تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: شکایت از یک فروشگاه اینترنتی

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اینجا بیان تجربیات شاید درست نباشه اما من هم متاسفانه یک خرید اینترنتی از یک سایت به اصطلاح معتبر داشتم که اصلا اون وسیله ای که من میخواستم رو برام نفرستادن کلی پیگیری کردم و ...بارها با خدمات بعداز فروشش تماس داشتم که در نهایت به هیچ جا نرسید
    من که شخصا دور خرید اینترنتی رو خط کشیدم توصیم به دوستان اینه تا جایی که امکانش هست حضورا خرید کنند مگر در شرایط خاص به این فروشگاههای اینترنتی روی بیارن
    از این دوستمون هم که زحمت کشیدند و ما رو هم در جریان نتایج پیگیریشون قرار دادند بینهایت ممنونم

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

یک بار از یه فروشگاه اینترنتی یه وسیله فانتزی تابلو مانند که کار خاص اون فروشگاه هم هست رو خریداری کردم...یه محض اینکه به دستم رسید دیدم گوشه یکیش لب پر شده...

در فرم تماس با ما پیام فرستادم....

دقیقا نیم ساعت نشد باهام تماس گرفتن....

هنوز هم فروشگاه هایی هستن که به مشتری احترام بذارن حتی از نوع ایرانی.

4. 4 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

11 اطلاعات تکمیلی

سلام
    یک بار از یه فروشگاه اینترنتی یه وسیله فانتزی تابلو مانند که کار خاص اون فروشگاه هم هست رو خریداری کردم...یه محض اینکه به دستم رسید دیدم گوشه یکیش لب پر شده...
    در فرم تماس با ما پیام فرستادم....
    دقیقا نیم ساعت نشد باهام تماس گرفتن....
    هنوز هم فروشگاه هایی هستن که به مشتری احترام بذارن حتی از نوع ایرانی.
    منم بیشتر از دو ساله که با 4 تا فروشگاه که اعتبار خاصی هم ندارند کار می کنم ، مخصوصا تابستون پارسال ، کل گردش معامله هامون رو چند روز پیش داشتم جمع میزدم بیشتر از 8 میلیون شده بود . حیف که نمیشه اسم برد چون براشون تبلیغ میشه ، کاش یه تایپیکی داشتیم که فروشگاه های معتبر رو میشد نام ببریم یا تجربه ی خریدمون رو دربارش بگیم ، آخه همن روزای اول که من این تایپیکو زدم چند تا از کاربرا درخواست نام فروشگاه رو کردند که یه وقت سر اونا کلاه نره ، تو این فروم خیلی خریدار اینترنتی داریم اینطوری آگاهی شون نسبت به فروشگاه ها میرفت بالا ، مثلا من اسم این فروشگاه رو تو تایپیک فروشگاههای بدقول می نوشتم یا اسم اون 4 تا رو تو خوش حسابا مینوشتم و این چیزا .....
    مهم شخصی هست که باهاش معامله میکنیم .

از این دوستمون هم که زحمت کشیدند و ما رو هم در جریان نتایج پیگیریشون قرار دادند بینهایت ممنونم
    قربونت آقا انجام وظیفه بوده

حالا
    همون موقعی که گزارش دادم به پلیس فتا (که البته کار خاصی هم نکرد) یه مطلب دیدم تو سایتش که به نقل از همون جاست :

کارشناس پلیس فتا گفت: با توجه به رشد روز افزون فعالیت‌های اقتصادی در حوزه فضای مجازی امروزه شاهد استفاده از فروشگاه الکترونیکی به منظور تأمین نیازهای کاربران در سطح اینترنت هستیم.
    متأسفانه مردم به هشدارهای پلیس فتا در این خصوص توجه نکرده‌اند و همچنان از فروشگاه‌هایی که دارای اعتبار لازم نیستند خرید کرده و بسیاری از آنها با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده‌اند.
    عدم توجه به تذکر پلیس فتا در خصوص خریدهای اینترنتی موجب شده تا بعد از اینکه فرد از یک وب‌سایت غیر معتبر خرید کرده و وجه را از طریق درگاه الکترونیک یکی از بانک‌های عضو شتاب پرداخت می‌نماید حتی بعد از گذشت ماه‌ها موفق به دریافت کالا و یا خدمات خریداری شده نگردیده و با پیگیری‌های وی وجه پرداختی نیز مسترد نشده است، از این رو پلیس فتا به کلیه کاربران اینترنتی که قصد خرید الکترونیکی را دارند توصیه اکید می‌کند تا از فروشگاه‌هایی که دارای نماد اعتماد الکترونیک از مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت و معدن تجارت هستند خرید نمایند.
    کلیه کاربران می توانند لیست فروشگاه‌هایی که دارای نماد الکترونیکی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت بازرگانی می‌باشند را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت نمایند.
    در نهایت پلیس فتا از کلیه کاربران می خواهد در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما گزارش نمایند.
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این کارشناس عزیز درست گفته من توجه نکردم دقیقا همین بلا سرم اومدش ، حالا دیر فهمیدم ولی ازین به بعد چک میکنم و با خیال راحت تری خرید میکنم ، که اگه هم یوقت بعد چک کردن بلا سرم اومد (خدایی نکرده) دیگه سوتی خود فتا هست و بیشتر توجه میکنند .

6. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من تو این موارد پلیس فتا رو جدی بگیرین اصلا هم تصور نکنید رسیدگی نمیشه

تنظیم شکایت در دادسرا و پلیس فتا (پلیس فتا هم باید حضوری به یکی از دفاتر استان خودتون برین)

آدرس تلفن رایانامه رسمی
    تهران -- info@cyberpolice.ir
    cyber@police.ir
    Researchfata@police.ir
    تهران-خیابان شریعتی-نرسیده به خیابان معلم-خیابان سروش-پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ -- tehran.cyberpolice@police.ir
    ورامین- بعد از میدان رازی- روبروی آبفا- مجتمع انتظامی- طبقه سوم – پلیس فتا فا.ا. شرق تهران -- the.sh_fata@police.ir
    شهریار – خیابان عباس آباد-خیابان وحدت اسلامی-روبروی گلزار شهدا کرشته- پلیس فتا فا.ا غرب تهران 02165225969
    02121874787
    the.gh_fata@police.ir

8. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اگر بخواهم از فروشگاهی شکایت کنم باید اینترنتی شکایت کنم یا حضوری؟ من شهرستان هستم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من خودم فروشگاه اینترنتی دارم
    اما واقعا اکثر مواقع که خریدهای پیکی دیر میشه تقصیر خود خریداره
    هیج جوره تلفنش رو جواب نمیده!!
    بعد از چند روز که همش زنگ می زدم بهش آخر sms داد گفت شما؟ من تلفن ناشناس جواب نمیدم!!
    خب یکی نیس بهش بگه جواب نمی دی غلط می کنی پیکی خرید می کنی
    همین الانش چند تا خرید پیکی رو دستم مونده، نمی دونم چطوری به دستشون برسونم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من اگر بخواهم از فروشگاهی شکایت کنم باید اینترنتی شکایت کنم یا حضوری؟ من شهرستان هستم
    این مشکل که برای من پیش اومد طبق نصیحت همه حتی همین آشنای ما هم ، نتیجه این شد که اگه مبلغ پایین هست قیدشو بزن چون ارزش نداره ، اگه هم قضیه رو کم و کنی و این چیزا باشه که هیچ .
    حضوری بری یکی از دفاتر رسیدگی به جرایم رایانه ای خیلی بهتر هست تا اینکه اینترنتی با پرکردن این فرما انجام بدی ، توی منیریه تهران یه دادسرا بود که به جرایم رایانه ای هم رسیدگی میکردن ، توی سالن روی برد یه فلوچارت داشتن مراحل پیگیری بود ، به ترتیب نوشته بود باید چیکارا کرد ، حالا برش داشتن وگرنه برات یه عکس میگرفتم اینجا میذاشتم برای بقیه هم بهتر بود .

بعد از چند روز که همش زنگ می زدم بهش آخر sms داد گفت شما؟ من تلفن ناشناس جواب نمیدم!!
    اینجور مشتری ها هم دردسرند واقعا .
    منم یه مدت سال 86 بود فکر کنم ، یه دیسک درست کرده بودم میفروختم ، بیشتر از 25 تا از سفارش هام همینطور بسته بندی هنوز تو انبار دارمشون ، آدرس خونه رو اشتباهی دادند یا به هر دلیلی تحویل نگرفتند چون من فقط تهران سفارش میگرفتم بعد خودم هم میبردم تحویل میدادم ، توی سایت شماره داده بودم ، وقتی طرف دیگه خودش پیگیر نشه همون بهتر که بسته دستش نرسه .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی الان من مقصرم که از 2هفته پیش هیچ خبری نشده؟
    سایت فروش کتاب هیچ شماره ایی برای تماس نگذاشته؟
    سامانه اس ام اس هر چی پیغام میدم جواب نمیده
    هر چی به ادمین ایمیل میزنم پاسخ نمیده من مقصرم؟
    Last edited by faded; 07-09-2013 at 18:23.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

داداشم میشه یه توضیح بدی چرا شاکی شدی ؟
    ببین موقع خرید بصورت اینترنتی مبلغ رو پرداخت کردید اما الان هنوز خبری نشده ، درسته ؟
    محصول فیزیکی بوده یا مثلا و.پ.ن بوده ؟
    توی فروشگاه ننوشته بود چند روزه به دستتون میرسه ؟
    راه های تماس باهاشون چیه ؟ فقط یه شماره اس.ام.اس و ایمیل گذاشتن ؟
    چند روز گذشته از خرید ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خرید 2 جلد کتاب بوده
    مبلغ رو همان موقع انلاین پرداخت کردم
    نوشته حداکثر 5 روز کاری ولی الان دو هفته شده
    بله فقط اس ام اس و ایمیل راه ارتباطی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •