دوستان یک ورژن نرم افزاری جدید به شماره PKG3.504GAA و تاریخ 9 جولای برای سری w اومده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یک ورژن نرم افزاری جدید به شماره PKG3.504GAA و تاریخ 9 جولای برای سری w اومده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مبارک باشه .
دوتا سوال :
1. عمق رنگ مشکیش از نظر شما چطوریه ؟
2. سایز 42 چند در میاد ؟
اگر یک عکس هم بذارید ممنون میشم .
آقا مبارکت باشه!
تست کردی ببینی زیرنویس فارسی میاره یا نه یا راهی هست براش؟!
اقا می شه بگین از چه فروشگاهی در بانه خریدین؟
۱-عمق رنگش خیلی خوبه ولی از مدل w900 ضعیفتر هستش.به نظر من با advanced contrast enhancer میتونید عمق مشگی را به w900 برسونید.
۲-الان قیمتها کمی شل کرده میتونید ۴۷ را تا ۳۷۵۰ در بانه تهیه کنید قیمت ۴۲ را ندارم ولی بین ۳ تا ۳۲۰۰ بیشتر نیست.
Sent from my iPhone 4s
Last edited by samuraii40; 30-07-2013 at 13:22.
با زیرنویس فارسی مشگل داره یعنی arabic را ساپورت نمیکنه ولی utf8 و utf 16 را ساپورت میکنه.
بنده از یکی از دوستان خرید کردم که قیمتش بسیار مناسب هست اول بیعانه میگره و در تهران تحویل میده و پس از تست در منزل شما بقیه پول را میگیره.
Sent from my iPhone 4s
سلام دوستان
سونی دو مدل W900 و W950 رو هم زده می خواستم ببینم این دو مدل در بازار ایران هستن یا خیر؟ ظاهرا اونطور که دوستان اشاره کردن هنوز بصورت رسمی توسط نمایندگی وارد نشده و تو بازارهای مرزی هستش فقط،
حالا W950 تو بازارهای مرزی هست؟ فرقش با W900 تو چیه؟
دوستان پنل زیر در w800 بکار رفته است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by samuraii40; 03-08-2013 at 11:03.
تفاوت این دو در پنل w950 هستش که از نوع OptiContrast Panel میباشد و تفاوت دیگری ندارند.البته,w950 مخصوص اسیا هست و در اروپا و امریکا w950 وجود نداره.
دوست عزیز , میشه بپرسم ما هم می تونیم خرید کنیم ؟ آیا مطمئن هست ؟ چقدر بیعانه می گیرند ؟ و میشه نحوه خرید رو برام پیام کنید ؟؟
سپاس فراوان
من بین مدل های 46ex650 و 46w700 و 47w800 و w900 نمیدونم کدم انتخاب کنم![]()
سلام . من نقد این تلویزیونو توی سایت CNET خوندم . نکاتی که نقد داشت :
1. عمق رنگ مشکی متوسط هست . ولی با فعال کردن "Adv. Contrast Enhancer" خیلی وضعیت بهتر میشه . این قابلیت باعث فعال شدن frame dimming feature میشه ( که نمیدونم چیه دقیقا ؟! احتمالا توی هر فریم نور و کنتراستو خودش تنظیم می کنه ) . البته نویسنده اضافه می کنه که معمولا این جور قابلیت ها که اکثر تلویزیون ها اونا رو دارن فعال نمی کنن چون معمولا آثار نامطلوبی دارن ولی اینجا اینطوری نیست . هم عمق رنگ مشکی به شکل قابل ملاحظه ای بهتر میشه و هم جزئیات سایه ها که حتی در این مورد از W900 هم بهتره .
2.دقت در رنگ ها متوسط هست . Color is one area where the W802A can't compete
3. در زمینه ی INPUT LAG بهترین هست !
4.با وجود ویژگی frame dimming feature بازهم یکپارچگی در رنگ مشکی دیده نمیشه . طوری که در گوشه های تلویزیون spotlights/leaking دیده نمیشه .
5.نمایشگر این مدل دومین نمایشگر براق بین تلویزیون های امساله ( البته تا به اینجا ) که طبیعتا مشکلات مربوط به انعکاسو داره .
6.صدای تولیدی تلویزیون معمولی هست .
7.دررابطه با 3D فقط گفته بود که عمقش خیلی زیاد هست که از طریق تنظیمات میشه کمش کرد که البته بهتر میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)