تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: راه اندازی گیم نت آیا توجیه اقتصادی داره؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

یه مغازه 42-43 متری هست تو یکی از مناطق متوسط شهر که جای شلوغی هم هست.. 1 مدرسه راهنمایی پسرونه هم اون حوالی هست.. کلا جای پر رفت و آمدیه.. تو یه خیابون جدید که جدیدا احداث شده و در اون نزدیکی ها هم گیم نتی نیست. اجاره مغازه هم 500 تومن + 10 تومن رهن هستش.. که فکر میکنم معقول و مناسب باشه..
    به نظر شما میشه مغازه رو با 10 تا PC و 4-5 تا PS3 تجهیز کرد؟ میشه این وسایلهارو با میزهاشون تو این فضا جا داد؟
    گرفتن مجوز گیم نت چه مراحلی داره؟ کسی که جواز به اسمشه باید حتما متاهل باشه؟
    این روزها چه بازیهایی رو اغلب گیم نت ها بصورت multiplayer دارن؟ و چه بازیهایی رو بصورت standalone؟ چند تا از این 10 تا PC رو برای بازی های شبکه ای رزرو کنم؟ برای PS3 ها چطور؟
    برای هر ساعت بازی با PC چقدر از کاربر میگیرن؟ برای PS3 چطور؟ این نرخ برای بازی های شبکه ای فرق میکنه؟
    ساعات کار یه گیم نت معمولا از چه ساعت تا چه ساعتیه؟
    برای مدیریت و اکانتینگ گیم نت چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
    با سپاس.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات PC ها:

Main Board: Gigabyte GA-B75M-D3V (rev. 1.1)
    CPU: Intel Pentium G2020 2.90 Ghz Ivy Bridge
    RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ
    VGA: Gigabyte GV-N640OC-2GI
    HDD: WD SATAIII 64MB Cavier Green 500GB
    PSU: Green GP-530AEU
    Case: Green Wee
    Monitor: Samsung LED 20" S20B315B Plus
    Headphone: Enery System Energy DJ 310 Freestyle Black/ Red
    KeyBoard + Mouse: Logitech Cordless MK220 Combo Desktop
    Gamepad: Genius USB MaxFire Grandias x20
    که هر سیستم حدود 2,200,000 تومن میشه..

فقط از قیمت PS3 کپی خور شده خبر ندارم.. چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که البته به صرفه هم باشه.. کلا XBOX بیشتر طرفدار داره یا PS3؟

2. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

سلام برادر

من خودم 5 سال پیش کلوپ داشتم
    2 تا ps2 ، یه پینگ پنگ و یه فوتبال دستی !
    اون زمان ماهی 800 هزارتومن با این تجهیزات اندک در میاوردم که توی 2 ماه اول خرجِ وسیله ها در اومد و بقیه فقط سود بود ( بجز پولی که هر دفعه برای دسته ها میدادم )

اتفاقا 100 متر اونور تر از مغازم که کلوپ دیگه هم بود اما چون کار من بهتر بود بچه ها دیگه اونجا نمیرفتن و میومدن کلوپ من و در نتیجه اون طرف مغازش رو جمع کرد و رفت ! اما خب بعدا رفیق شدیم و میومد مغازم و با هم دیگه PES بازی میکردیم ! : دی

در کل بهت بگم ، اینکه بتونی از کلوپت پول خوبی در بیاری به عامل های خیلی زیادی بستگی داره

1. مهم ترین چیز اینه که تو کلوپ سیگار نکشی ! من خودم هم سیگار میکشم هم قلیون ! اما تو محیط کلوپ نه ! چون بخش مهمی از درآمدم رو بچه کوچیکا تشکیل میدادن و اگه پیرهن این بچه کوچیکا بوی سیگار بگیره ، پدر مادرشون دیگه اجازه نمیدن اینا بیان گیم نت و در نتیجه ضرر میکنی ! حالا بقیه میخوان سیگار بکشن اشکال نداره اما خودت نکش ! دلیل زیاد دارم واسه این کار ...
    2. اگه میخوای کنسول بیاری سعی کن حداقل 7-8 تا بازی دو نفره داشته باشی چون از این بازی ها استقبال زیاد میشه، با یه سرچ تو گوگل اسم هاشون رو بدست میاری ، یا تو انجمن بازی همین فروم بپرس
    3. یه عده بیکار هستن که همیشه میان توی کلوپ میشینن و فقط نگاه میکنن و هیچ بازی ای نمیکنن ! با این افراد خوب برخورد کن چون اینا حکم طلا رو دارن برات ! باعث میشن کلوپت شلوغ به نظر برسه و در نتیجه همه فکر کنن چه کلوپ خفنی داری که این همه آدم توشه !
    4. صرفا اینکه کلوپت نزدیک مجتمع مسکونی باشه دلیل نمیشه درآمد خوبی برات بیاره ! کلوپ باید دقیقا تو مرکز یک منطقه باشه ! کلوپ من تو مرکز 3 تا منطقه ی پرجمعیت و فقیر بود اما درآمد خوبی داشت ! و اینکه نزدیک مدرسه باشی هم خوب نیست ! چون بچه ها معمولا بعد از مدرسه کلوپ نمیرن چون باید به موقع خونه برسن ! قبل از مدرسه هم که نمیشه ! در نتیجه کنار مدرسه بودن به درد نمیخوره ، باید تو مرکز باشی ! تو مرکز بودن خیلی مهمه

چیزای خیلی زیاد دیگه ای هم هست اما خب الان وقت ندارم بنویسم ، ایشالا بعدا !

به نظر شما میشه مغازه رو با 10 تا PC و 4-5 تا PS3 تجهیز کرد؟ میشه این وسایلهارو با میزهاشون تو این فضا جا داد؟
    آره میشه ! تا خرخره بچین توش ! x-box بیار بجای ps3 ! هم ارزون تره هم حالش بیشتره

گرفتن مجوز گیم نت چه مراحلی داره؟ کسی که جواز به اسمشه باید حتما متاهل باشه؟
    کلوپ من اصلا جواز کسب نداشت ! در این مورد نمیتونم کمکت کنم : دی

برای هر ساعت بازی با PC چقدر از کاربر میگیرن؟ برای PS3 چطور؟ این نرخ برای بازی های شبکه ای فرق میکنه؟
    برو یه گیم نت قیمت هارو ازشون بپرس ، بعد خودت 100-200 تومن ارزون تر بده ! اوندفعه رفته بودم کلوپ رفیقم ، ps3 رو ساعتی 2.500 گرفت و PC ساعتی 1.500

ساعات کار یه گیم نت معمولا از چه ساعت تا چه ساعتیه؟
    دست خودته ، من 7 صبح میومدم تا 1 شب !
    ظهر ها هم مغازه رو میدادم دست رفیقم و خودم یکم میخوابیدم !

فقط میخوای گیم نت بزنی یه چیزی رو بت بگم ! اگه قوی هیکل هستی که هیچی ! اگه نیستی سعی کن چند تا فن اینا یاد بگیری ! گیم نت اگه شلوغ باشه هفته ای کمِ کم یدونه دعوا توش میشه و ممکنه کنسول هات آسیب ببینن ! رفیقات هستن کسایی که کمکت کنن ؟ رفیق داشتن تو این شغل خیلی مهمه !
    Last edited by One Minute; 17-08-2013 at 17:40.

4. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •