنیای دراگون ایج یک طرف، موریگان و خوشگلیش یک طرف این وسط من شیفته Leliana شدم و بس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما گوش بدید که مخصوصا Leliana خانم است.

خوبه fan بازی ni nu kuni اینجا نیست
    ای دل غافل هی میگم یک جای کار میلنگه نگو اینو یادم رفته :|
    ایندفعرو از اولیور جان طلب مغفرت میکنم : دی
    Last edited by Layken; 17-08-2013 at 13:28.

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

کل دنیای دراگون ایج یک طرف، موریگان و خوشگلیش یک طرف این وسط من شیفته Leliana شدم و بس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما گوش بدید که مخصوصا Leliana خانم است.

ای دل غافل هی میگم یک جای کار میلنگه نگو اینو یادم رفته :|
    ایندفعرو از اولیور جان طلب مغفرت میکنم : دی
    Leliana فایده نداره
    واردن من تا اخرش بهش وفادار بود ولی تو DA:2 اخرش Cassandra به Leliana میگه Just like the Warden...gone یعنی اخرش جدا میشند
    راستی چرا یه تاپیک در مورد دنیای DA و بررسی داستانش نداریم؟ یا شایدم داریم من پیدا نکردم

18. 3 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

مطمئنا اونایی که به اسکایرم و بازیای دیگه رای دادن dark souls رو بازی نکرن یا حداقل نشتاختنش
    پیچیدگی و قدرت این بازی قابل مقایسه با اسکایرم نیست من خودم اسکایرم رو تا آخر رفتم بازی خوبی بود ولی بعد برام خسته کننده شداما dark souls یه چیز دیگس هر چقدر بیشتر بازیش کنی چیزای بیشتری یاد میگیری بعضی چیزای پیچیده هم هست که باید از سایتای تخصصی بازی یاد بگیری
    اسکایرم یه سبک روتین و تکراری داشت اما دارک سولز یه گیم پلی نوآورانه و جذاب ارئه داد دقتی که در حرکات جنگی ، عکس العمل ها و مشخصات کاراکتر وجود داره رو در جای دیگه ندیدم
    بعضی اصطلاحات تو این بازی هست که شاید حرفه ای های این بازی هم مفهومشون رو ندونن مثلا فرق بین stagger شدن و poise break چیه؟
    شاید خیلیا نتونن تمام مشخصات اصلحه ها رو توضیح بدن که هر کدوم چیه!
    همون طور که halflife g گفت این بازی خیلی خاطره انگیزه ،اون صحنه باس آخر با اون موزیک غمناکش مثل چیزای دیگه خیلی باحال بود
    Last edited by aminkhoob; 20-08-2013 at 07:28.

20. 6 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •