تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: چه نکات و شاخصه هایی تو کار گروهی براتون حائز اهمیته ؟

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

4 تا پروژه با گیم دیزاین و آرت آماده دارم که به دلیل عدم داشتن توانایی مناسب برنامه نویس/ترک کردن به خاطر مشکلات مالی فعلا sleep شده.

هر چی می کشیم از دست این برنامه نویساس

هیتلر فکر کنم یه جمله داره :
    If you want get something done , do it yourself
    کاملا با این حرف هیتلر موافقم اما کیفیت کار رو هم نباس فراموش کرد. متاسفانه دوستم اهل یادگیری نبود و منم مجبور بودم که بیشتر کارارو خودم یاد بگیرم. می خواستم بشینم برنامه نویسی رو هم یاد بگیرم اما نمی خواستم کیفیت کار رو فدای کمیت کنم.

4
    یه جمله هم هست :
    everything is possible
    باید به این تغییر کنه :
    evrything is possible but not in Iran
    با این جمله شدیدا موافقت میشه. محیط و شرایط جامعه هم نقش تعیین کننده ای رو ایفا می کنه

4
    دلیل سختی کار و شکست تیم :
    اینترنت
    زبان
    دغدغه های مالی
    مدیریت ( که بیچاره اون مدیری که بدون سرمایه اس و با سیلی هم تیمی های خودش رو نگه داشته ) و تصمیم گیری های نا آگاهانه اش
    چرا فک می کنین همچین اتفاقی افتاد ؟ آیا قبلش کل شرایط کار رو بسته به نیازتون در نظر نگرفته بودین ؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من کاملا با خیلی از حرفات موافقم !

[QUOTE
    اگه تو کار گروهی 4 فاکتور فردی-اعتقادی زیر وجود نداشته باشه بهتره کسی خودشو خسته نکنه:

1. اعتقاد
    2. هدف
    3. پشتکار
    4. نظم
    ][/QUOTE]

خداییش تاحالا تو خیلی از تیم ها بودم که واقعا فقط تلف کردنه وقتو ایده و داستانو ... بوده مهمترینشم داشتنه هدفو پشتکاره ( به نظر من ) اگه هدف نباشه هیچوقت نمیشه یک کاره خوب اماده کرد ، هدف هم نباید پول باشه ، خیلیارو دیدم که با بازی اول !! که یک چیزی از گیمی که خوده گیم میکر بهت یاد میده ساده تره ! میخوان میلیارد بشن ، هدف باید رسیدن به نقاط بالاتر و دیده شدن باشه نه پول . اونم برای کار اول !

3. 3 کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من کاملا با خیلی از حرفات موافقم !

اگه تو کار گروهی 4 فاکتور فردی-اعتقادی زیر وجود نداشته باشه بهتره کسی خودشو خسته نکنه:

1. اعتقاد
    2. هدف
    3. پشتکار
    4. نظم
    خداییش تاحالا تو خیلی از تیم ها بودم که واقعا فقط تلف کردنه وقتو ایده و داستانو ... بوده مهمترینشم داشتنه هدفو پشتکاره ( به نظر من ) اگه هدف نباشه هیچوقت نمیشه یک کاره خوب اماده کرد ، هدف هم نباید پول باشه ، خیلیارو دیدم که با بازی اول !! که یک چیزی از گیمی که خوده گیم میکر بهت یاد میده ساده تره ! میخوان میلیارد بشن ، هدف باید رسیدن به نقاط بالاتر و دیده شدن باشه نه پول . اونم برای کار اول !
    به نظر من هدف هم می تونه پول باشه اما جزء اهداف ثانویه... نه اولیه.
    هدف اولیه: قبل شروع کار همه پول می خوان و یا شدیدا بهش فکر می کنن و به طبع کار شروع نمیشه یا وسط کار قطع میشه
    هدف ثانویه: کار شروع میشه با هدف کسب درآمد

پس برای هر چیزی تعریف درستی وجود داره. فقط تنها کاری که باس بکنیم اینه که قبل شروع کار تو یه کنفرانس حضوری یا اینترنتی دور هم جمع شیم و تمام مسائل از ریز تا درشت رو مطرح کنیم. اونوقت به راحتی به سطح انتظارات و اهداف هر شخص پی می بریم و در آینده با مشکل خاصی مواجه نمی شیم.
    اگه دیدیم که شخصی تو گروه از معیار های مورد نظر برخوردار نبود بلافاصله همون جلسه اول از کار کردن باهاش صرف نظر می کنیم حتی اگه پروفشنال ترین هم باشه. می دونین چرا ؟ چون بدون عیب یابی ممکنه یهویی وسط کار، مثلا برنامه نویس بگه من به فلان دلایل دیگه نمی تونم کار کنم. اینجاست که تمام زحمتایی که تا یه مرحله خاصی کشیدین از بین میره چرا ؟ فقط به این دلیل که شرایط کار رو نسنجیده بودین.

ببینین بچه ها افراد دو دیدگاه نسبت به زندگی شون دارن:

1. کسایی که دیدگاه Intrinsic به پیرامونشون دارن
    مثال: من موزیک رو واسه لذت بردن ازش می خوام نه واسه کسب درآمد

2. کسایی که دیدگاه Extrinsic به پیرامونشون دارن
    مثال: من به موزیک نگاه ابزاری دارم و می خوامازش درآمد کسب کنم، نه واسه لذت بردن

کسایی موفقن که از دیدگاه اول به دوم برسن. دسته اول آدمایی قانع و دسته دوم عکسش
    Last edited by Homunculus; 09-07-2013 at 21:46.

5. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

+ صحبت هایی که کلا بالا کردید ، منم دلایل شکست کار گروهیمون در این چند ساله اخیر رو لیست کردم :
    دلایل شکست تیم ما تا کنون :
    1-یکی شدنه محل کار و محل زندگیه هم تیمی ها
    2-نداشتن اخلاق خوب تیمی
    3-رودر باسی بچه ها باهم در بیان مشکلاتشون در کار تیمی
    ----------------------------------------------------------------------
    4-نداشتن برنامه ی اصولی ، منظم و دقیق
    5-سرعت پایینه از راه دور باهم کار کردنه اعضای تیم
    6-عدم داشتنه توانایی و تجربه ی کافی برنامه نویس در وهله ی اول ، سپس گیم دیزاین و آرت
    ----------------------------------------------------------------------
    7-عجله داشتن در به پایان رسوندن یک پروژه و توقع کیفی بالا از آن
    8-فشار مالی

قابل حل شدن ها و راه حل ها :
    1-قابل حل شدن ، راه حل : مشکل 2 ، 3 ، 4 ، 6 ، 7 و 8 حل شده باشد یا حداقل 4 تاش حل شده باشد که فشار عصبی و بار تحمل کردن اعضای تیم رفته رفته زیاد نشود/رهبری مناسب
    2-قابل حل شدن ، راه حل : صحبت کردن مفصل قبل از شروع کار و رهبری مناسب
    3-قابل حل شدن ، راه حل : صحبت کردن مفصل قبل از شروع کار و رهبری مناسب
    ---------------------------------------------------------------------
    4-قابل حل شدن ، راه حل : باید بپذیریم که تجربه ی بالا نیاز دارد و در میان اعضای تیم کسی که برای این کار برگزیده می شود نهایت تلاش خود را کرده و در آخر هم مورد سرزنش قرارش ندهیم.
    5-غیر قابل حل شدن ، مگر اینکه : اینترنت بهتر شود
    6- سه نقطه ... باید بپذیریم که تجربه ی مان کم است و انتظار بالایی نداشته باشیم و یا کلا افراد ضعیف وارد تیم نشوند
    ---------------------------------------------------------------------
    7-قابل حل شدن ، راه حل : وضع مالی خوب باعث میشه که عجله نکنیم
    8-قابل حل شدن ، راه حل : برو کار کن مگو چیست کار / اسپانسر

*
    تمام مشکلات اعم از بد قولی ، بی مسئولیتی ، ول شدن کار ، دلسرد شدن اعضای گروه ، بی اعتمادی نسب به هم ، قر قر کردن ، گیر دادن به هم ، بحث و جدل ، شل گرفتن کار و ... به خاطر مشکلات بالا پیش میاد ، حتی با داشتن رهبری مناسب.

7. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

*
    تمام مشکلات اعم از بد قولی ، بی مسئولیتی ، ول شدن کار ، دلسرد شدن اعضای گروه ، بی اعتمادی نسب به هم ، قر قر کردن ، گیر دادن به هم ، بحث و جدل ، شل گرفتن کار و ... به خاطر مشکلات بالا پیش میاد ، حتی با داشتن رهبری مناسب.
    به نکته های خیلی خوبی اشاره کردی و این نکته آخر هم به نظر من تکمیل کننده بود. ممکنه بعضی وقتا تمام شرایط برای یه کار تیمی جور باشه اما شرایط زندگی، سازگار با معیارهای گروهی نباشه. مثلا یکی از درصدای شکست از همون ابتدای کار می تونه نگرش نادرست جامعه به سمت بازی سازی، عدم تعادل بازار و نبود قانون کپی رایت تو این عرصه باشه

9. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •