شرایط ورود به بورس چیه؟؟؟ من استان گیلان هستم.اینجا تو مرکز استان یعنی رشت .تالار بورس هست و آشنای یکی از دوستام توب بورسه و سبد بورس داره میخوام باهاش مشورت کنم ولی هیچی از بورس بلد نیستم
شرایط ورود به بورس چیه؟؟؟ من استان گیلان هستم.اینجا تو مرکز استان یعنی رشت .تالار بورس هست و آشنای یکی از دوستام توب بورسه و سبد بورس داره میخوام باهاش مشورت کنم ولی هیچی از بورس بلد نیستم
Last edited by badboys_87; 27-07-2013 at 07:50.
شما از 118 شماره بورس بگیر . زنگ بزن راهنماییت میکنن. فکر کنم تالار بورس طرف خیابون بیستون باشه
به نظرم شما با کارگزار هماهنگ کن برات بگیره !
تو نت سرچ کنی چندین شرکت کارگزاری پیدا می کنی .
کارگذار چه کاری انجام میده؟ ایا قابل اعتماد هست؟؟؟ کلا" بورس اینترنتی هم میشه کار کرد؟؟
کلیه فعالیت ها رو میشه از طریق کارگزار دلخواهتون انجام بدید و اصولا هیچ نیازی به مراجعه به تالار بورس تهران یا مراکز استان ها نیست . برای چک کردن قیمت ها هم اگر کارگزارتون سرویس خرید و فروش آنلاین داره می تونید گروه سهامی ایجاد کنید و هر روز کلیه آمار مربوط به شرکت های مدنظرتون رو بگیرید و در صورت تمایل خرید و فروش کنید .
با چک کردن هر روزه سایت tsetmsc.com هم می تونید اخبار و اطلاعات نماد های مختلف رو در اختیار داشته باشید .
بورس مطالعه زیاد می خواد .
به نظرم بحث در مورد بورس داره آف تاپیک میشه و این موارد رو در خصوص صرفا بورس میشه در تاپیک های مخصوص پیگیری کرد .
موفق باشید .
دیدم دارید در مورد بورس صحبت میکنید دوتا تاپیک در سایت وجود داره اطلاعات خوبی برای تازه واردین هست
اگر سوالی در مورد بورس بود در همان تاپیک تا جایی که اطلاع داشته باشم جواب میدم
سلام
والا من 150 ميليون دارم نمي دونم چه كار كنم شما كه 5 تومن داريد جاي خودش
بورس به دردت نمي خوره باور كن يعني شك نكن براي شما ضرر هست توش من سال 87 تجربه بورس رو داشتم با 5 تومن رفتم با 2.5 اومدم بيرون البته همون موقعي بود كه يك دفعه اوضاع جهاني بهم ريخته بود
با تشكر
رفتم پنج میلیونو تو بانک قوامین سپرده گذاری کردم با نرخ سود روز شمار 21% .راحت شدم..
بورس هم خیلی خوبه منتها صبر زیاد میخواد خیلیا رو دیدم سرمایه گذاری های کلانی کردن و دارن در میارن
سلام
يعني بانك قوامين روزشمار 21 درصد مي ده؟؟؟
الان بيشترين سودي كه بانك ها مي دن حداقل براي يك ماه يا روزشمار چقدره؟؟
با تشكر
جواب شما :نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر را در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری کنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)