تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: مشاوره درباره Sony Xperia SP و چند گوشی دیگر

داره خودمونی میشه Gabit0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برا ایشون بهترین انتخاب SP هست!
    آره الان که چک کردم از نظر پردازنده SP بالاتره، 8x کارت حافظه نمیخوره و محدود به 16گیگ حافظه داخلی گوشی هستی، سیتستم عامل رو هم که گفتم، باتری 8x رو کاربر نمیتونه تعویض کنه، صفحه نمایشش کوچیکتره، بلندگوهای SP خیلی قوی تر هستن و تفاوت قیمتشون هم 200 تومنه، SP خیلی بهتره

اینو هم یادم رفت که بگم، باتری SP غوووولیه برای خودش، 2370 میلی آمپر

2. این کاربر از Gabit0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آره الان که چک کردم از نظر پردازنده SP بالاتره، 8x کارت حافظه نمیخوره و محدود به 16گیگ حافظه داخلی گوشی هستی، سیتستم عامل رو هم که گفتم، باتری 8x رو کاربر نمیتونه تعویض کنه، صفحه نمایشش کوچیکتره، بلندگوهای SP خیلی قوی تر هستن و تفاوت قیمتشون هم 200 تومنه، SP خیلی بهتره

اینو هم یادم رفت که بگم، باتری SP غوووولیه برای خودش، 2370 میلی آمپر
    دوست عزیز شما گفتی Lumia 820 من گفتم 8X بهتره.
    تا رنج 1.100 بهترین گوشی SP هست.

4. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما گفتی Lumia 820 من گفتم 8X بهتره.
    درسته، من فکر کردم منظورت اینه که از SP بهتره! نسبت به لومیا آره، ارزون تر هم هست!

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به نظر من HTC Windows Phone 8X بهتره.
    HTC 8XT هم گزینه ی خوبی هست.
    فکر کنم این دوستمون سیستم عامل آندروید براش مهم باشه پس ×8 میره کنار و اون یکی رو هم تا حالا ندیدم ولی حدس میزنم اون هم ویندوز فون باشه
    دوستان عزیز بله درسته ، آندروید بودن برام خیلی مهمه اونقدر مهم که با اینکه عاشق SP شدم ولی بازم بعضی وقتا به سرم میزنه برم سراغ نکسوس 4 بخاطر اینکه قراره مثلا چند تا آپدیت آندروید براش بیشتر از SP بیاد ( البته احتمالی هست ولی احتمالش خیلی زیاده بخاطر سخت افزار بالا و اینکه محصول خود گوگل هست )

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوست عزیز تا 1.300 اینا چه گوشی بهترین هست از نظرت ؟

من بخوام گوشی ایده آل ام رو بگم از لحاظ سخت افزاری و قیمت مناسب ، گزینه من نوت 2 هست . فقط بیش از اندازه بزرگه و با گوشی بالای4.7-4.8 اصلا حال نمیکنم !!!!! یعنی دست خودم نیس حالم از گوشی اونموقع بهم میخوره ! من همین سخت افزار نوت 2 رو روی یه گوشی کوچیکتر میخوام مثلا 4.5-4.8 اینچ !!!! که تا اینجا خودم نکسوس 4 رو پیدا کردم تقریبا با همون مشخصات ( CPU + GPU + RAM خیلی مهم ان واسم ) فقط چند تا چیزش خیلی نگران و منصرف ام میکنه . یکی جنس ال جی ، یکی صفحه شیشه ای پشتش که یه سرچ کنین گوگل کلی عیب و مطلب هست واسش ، یا شما یه بار سرچ کنین Nexus 4 Problems میبینین چه چیزای عجیبی براتون میارن ! ولی Galaxy Nexus واقعا عشق من بود که اونموقع نتونستم بخرمش

*** راستی پیشنهاداتتون اگه ممکنه از بین HTC , Samsung , Sony باشه

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من بخوام گوشی ایده آل ام رو بگم از لحاظ سخت افزاری و قیمت مناسب ، گزینه من نوت 2 هست . فقط بیش از اندازه بزرگه و با گوشی بالای4.7-4.8 اصلا حال نمیکنم !!!!! یعنی دست خودم نیس حالم از گوشی اونموقع بهم میخوره ! من همین سخت افزار نوت 2 رو روی یه گوشی کوچیکتر میخوام مثلا 4.5-4.8 اینچ !!!! که تا اینجا خودم نکسوس 4 رو پیدا کردم تقریبا با همون مشخصات ( CPU + GPU + RAM خیلی مهم ان واسم ) فقط چند تا چیزش خیلی نگران و منصرف ام میکنه . یکی جنس ال جی ، یکی صفحه شیشه ای پشتش که یه سرچ کنین گوگل کلی عیب و مطلب هست واسش ، یا شما یه بار سرچ کنین Nexus 4 Problems میبینین چه چیزای عجیبی براتون میارن ! ولی Galaxy Nexus واقعا عشق من بود که اونموقع نتونستم بخرمش

LG Optimus 4X HD هست.
    Nexus 4 هست.
    Optimus G هست.
    Galaxy S3 هست.

9. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa.a.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز بله درسته ، آندروید بودن برام خیلی مهمه اونقدر مهم که با اینکه عاشق SP شدم ولی بازم بعضی وقتا به سرم میزنه برم سراغ نکسوس 4 بخاطر اینکه قراره مثلا چند تا آپدیت آندروید براش بیشتر از SP بیاد ( البته احتمالی هست ولی احتمالش خیلی زیاده بخاطر سخت افزار بالا و اینکه محصول خود گوگل هست )
    سلام شما از مشکلات تاچ sp خبر داری؟ یه سر به تایپیک xperia sp بزن پست شماره 21 مشکلات تاچ این گوشی نوشته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mostafa.a.m; 05-08-2013 at 11:07.

11. 2 کاربر از mostafa.a.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام شما از مشکلات تاچ sp خبر داری؟ یه سر به تایپیک xperia sp بزن پست شماره 21 مشکلات تاچ این گوشی نوشته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیز . اگه شما اینُ نگفته بودین به احتمال خیلی خیلی زیاد میرفتم که بخرمش . ممنون .

ولی من واقعا نمیدونم چه قضیه ای پشتِ این گوشی های ارزونِ سونی هست ! xperia mini هم اونموق نسبت به سخت افزارش خیلی ارزون بود اما اون مشکل عجیب غریب اچ رو داشت همینطور مشکل دکمه بک و منو !!!

13. این کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

mini موقع گرم شدن دکمه ها خود به خود عمل میکرد و ویبره میداد
    فکر کنم این مشکل از xperia s به بعد برطرف شده

15. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Samsung I9190 Galaxy S4 Mini هست که سیستمش خیلی به نوت2 نزدیکه(cpuـش بالاتره ولی رمش یخورده پایین تره) قیمتش هم 1350 هست
    Samsung Galaxy Mega 5.8 I9150 هست که یه نموره سیتمش از نوت2 پایین تره قیمتش 1300 هست
    LG Nexus 4 E960 - 16GB هم با قیمت 1300 هست ولی شنیدم گیر داره، اونایی که خریدن راضی نبودن گویا!
    HTC One XL با قیمت 1150
    از خانواده سونی هم SP و SL با قیمت حدود یک میلیون تومن هستن

به نظر من از اینجا به بعد که خیلی گوشی ها نزدیک به هم هستن فقط ببین با کدوم بیشتر حال میکنی...

ممنون دوست عزیز . اگه شما اینُ نگفته بودین به احتمال خیلی خیلی زیاد میرفتم که بخرمش . ممنون .

ولی من واقعا نمیدونم چه قضیه ای پشتِ این گوشی های ارزونِ سونی هست ! xperia mini هم اونموق نسبت به سخت افزارش خیلی ارزون بود اما اون مشکل عجیب غریب اچ رو داشت همینطور مشکل دکمه بک و منو !!!
    شنیدم که این مشکل با آپدیت حل شده! البته یه عده هم گیرشون با تاچ شناور گوشی بوده که مشکلشون با خاموش کردن تاچ شناور حل شده...

17. این کاربر از Gabit0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •