ببخشیدچون من در این فرمان ها کلا شوتم میشه یه مثال برای حذف یک فایل بدون سوال رو بنویسید!!!راستی کد ها رو فقط باید توی نت پد بنویسم و فرمت bat بهشون بدم دیگه!!!!در ضمن برای باز کرد یک فولدر چطور باید عمل کنم!!!
ببخشیدچون من در این فرمان ها کلا شوتم میشه یه مثال برای حذف یک فایل بدون سوال رو بنویسید!!!راستی کد ها رو فقط باید توی نت پد بنویسم و فرمت bat بهشون بدم دیگه!!!!در ضمن برای باز کرد یک فولدر چطور باید عمل کنم!!!
Last edited by salar79; 29-07-2013 at 16:31.
برای حذف فایل:
برای باز کردن پوشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله با نوت پد بنویسین و با پسوند bat. یا cmd. ذخیره کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنـــــــــــــــون
اگه باز هم سوال داشتم از همین طریق بپرسم یا از طریق آیدی یاهوی شما؟؟؟؟(در صورت آن بودن شما)در ضمن شما میتونید مثالی برای فرمت درایو بزنید!!!!یه دنیا از شما تشکر میکنم!!!!!!!!!![]()
Last edited by salar79; 29-07-2013 at 17:01.
همینجا بپرسین بهتره چون من زیاد یاهو نمیامواسه فرمت درایو هم اینجوری میتونین بنویسین:
یا اینجوری اگه بنویسین اگه فایل سیستم درایو مثلا FAT باشه به NTFS تبدیل میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل سیستم نوع سازماندهی فایل ها روی درایو رو مشخص میکنه (تعریف خیلی کلیش)
واسه آشنایی بیشتر میتونین اینجا رو مطالعه کنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگه انگلیسیتون زیاد خوب نیست اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با سوئیچ fs:ntfs/ میتونین فایل سیستم یه درایو رو اگه FAT هست به NTFS تبدیل کنین. یا با سوئیچ fs:fat32/ میتونین اگه فایل سیستم درایو NTFS هست اون رو به FAT32 تبدیل کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه من بخام کل محتویات یک پوشه پاک بشه باید چه دستوری بنویسم؟( خود پوشه نه فقط محتویاتش )
با سپاس فراوان
ببخشید سرتون رو درد اوردم!!خود سیستم ویندوز 7 کدومه؟؟!!خدا کنه سوال آخر باشه !!
Last edited by salar79; 29-07-2013 at 17:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)