تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: به نظر شما این سیستم رو نگه دارم

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بایوس مین رو آپدیت کردین؟؟؟
    رمهای شما، دارای چیپهایی بسیار متوسط هستن و برای آور کارایی خوبی ندارن! چون وقتی شما بیس کلاک رو در حالت اوتوی رمها بالا ببرین IMC پردازنده و چیپهای رم
    اگه نتونن ارتباط مناسبی برقرار کنن، آور شما به شکست مواجه میشه! میتونید فقط ضریب پردازنده رو افزایش بدین و فرکانس رم رو روی حالت اتو بگذارین تا به رم فشار نیادش.
    این کولر پردازنده هم برای آور اصلا مناسب نیست! بهتر هستش برای آور یک سری المانها رو رعایت کنید:
    خرید کولر قوی.
    مناسب کردن کولینگ کیس.
    مناسب کردن کولینگ گرافیک برای عدم تاثیر منفی روی پردازنده.
    مناسب کردن کیفیت رمها.

پ.ن: اگه براتون مقدور هست یک تست ولتاژ از پردازندن بگیرین شاید بشه در ولتاژهای پایین و فرکانسهای بالا استیبلش کرد!
    گرافیک فکر نمیکنم کوکرش بد باشه ولی به نظرم میاد رسانایی گرماییش خوب نیست کولر به این بزرگی دیگه حداکثر 50-60 درجه ولی دما نزدیک 70 هست تو لود کامل ریز 70 هست تازه الان که تابستونه و کولرمون تو اتاقی که من هستم خوب نیست و گرمه
    سی پی یو هم تا 4.2 که خود مین بورد با ولتاژ نجومی 1.35 که داده حداکثر 60 هست من با 1.35 تا 4.7 اورکردم فقط با ضریب
    رم ها هم اره حق باشماست واقعا اشغال هستند خواستمم عوض کنم هی گفتم بزارم ارزون شه نکردم الان با 50% افزایش قیمت باید بکنم
    تست ولتاژ مظورتون چی هست نفهمیدم

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

گرافیک فکر نمیکنم کوکرش بد باشه ولی به نظرم میاد رسانایی گرماییش خوب نیست کولر به این بزرگی دیگه حداکثر 50-60 درجه ولی دما نزدیک 70 هست تو لود کامل ریز 70 هست تازه الان که تابستونه و کولرمون تو اتاقی که من هستم خوب نیست و گرمه
    سی پی یو هم تا 4.2 که خود مین بورد با ولتاژ نجومی 1.35 که داده حداکثر 60 هست من با 1.35 تا 4.7 اورکردم فقط با ضریب
    رم ها هم اره حق باشماست واقعا اشغال هستند خواستمم عوض کنم هی گفتم بزارم ارزون شه نکردم الان با 50% افزایش قیمت باید بکنم
    تست ولتاژ مظورتون چی هست نفهمیدم
    بسیار عالی.
    برای تست ولتاژ شما حداکثر ولتاژ کاری پردازنده رو در میارین، میتونین برای این کار از اتوآور مین استفاده کنین.
    بعد ازاین کار روی همون فرکانس و با یکسری تنظیمات خاص، ولتاژ رو قدم به قدم کاهش میدین و تست میگیرین تا اینکه بالاخره زیر تست سیستم کرش بشه و بلو بده!
    این ولتاژ برای 4.7 هم خیلی خیلی بالاس! فکر میکنم ولتاژ استاندارد این فرکانس بیشتر از 1.32(نهایتا) نباید باشه. برای اور هم با این رمها فقط میشه از ظریب کمک گرفت.
    توی هر استب ولتاژ پایه(کمترین ولتاژ) رو بدست بیارین تا بشه به یه هارمونی دقیق رسید.
    پ.ن: البته فکر میکنم تاپیک جدا بزنید خیلی بهتر باشه. چون این بخش مختص معرفی و مشاره سیستم هستش.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •