روا نيست وقتي dark souls هست به بازي ديگه اي راي داد(اگرچه fallout 3 و dragon age 1 هم در فاصله كمي پشت اين بازي قرار دارن)
+
بازي اسكايرم جزو نااميد كننده ترين نقش آفريني ها براي من توي چند سال گذشته بود(البته كمتر از da2) كساني كه اون زمان oblivian رو بازي كردن با اسكايرم مقايسش كنن مي بينن كه ميزان رشد اسكايرم خيلي كمتر از ميزان رشد oblivian بود....ميشه گفت اسكايرم يه elder scroll قديمي با داستان و كاراكترهايي ضعيف بود كه فقط و فقط و فقط اندازه خدا مقدار مساحت داشت
در عوض بازي مثه fallout 3 و da1 همه چي داشتن مخصوصا da كه فوق العاده ترين نقش آفريني نسل بود ولي چون روحيه من به بازيهاي خسته و در هم شكسته ميخوره هيچ وقت لذتي كه fallout 3 بهم داد رو فراموش نمي كنم
ميمونه dark souls كه يه بازي بي نظير با كلي نو آوري و البته اتمسفر و داستاني نو بود كه زياد درك نشد بين ايرانيها(به خاطر مشكلات نسخه pc ايش) واقعا از هر گوشه اين بازي ميشه تعريف كرد
تنها بازي ليست هست كه بعد گذر سالها اسم دالانها و شهرها و شمشيراي بازي يادتون ميمونه صحنه مواجهه با باس اخر يادتون ميمونه و اين قدرت نفوذ و تعامل بالاي باي رو نشون ميده
+
تو بقيه بازيهاي ليستم موارد موفقي هست ولي هيچ بازي به اون سه تا نميرسه به نظر من.....موفق باشين
.