تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: سوال درباره فتوشاپ CC

ناظر انجمن فتوشاپ unicef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Australia

پيش فرض

راستی دقیقا cs6 جدید تره یا cc من با جفتش کار کردم دقیقا جریان cc چیه ؟؟؟ میشه کامل توضیح دهید؟؟؟
    دوست عزیز... CC آپدیت شده ورژن Cs6 هست که یه سری تغیرات در منوها و از جمله منوی فیلتر قرار داده و بیشترین زوم سی سی روی نواقص عکس هاست که مثلا

تصاویر رو بادقت و کیفت بالاتری تنظیم و اصلاح کنه...و یکی از نکات خوبش زود لود شدن تنظیمات ویرایش شده تصاویر در هنگام ذخیره سازی هست... مثلا بارها شده یه فیلتر رو روی یه

عکس داریم تست میکنم دیده میشه که یه نوار لود میاد تا نتیجه کار رو نشون بده ... در سی سی زمان کمتر شده... همچنین بعضی ها با ابزار فونت Cs6 مشکل داشتن در هنگام لود فونت سی سی

خیلی سریع مانند ورژن های قدیمی تر بالا میاد...

موفق باشید...

2. این کاربر از unicef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    من تا حالا با نسخه CC کار نکردم!
    شنیدم که به صورت ابری هست و برای استفاده از اون باید ماهانه مبلغی هزینه کرد.
    درسته؟
    کسایی استفاده می کنند چطوری این کارو انجام می دهند؟
    به تمام امکانات نرم افزار دسترسی دارند؟
    ممنون؛ لطفاً کمی توضیح بدید تا شیرفهم شم.
    لطف دارید.

4. این کاربر از Mr.Lover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aligfx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    من تا حالا با نسخه CC کار نکردم!
    شنیدم که به صورت ابری هست و برای استفاده از اون باید ماهانه مبلغی هزینه کرد.
    درسته؟
    کسایی استفاده می کنند چطوری این کارو انجام می دهند؟
    به تمام امکانات نرم افزار دسترسی دارند؟
    ممنون؛ لطفاً کمی توضیح بدید تا شیرفهم شم.
    لطف دارید.
    درود بر شما
    راستش چنین چیزی که میگی رو نشنیدم فتوشاپ cc همون نسخه آپدیت شده cs6 هستش و اینکه میگی بلید پول بدی هم چیزی به جز حرف نیست خودم یه مدت استفاده کردم و پولی بابتش ندادم،با خیال راحت نصبش کن و حالش رو ببر

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

6. این کاربر از Aligfx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

درود بر شما
    راستش چنین چیزی که میگی رو نشنیدم فتوشاپ cc همون نسخه آپدیت شده cs6 هستش و اینکه میگی بلید پول بدی هم چیزی به جز حرف نیست خودم یه مدت استفاده کردم و پولی بابتش ندادم،با خیال راحت نصبش کن و حالش رو ببر

نخیر دوست عزیز. اتفاقا اشتراک ماهانه داره .
    باید برای دسترسی به آخرین امکانات بروز شده نرم افزار، حق اشتراک را پرداخت کنید در غیر اینصورت نرم افزار مسدود میشه و قابل استفاده نیست .
    یکی از ویژگی های خوب و جدید سری کریتیو کلود به اشتراک گذاری کار مستقیم از خود نرم افزار در شبکه اجتماعی Behance هست .

8. این کاربر از mohammadrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نخیر دوست عزیز. اتفاقا اشتراک ماهانه داره .
    باید برای دسترسی به آخرین امکانات بروز شده نرم افزار، حق اشتراک را پرداخت کنید در غیر اینصورت نرم افزار مسدود میشه و قابل استفاده نیست .
    یکی از ویژگی های خوب و جدید سری کریتیو کلود به اشتراک گذاری کار مستقیم از خود نرم افزار در شبکه اجتماعی Behance هست .
    شرکت ادوبی که هیچ وقت اشتراک ماهانه نمیگرفت مننشنیدم شایدم درست بگی خبر قطعیشو بهت میگم

10. این کاربر از Aligfx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

شرکت ادوبی که هیچ وقت اشتراک ماهانه نمیگرفت مننشنیدم شایدم درست بگی خبر قطعیشو بهت میگم

خبر قطعی چی رو دوست عزیز ؟
    برو تو سایت ادوبی تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد بسته هست . شایدی هم وجود نداره .

12. این کاربر از mohammadrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خبر قطعی چی رو دوست عزیز ؟
    برو تو سایت ادوبی تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد بسته هست . شایدی هم وجود نداره .
    دوست من گفتم که چنین چیزی صحت نداره از یمی از اساتید پرسیدم اگه میخوای مطمئن بشی به این آدرس ایمیل بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    mostafa enayati

14. این کاربر از Aligfx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوست من گفتم که چنین چیزی صحت نداره از یمی از اساتید پرسیدم اگه میخوای مطمئن بشی به این آدرس ایمیل بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    mostafa enayati

دوست عزیز ایشون کی باشن که بخوان به نمایندگی از یک شرکت در مورد محصولات اون اطلاع رسانی کنن !؟
    میگم خود سایت ادوبی این خبر رو منتشر کرده بعد شما میگی به این آدرس ایمیل بفرست !
    اینجا جاش نیست و من هم حوصله جر و بحث رو ندارم و از طرفی نمیخوام به کسی توهین کنم ولی اونطور که به نظر میاد ایشون باید مدیر و یا یکی از کسانی باشند که سایت پرشین ج ف ا... رو اداره میکنند . اگه بخوام در مورد این افراد صحب کنم که اینجور افراد هیچ اسم و رسمی تو نت ندارن و فقط جز اون افرادی حسای میشن که قانون کپی رایت رو نقض میکنن و از این طریق نه تنها زحمات دیگران رو پایمال میکنند بلکه با این کار باعث ترویج نقض قانون کپی رایت میشن و با سو استفاده از آثار دیگران سرمایه مردم رو به سمت خودشون(جیبشون) میکشن و کار خودشون رو به عنوان کسب درآمد از قشری بی خبر از همه جا راه اندازی میکنند .
    درست نیست از سایت ها و افراد این چنینی که حتی زحمت درج منبع مقالات رو به خودشون نمیدن، حمایت بشه .

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز ایشون کی باشن که بخوان به نمایندگی از یک شرکت در مورد محصولات اون اطلاع رسانی کنن !؟
    میگم خود سایت ادوبی این خبر رو منتشر کرده بعد شما میگی به این آدرس ایمیل بفرست !
    اینجا جاش نیست و من هم حوصله جر و بحث رو ندارم و از طرفی نمیخوام به کسی توهین کنم ولی اونطور که به نظر میاد ایشون باید مدیر و یا یکی از کسانی باشند که سایت پرشین ج ف ا... رو اداره میکنند . اگه بخوام در مورد این افراد صحب کنم که اینجور افراد هیچ اسم و رسمی تو نت ندارن و فقط جز اون افرادی حسای میشن که قانون کپی رایت رو نقض میکنن و از این طریق نه تنها زحمات دیگران رو پایمال میکنند بلکه با این کار باعث ترویج نقض قانون کپی رایت میشن و با سو استفاده از آثار دیگران سرمایه مردم رو به سمت خودشون(جیبشون) میکشن و کار خودشون رو به عنوان کسب درآمد از قشری بی خبر از همه جا راه اندازی میکنند .
    درست نیست از سایت ها و افراد این چنینی که حتی زحمت درج منبع مقالات رو به خودشون نمیدن، حمایت بشه .
    نه خیر دوست من سایت پرشین gfx یکی از بزرگترین سایتها در زمینه آموزش و پکیج های گرافیکی هست هیچ قانونی رو نقض نکرده و شما با تحقیق و سرچ تو نت میتونی راجع به این وبسایت اطلاعات کسب کنی...و منم به شما نکفتم که دروغ میگی و ایشون راست میگن،حالا دیگه میل خود شماست بخوای از cc یا cs6 استفاده کنی،چون یه گرافیست و طراحی وقتشو بابت اینکه آیا نسخه جدید فتوشاپ بابت هزینه اشتراک ماهیانه پول میگیره نمیذاره
    سریلند باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

نه خیر دوست من سایت پرشین gfx یکی از بزرگترین سایتها در زمینه آموزش و پکیج های گرافیکی هست هیچ قانونی رو نقض نکرده و شما با تحقیق و سرچ تو نت میتونی راجع به این وبسایت اطلاعات کسب کنی...و منم به شما نکفتم که دروغ میگی و ایشون راست میگن،حالا دیگه میل خود شماست بخوای از cc یا cs6 استفاده کنی،چون یه گرافیست و طراحی وقتشو بابت اینکه آیا نسخه جدید فتوشاپ بابت هزینه اشتراک ماهیانه پول میگیره نمیذاره
    سریلند باشی

هی خدا چی بگم آخه !
    من هر چی بگم شما بازم حرف خودتو میزنی پس بهتره کشش ندم .

18. این کاربر از mohammadrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •