تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: خرید ویندوز 8

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

یکی پولش رو داره می خواد ویندوز اورجینال بخره ، چرا تشویقش می کنید نسخه کرک شده ( دزدی ) رو استفاده کنه ؟

برادر من شما فقط یک راه داری اونم این هست که یک ویزا کارت مجازی خریداری کنید به مبلغ ویندوزی که می خواید بخرید و به راحتی خریدتون رو انجام بدید .

2. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اگه تهرانی یه سر برو بایتخت، احتمال زیاد اونجا پیدا می کنی

اماده تو کارتون قشنگ اصل، پولش رو هم به ریال خودمون ازت می گیرن

ولا من الان نزدیک 3 ساله وین 7 رو عوض نکردم تازه یه مدت هم با هاش دانلود افلاین میکردم انواع اقسام ویروس هم دانلود می شد

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی پولش رو داره می خواد ویندوز اورجینال بخره ، چرا تشویقش می کنید نسخه کرک شده ( دزدی ) رو استفاده کنه ؟

برادر من شما فقط یک راه داری اونم این هست که یک ویزا کارت مجازی خریداری کنید به مبلغ ویندوزی که می خواید بخرید و به راحتی خریدتون رو انجام بدید .
    من قصد تشویق به استفاده از نسخه های کرک شده رو ندارم اصلا هم تاییدش نمیکنم چون نوعی دزدی هست هر کی هم استفاده میکنه داره دزدی میکنه و حق یه سری رو میخوره حتی خودمم که دارم از نسخه کرک شده استفاده میکنم دارم دزدی میکنم
    ولی اینارو گفتم که بدونن این ویندوز هایی که تو ایران به عنوان نصخه اصلی میفروشن همش همین کرک شده ها هست یه گروه نشستن باروش های بهتر و دقیق تر -- کردن شما هم که تو ایران هستید حتما اطلاع دارید که وقتی میرید توی مغازه ها فروشنده ها انواع و اقسام کلاه های پردار بدون پر نقاب دار کلاه ایمنی و کلاه شنا و .... رو سر مشتری ها میزارن اونم طوری که میتونن با استفاده از اضافه کلاهی که سرشون کذاشته شده کروات و پاپیون هم درست کنن و حتی دیده شده طوری کلاه گذاشتن سر مشتری که میتونسته با استفاده از کلاه گشادی که سرشون گذاشتن کت شلوار و یک کفش اصل کلارک هم درست کنن
    یا راحت تر بگم تو پاچه که هیچی تو ..... ادم میکنن از حلقش بزنه بیرون

6. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من قصد تشویق به استفاده از نسخه های کرک شده رو ندارم اصلا هم تاییدش نمیکنم چون نوعی دزدی هست هر کی هم استفاده میکنه داره دزدی میکنه و حق یه سری رو میخوره حتی خودمم که دارم از نسخه کرک شده استفاده میکنم دارم دزدی میکنم
    ولی اینارو گفتم که بدونن این ویندوز هایی که تو ایران به عنوان نصخه اصلی میفروشن همش همین کرک شده ها هست یه گروه نشستن باروش های بهتر و دقیق تر -- کردن شما هم که تو ایران هستید حتما اطلاع دارید که وقتی میرید توی مغازه ها فروشنده ها انواع و اقسام کلاه های پردار بدون پر نقاب دار کلاه ایمنی و کلاه شنا و .... رو سر مشتری ها میزارن اونم طوری که میتونن با استفاده از اضافه کلاهی که سرشون کذاشته شده کروات و پاپیون هم درست کنن و حتی دیده شده طوری کلاه گذاشتن سر مشتری که میتونسته با استفاده از کلاه گشادی که سرشون گذاشتن کت شلوار و یک کفش اصل کلارک هم درست کنن
    یا راحت تر بگم تو پاچه که هیچی تو ..... ادم میکنن از حلقش بزنه بیرون
    ببخشید من الان کرک شده دارم حق کیه رو می خورم؟ بیل گیتس؟ اوباما؟ فقرای سیاه پوست امریکا؟

مایکروسافت که مارو به عنوان ادم حساب نمی کنه شما یه لطفی کن برامون ازشون ویندوز اورجینال بگیر. من نامردم اگه کرک شده نصب کنم.

عزبز من اون ویندوزی هم که به عنوان اصل می فروشن منظورشون اینه که ویندوز دستکاری نشده و برنامه ای بهش اضافه نشده نه اینکه ویندوز اصل مایکروسافت هست. وگرنه هر کس می دونه با 5 هزارتومن ویندوز اصل نمیدن.

8. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان یه سری به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت بزنن.
    نظرشون چیه؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید من الان کرک شده دارم حق کیه رو می خورم؟ بیل گیتس؟ اوباما؟ فقرای سیاه پوست امریکا؟

مایکروسافت که مارو به عنوان ادم حساب نمی کنه شما یه لطفی کن برامون ازشون ویندوز اورجینال بگیر. من نامردم اگه کرک شده نصب کنم.

عزبز من اون ویندوزی هم که به عنوان اصل می فروشن منظورشون اینه که ویندوز دستکاری نشده و برنامه ای بهش اضافه نشده نه اینکه ویندوز اصل مایکروسافت هست. وگرنه هر کس می دونه با 5 هزارتومن ویندوز اصل نمیدن.
    حق کسایی که نشستن این ویدوز ها رو طراحی کردن. ساختن هزینه کرون برای به وجود اومدنش بعد اگه شما یه مقدار درمورد بیل گیتس اصلاعات داشتی این حرف رو نمیزدی بیل گیتس میدونی چقدر داره تو مناطق محروم جهان مثل کشور های افریقایی کمک میکنه و سازمان خیریه خوانودگی داره و..... همچین ادمی میتونه نژاد پرست باشه نه پس مال یه چیزه دشمنی که خودمون داریم به وجود میاریم با مسئله اتمی و ..... وگرنه مردم کشور های دیگه با ما دشمن نیستن مال اینه که شما اگه بهت بگن ۵۰دلار یعنی تقریبا ۱۵۰هزار بده برای ویندوز میدی تازه همه میدونیم که ویندوز ۵۰دلار بیشتره قیمت دقیق ندارم ولی میدونم بالای ۱۵۰دلار هم هست
    ۵۰۰۰که چیزی نیست میان میگن ۲۰۰هزار ـ۳۰۰هزار ولی حتی جعبه شبیه جعبه اصلی نیست من خودم خواستم بخرم و دیدم که چی میگن و چیکار میکنن بعد هم که دلار ۳۰۰۰شد ورفت بالا ودیگه نرفتم بگیرم با دلار ۱۵۰۰ میخواستم بگیرم موقعی که سیستم جدید گرفتم
    Last edited by 1376MAXIMUM; 05-08-2013 at 22:56.

11. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •