سلام برادر
من خودم 5 سال پیش کلوپ داشتم
2 تا ps2 ، یه پینگ پنگ و یه فوتبال دستی !
اون زمان ماهی 800 هزارتومن با این تجهیزات اندک در میاوردم که توی 2 ماه اول خرجِ وسیله ها در اومد و بقیه فقط سود بود ( بجز پولی که هر دفعه برای دسته ها میدادم )
اتفاقا 100 متر اونور تر از مغازم که کلوپ دیگه هم بود اما چون کار من بهتر بود بچه ها دیگه اونجا نمیرفتن و میومدن کلوپ من و در نتیجه اون طرف مغازش رو جمع کرد و رفت ! اما خب بعدا رفیق شدیم و میومد مغازم و با هم دیگه PES بازی میکردیم ! : دی
در کل بهت بگم ، اینکه بتونی از کلوپت پول خوبی در بیاری به عامل های خیلی زیادی بستگی داره
1. مهم ترین چیز اینه که تو کلوپ سیگار نکشی ! من خودم هم سیگار میکشم هم قلیون ! اما تو محیط کلوپ نه ! چون بخش مهمی از درآمدم رو بچه کوچیکا تشکیل میدادن و اگه پیرهن این بچه کوچیکا بوی سیگار بگیره ، پدر مادرشون دیگه اجازه نمیدن اینا بیان گیم نت و در نتیجه ضرر میکنی ! حالا بقیه میخوان سیگار بکشن اشکال نداره اما خودت نکش ! دلیل زیاد دارم واسه این کار ...
2. اگه میخوای کنسول بیاری سعی کن حداقل 7-8 تا بازی دو نفره داشته باشی چون از این بازی ها استقبال زیاد میشه، با یه سرچ تو گوگل اسم هاشون رو بدست میاری ، یا تو انجمن بازی همین فروم بپرس
3. یه عده بیکار هستن که همیشه میان توی کلوپ میشینن و فقط نگاه میکنن و هیچ بازی ای نمیکنن ! با این افراد خوب برخورد کن چون اینا حکم طلا رو دارن برات ! باعث میشن کلوپت شلوغ به نظر برسه و در نتیجه همه فکر کنن چه کلوپ خفنی داری که این همه آدم توشه !
4. صرفا اینکه کلوپت نزدیک مجتمع مسکونی باشه دلیل نمیشه درآمد خوبی برات بیاره ! کلوپ باید دقیقا تو مرکز یک منطقه باشه ! کلوپ من تو مرکز 3 تا منطقه ی پرجمعیت و فقیر بود اما درآمد خوبی داشت ! و اینکه نزدیک مدرسه باشی هم خوب نیست ! چون بچه ها معمولا بعد از مدرسه کلوپ نمیرن چون باید به موقع خونه برسن ! قبل از مدرسه هم که نمیشه ! در نتیجه کنار مدرسه بودن به درد نمیخوره ، باید تو مرکز باشی ! تو مرکز بودن خیلی مهمه
چیزای خیلی زیاد دیگه ای هم هست اما خب الان وقت ندارم بنویسم ، ایشالا بعدا !
آره میشه ! تا خرخره بچین توش ! x-box بیار بجای ps3 ! هم ارزون تره هم حالش بیشترهبه نظر شما میشه مغازه رو با 10 تا PC و 4-5 تا PS3 تجهیز کرد؟ میشه این وسایلهارو با میزهاشون تو این فضا جا داد؟
کلوپ من اصلا جواز کسب نداشت ! در این مورد نمیتونم کمکت کنم : دیگرفتن مجوز گیم نت چه مراحلی داره؟ کسی که جواز به اسمشه باید حتما متاهل باشه؟
برو یه گیم نت قیمت هارو ازشون بپرس ، بعد خودت 100-200 تومن ارزون تر بده ! اوندفعه رفته بودم کلوپ رفیقم ، ps3 رو ساعتی 2.500 گرفت و PC ساعتی 1.500برای هر ساعت بازی با PC چقدر از کاربر میگیرن؟ برای PS3 چطور؟ این نرخ برای بازی های شبکه ای فرق میکنه؟
دست خودته ، من 7 صبح میومدم تا 1 شب !ساعات کار یه گیم نت معمولا از چه ساعت تا چه ساعتیه؟
ظهر ها هم مغازه رو میدادم دست رفیقم و خودم یکم میخوابیدم !
فقط میخوای گیم نت بزنی یه چیزی رو بت بگم ! اگه قوی هیکل هستی که هیچی ! اگه نیستی سعی کن چند تا فن اینا یاد بگیری ! گیم نت اگه شلوغ باشه هفته ای کمِ کم یدونه دعوا توش میشه و ممکنه کنسول هات آسیب ببینن ! رفیقات هستن کسایی که کمکت کنن ؟ رفیق داشتن تو این شغل خیلی مهمه !
Last edited by One Minute; 17-08-2013 at 17:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)