تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City FC | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیگرینی:شاید یک مدافع بخریم؛ فصل را با امیدهای زیادی آغاز می کنیم

نایب قهرمان فصل گذشته لیگ برتر در بازی دوستانه مقابل آرسنال سه گل دریافت کرد وسرمربی شیلیایی این تیم هنوز به تقویت قوای تیمش در خط دفاعی امیدوار است
    سایت گل- مانوئل پیگرینی سرمربی باتجربه منچسترسیتی در صحبت هایی اعلام کرد که تیمش ممکن است در بازار نقل و انتقالات تابستانی یک مدافع خریداری کند.
    آنها در دیدار دوستانه با آرسنال که شنبه شب در هلسینکی برگزار شد با نتیجه 1-3 مغلوب توپچی ها شدند و تئو والکات، آرون رمزی و اولیور ژیرود برای آرسنال گلزنی کردند و آلوارو نگردو تک گل سیتی را به ثمر رساند.
    پیگرینی که هفته گذشته در صحبت هایی گفته بود که بهترین تیم انگلیسی را دراختیار دارد حالا از احتمال خرید یک مدافع خبر داده. این احتمال با مصدومیت ماتیا ناستاسیچ که از ناحیه قوزک پا مصدوم شده و برای شش هفته از میادین به دور خواهد بود افزایش یافته است.
    پیگرینی در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« ما در طول هفته آینده خواهیم دید که آیا می توانیم بازیکن مورد نیازمان را خریداری کنیم یا خیر. اگر این اتفاق نیفتد هم ما تیم خوبی برای حل مشکل پیش رویمان داریم.ما برخی مشکلات تدافعی داریم و روی این موضوع کار خواهیم کرد. این بهترین نحوه ممکن برای به پایان بردن اردوی پیش فصل نبود. من همیشه وقتی تیمم 0-3می بازد نگران می شوم ولی ما تنها در اردوی پیش فصل در یک بازی شکست خوردیم و سه امتیاز از دست نداده ایم. این برای من مهم است.»
    پیگرینی در ادامه و در تحلیل نتیجه این بازی دوستانه گفت:« نتیجه بازی بازتاب مناسبی از اتفاقات داخل زمین نبود.ما در جریان بازی فرصت های متعددی برای گلزنی داشتیم ولی به گل نرسیدیم. آرسنال تنها 3 یا 4 فرصت گلزنی در طول تمام بازی داشت و 3 گل به ثمر رساند.»
    پیگرینی ادامه داد:« اردوی پیش فصل ما دقیقا همان طور که فکر می کردم پیش رفت. ما تغییرات زیادی در تیم داده ایم و در حال آغاز دوره جدیدی با سبک متفاوتی از بازیکنان هستیم. این کاملا طبیعی است که تیم ما هم اشتباهاتی را مرتکب شود. قطعا توقعات از تیم خیلی زیاد است و این خیلی خوب است. ما از این توقعات مطلعیم و فصل جدید را با امیدهای فراوانی شروع می کنیم. وقتی تغییرات زیادی در تیم می دهی، به کمی زمان نیاز داری ولی مطمئنم که پیشرفت خواهیم کرد و تا 10 روز دیگر این پیشرفت ها محسوس خواهد بود.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

نگردو: ليگ برتر بهتر از لاليگا است

مهاجم جديد آبي‌هاي منچستر، ليگ برتر را به لحاظ ساختاري بهتر از لاليگاي اسپانيا مي‌داند.

آلوار نگردو مهاجم پيشين تيم فوتبال سويا که پس از چهار فصل بازي براي اين تيم اسپانيايي در نقل‌ و‌ انتقالات تابستاني امسال به تيم فوتبال منچسترسيتي ملحق شد، معتقد است ساختار ليگ برتر فراتر از لاليگا است.

به گزارش تسنيم،نگردو گفت: لاليگا آنقدرها هم که خيلي‌ها فکر مي‌کنند جذاب و رقابتي نيست. به نظرم ليگ برتر از اين حيث بهتر است و سازماندهي بهتري شده است.

پيش از اينکه مهاجم تيم ملي فوتبال اسپانيا به منچسترسيتي بپيوندد، مانوئل پيگريني سرمربي پيشين مالاگا هدايت آبي‌هاي منچستر را در ابتداي تابستان امسال به عهده گرفته بود.

مهاجم 27 ساله من‌سيتي در خصوص پيگريني گفت: از زماني که به اين تيم ملحق شدم تاکنون نشنيده‌ام که کسي نظر بدي در مورد پيگريني داشته باشد. او به هر تيمي که رفته عملکرد خوبي از خود ارائه داده است. مانوئل در ويارئال، مالاگا و رئال‌مادريد کارهاي مثبتي انجام داده است.

نگردو در خصوص خسوس ناواس، ديگر مهاجم اسپانيايي منچسترسيتي اظهار داشت: خسوس بازيکن فوق‌العاده‌اي است که با توجه به توانايي‌هايي که دارد، مي‌تواند در ليگ برتر خودي نشان بدهد. سرعت بالاي وي به ما کمک شاياني خواهد کرد.

مهاجم تيم ملي فوتبال اسپانيا در پايان در مورد گرث بيل، هافبک تاتنهام که مورد توجه رئالي‌ها است، خاطرنشان کرد: فکر نمي‌کنم بيل در حد کريستيانو رونالدو و ليونل مسي باشد ولي با کيفيتي که او دارد روزي به جايگاه آنان خواهد رسيد.

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

پيگريني: براي ژکو ناراحت هستم

سرمربي منچسترسيتي از کسب اولين پيروزي با تيم جديدش در ليگ برتر ابراز رضايت کرد.

منچستر‌سيتي در اولين ديدار فصل خود در ليگ برتر موفق شد با يک نمايش خيره کننده با 4 گل نيوکاسل را از پيش رو بردارد و بالاتر از منچستر يونايتد در صدر جدول ليگ برتر قرار گيرد.

به گزارش ايسنا ، مانوئل پيگريني سرمربي شيليايي منچسترسيتي پس از کسب اولين پيروزي خود با اين تيم در ليگ برتر گفت:‌ مهمترين نکته اين بازي اين بود که توانستيم در 90 دقيقه بازي خوب و رواني انجام دهيم. بازيکنان ما با نگرش هجومي اين مسابقه را آغاز کردند و تا پايان به همين شکل بازي کرديم. شروع بسيار خوبي داشتيم و مطمئن هستم تيم بهتر از اين هم مي‌تواند بازي کند. ما در اردوي پيش فصل خود نمايش خوبي داشتيم. هنوز تيم ما کامل نشده است. با اين وجود براي بازي اول خوب بود.

سرمربي منچستر سيتي درباره خريد‌هاي جديد اين تيم گفت: از فرناندينيو و ناواس راضي هستم. آنها در اولين بازي خود خوب بازي کردند. هر دوي اين بازيکنان دوندگي خوبي داشتند و تاثير خوبي در بازي ما از خود نشان دادند. مطمئن هستم با اضافه شدن نگردو و يووتيچ به تيم، مي‌توانيم بهتر عمل کنيم. از تمامي بازيکنان تيم راضي هستم. فکر‌مي‌کنم آنها بتوانند در ادامه فصل طولاني ليگ برتر به کمک تيم‌ ما بيايند.

سرمربي شيليايي درباره مصدوميت ونسان کمپاني مدافع تيمش گفت:‌ هنوز نمي‌دانيم وضعيت او به چه شکل خواهد بود. فردا پزشکان تيم ما او را بيشتر مورد مداوا قرار خواهند داد تا مشخص شود کمپاني چه مدت از تيم دور خواهد بود. اکنون نمي‌دانم وضعيت او به چه شکل است. ممکن است دچار مصدوميت سنگين شده باشد و با اينکه يک مصدوميت ساده باشد. به زودي زمان قطعي دوري او از تيم را اعلام خواهيم کرد.

پيگريني درپايان گفت: براي ادين ژکو ناراحتم. او در اين ديدار خيلي خوب بازي کرد اما نتوانست گلزني کند. امروز روز ژکو نبود اما از همکاري او با بقيه بازيکنان تيم راضي هستم.

منچسترسيتي در اولين ديدار خود در ليگ برتر موفق شد با 4 گل نيوکاسل را شکست دهد تا با تفاضل گل بهتر نسبت به منچستر‌يونايتد در صدر جدول قرار گيرد.
    { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }

4. این کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیگرینی تایید کرد؛ دوری یک ماهه کمپانی از میادین

کمپانی در نیمه دوم دیدار دوشنبه شب مقابل نیوکاسل دچار آسیب دیدگی شد و زمین بازی را ترک کرد.
    سایت گل- باشگاه منچسترسیتی، اعلام کرد که ونسان کمپانی، مدافع بلژیکی این باشگاه، به دلیل مصدومیت از ناحیه ران، حداقل برای چهار هفته از میادین دور خواهد بود.
    کمپانی در نیمه دوم دیدار دوشنبه شب مقابل نیوکاسل دچار آسیب دیدگی شد و زمین بازی را ترک کرد.
    مانوئل پیگرینی، سرمربی سیتی، پیش از این گفته بود که ممکن است پیش از پایان بازار نقل و انتقالات خریدهای تازه ای انجام بدهند اما اکنون تاکید کرد که نمی خواهد اجازه بدهد که مصدومیت کمپانی روی تصمیماتش در بازار نقل و انتقالات تاثیر بگذارد.
    او به خبرنگاران گفت:" من ترجیح می دهم پزشکان باشگاه حرف نهایی را در این مورد بزنند اما فکر می کنم کمپانی حداقل برای یک ماه نتواند بازی کند
    اگر بخواهیم در دفاع میانی بازیکن بخریم، به خاطر مصدومیت کمپانی نیست. ما بازیکنان خوبی داریم و باید ببینیم چه رخ خواهد داد.
    امروز یا فردا متوجه خواهیم شد که او دقیقا چه مدت از میادین دور خواهد بود."

6. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شکست منچسترسيتي مقابل کارديف

تيم فوتبال منچستر سيتي در ديداري خارج از خانه تن به شکست داد.

در ادامه رقابت‌ها از هفته دوم ليگ برتر انگليس دو ديدار برگزار شد که در مهم‌ترين مسابقه تيم فوتبال منچستر سيتي ميهمان کارديف بود که اين ديدار در نهايت با نتيجه سه بر دو به سود کارديف به پايان رسيد.

به گزارش گل، ادين ژکو در دقيقه 52 براي منچستر سيتي گلزني کرد اما در ادامه گونارسون در دقيقه 60 و کمپبل در دقيقه 79 و 87 براي ميزبان گلزني کردند تا نتيجه سه بر يک شود. در ادامه نگردو در دقيقه 90 يکي از گل‌هاي خورده را جبران کرده و اختلاف را به حداقل رساند.

در مسابقه ديگر تيم فوتبال تاتنهام ميزبان سوانسي بود که اين مسابقه با نتيجه 1 - 0 به پايان رسيد.

سولدادو در دقيقه 58 از روي نقطه پنالتي براي تاتنهام گلزني کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منچسترسیتی 2-0 هال سیتی: بازگشت آبی ها به مسیر پیروزی

سایت گل- منچسترسیتی با پیروزی 2-0 مقابل هال سیتی، به دومین پیروزی خانگی اش در رقابت های این فصل لیگ برتر دست پیدا کرد.
    گل های سیتی را آلوارو نگردو و یحیی توره در نیمه دوم به ثمر رساندند.
    در این دیدار، پیگرینی خاوی گارسیا و گائل کلیشی را از ترکیب اصلی خارج کرد و به جای آنها ماتیا ناستاسیچ و الکساندر کولاروف را از ابتدا به میدان فرستاد.
    اولین موقعیت جدی بازی نصیب هال سیتی شد و این می توانست در دقیقه 7 توسط آلوکو به گل برسد اما خط دفاعی سیتی مانع از باز شدن دروازه هارت شد.
    چند دقیقه ژکو صاحب موقعیت گلزنی شد اما این مهاجم بوسنیایی هم موفق به گلزنی نشد.
    دو تیم چند موقعیت دیگر را هم از دست دادند تا نیمه اول بدون گل به پایان برسد.
    پیگرینی که به دنبال پیروزی در این دیدار بود، در همان ابتدای نیمه دوم نگردو را به جای ژکو راهی میدان کرد.
    مهاجم اسپانیایی می توانست خیلی زود تیمش را پیش بیندازد اما ضربه سر او راهی به چهارچوب دروازه حریف نداشت.
    ولی سرانجام در دقیقه 65 نگردو قفل دروازه حریف را باز کرد. پاس سابلتا در موقعیتی مناسب به نگردو رسید و او هم با ضربه سر دروازه مک گرگور را باز کرد.
    حملات سیتی ادامه پیدا کرد تا اینکه در آخرین دقایق بازی، یحیی توره با یک ضربه آزاد تماشایی، گل دوم را به نام خود ثبت کرد.
    با این پیروزی، منچسترسیتی 6 امتیازی شد.

( بهترین بازیکن زمین ادین ژکو
    )

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیگرینی: باید پیشرفت کنیم؛ درلیگ برتر تک تک بازیها مهم هستند

سرمربی سابق مالاگادر صحبت هایی نظرش را درمورد بردهای اخیر تیمش و بسته نگاه داشتن دروازه تیمش ابراز کرده
    سایت گل- مانوئل پیگرینی سرمربی باتجربه منچسترسیتی در صحبت هایی اعلام کرده که بعد از برد 0-2 مقابل هال سیتی تیمش باید پیشرفت بیشتری داشته باشد.
    گلهای آلوارو نگردو و یایا توره سه امتیاز ارزشمند را به حساب سیتی وارزی کردند. البته آنها هفته گذشته در بازی شان در لیگ برتر با نتیجه 2-3 مغلوب کاردیف سیتی شدند.
    بعد از این باخت، سرمربی شیلیایی سیتی نگرانی هایی دارد.
    پیگرینی در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« مهمترین نکته کسب امتیازات است. در اردوی پیش فصل ما روی مسائل مختلفی کار کردیم ولی در لیگ برتر مهمترین نکته کسب سه امتیاز هر بازی است و از این بابت از برد تیمم در هفته اول راضی هستم. قطعا ما باید پیشرفت کنیم. ما برای آنکه بتوانیم به هال گل بزنیم سختی های زیادی کشیدیم. ما آن حرکات لازم را که ما را مبدل به تیمی خطرناک می کند را کم داشتیم.»
    سرمربی شیلیایی سیتی در ادامه اعلام کرد که از سختی های پیش رو در لیگ برتر مطلع است و یادآوری کرد که باخت هفته گذشته تیمش در ولز تاثیر بدی روی عملکرد تیمش نخواهد گذاشت:« یکی از دلایل باخت هفته گذشته ما مقابل کاردیف می تواند این باشد که ما در نیمه اول به خودمان باور نداشتیم ولی من فکر می کنم که مسائل مهمتری برای فکر کردن هست. تک تک بازیها در لیگ برتر سخت است و تیم باید در هر بازی با 100% آمادگی به میدان برود تا بتواند به پیروزی برسد. هال تیم خوبی است و البته من نگرانم.»
    سرمربی 59 ساله سیتی به این نکته اشاره کرد که توقع دارد تا روند انتقال مارتین دمیچلیس از اتلتیکومادرید به تیمش به خوبی طی شود و از اینکه تیمش توانسته درچند بازی دروازه اش را بسته نگه دارد خوشحال است:« برای من کلین شیت کردن در بازیها مهم است. چه برای من.چه برای جو هارت و چه برای مدافعان تیم. بازیکنان تیم ما بعداز باخت اخیر کمی با کمبود اعتماد به نفس مواجه شده بودند و مهم است که این اعتماد به نفس را بازیابند.»

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خبر بد برای سیتی؛ غیبت 6 هفته ای دمیچلیس

این مدافع آرژانتینی در آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی دو ساله از اتلتیکو مادرید به سیتی پیوست تا جای خالی ونسان کمپانی مصدوم را پر کند.
    سایت گل- باشگاه منچسترسیتی اعلام کرد که مارتین دمیچلیس، خرید جدید این باشگاه، به دلیل مصدومیت زانو در تمرینات، برای حدود 6 هفته از میادین دور خواهد بود.
    این مدافع آرژانتینی در آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی دو ساله از اتلتیکو مادرید به سیتی پیوست تا جای خالی ونسان کمپانی مصدوم را پر کند.
    اما باشگاه منچسترسیتی امروز اعلام کرد که اسکن های انجام شده مصدومیت این بازیکن از ناحیه لیگامنت زانو را تایید کرده است. البته این بازیکن نیازی به جراحی ندارد.

به این ترتیب، پیگرینی بار دیگر برای انتخاب ترکیب دفاعی اش مشکل خواهد داشت زیرا علاوه دمیچلیس و کمپانی، میکا ریچاردز هم از ناحیه همسترینگ مصدوم است و ماتیا ناستانیچ نیز به تازگی مصدومیتش از ناحیه قوزک پا را پشت سر گذاشته است.
    مشکلات دفاعی سیتی موجب شد تا پیگرینی در دیدارهای اخیر از خاوی گارسیا در کنار ژولین لسکات در خط دفاعی استفاده کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

استوک سیتی 0-0منچسترسیتی: ترمز!

سایت گل- منچسترسیتی در دومین دیدار خارج از خانه اش در رقابت های این فصل، بار دیگر نتوانست به پیروزی برسد و مقابل استوک سیتی با تساوی بدون گل متوقف شد.
    در این دیدار استوک نمایش بهترین ارائه داد و موقعیت مناسب تری برای گلزنی داشت اما نتوانستند از آن استفاده کنند. نمایش خوب جو هارت یکی از دلایل ناکامی آنها بود.
    مانوئل پیگرینی در این دیدار تیمش را با 6 تغییر نسبت به دیدار مقابل هال سیتی به میدان فرستاد و از یووتیچ و نگردو در ترکیب اصلی استفاده کرد.
    بازی با برتری سیتی در مالکیت توپ آغاز شد اما آنها نتوانستند ازاین برتری استفاده کنند و چیزی نمانده بود که در دقیقه 13 دروازه شان را باز شده ببینند اما ضربه سر او به خارج از چهارچوب رفت.
    اشتباه نصری هم یک موقعیت خوب را در اختیار حریف قرار داد اما ضربه جونز را هارت نهار کرد.
    پیگرینی در نیمه دوم آگوئرو و ناواس را راهی میدان کرد اما حضور آنها هم نتوانست قفل دروازه ها را بشکند و بازی در نهایت بدون گل به پایان رسید.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیگرینی: مویس بیشتر از زمان هدایت اورتون،تحت فشار است؛ جانشینی فرگوسن، بدون فشار نمی شود

سرمربی منچسترسیتی براین باور است که سرمربی جدید شیاطین سرخ فشار زیادی را برای پرکردن جای خالی سرالکس فرگوسن متحمل می شود
    سایت گل- مانوئل پیگرینی سرمربی باتجربه منچسترسیتی براین باور است که دیوید مویس سرمربی یونایتد فشار زیادی را برای پر کردن جای خالی سرالکس فرگوسن روی نیمکت مربیگری این تیم را بردوش می کشد.
    بعد از آنکه سرالکس فرگوسن تصمیم گرفت تا بعد از 27 سال حضور برروی نیمکت مربیگری منچستریونایتد این تیم را ترک کند، نام دیوید مویس به عنوان جانشین او معرفی شد و حالا او تنها 7 امتیاز از 4 بازی ابتدایی یونایتد در رقابتهای این فصل لیگ برتر کسب کرده و همین تردیدها در مورد اینکه آیا او گزینه ایده آلی برای جانشینی فرگوسن بوده یا نه را افزایش داده
    در این میان پیگرینی سرمربی منچسترسیتی براین باور است که کاملا طبیعی است که مویس فشاری به مراتب بیشتر از فشار دوران حضورش روی نیمکت مربیگری اورتون را متحمل می شود.
    پیگرینی که سابقه هدایت تیم های رئال مادرید و مالاگا را در کارنامه مربیگری اش می بیند در این باره گفت:« غیرممکن است که بعد از جانشینی سرالکس فرگوسن تحت فشار زیادی نباشی. با هدایت تیم هایی مثل منچستریونایتد همیشه تحت فشار زیادی هستی. این اصلا هم بد نیست؛ چون شیوه خوبی برای کار کردن است و دقیقا می دانی که چه کار باید بکنی.»
    هم مویس و هم پیگرینی یکشنبه شب اولین حضورشان در دربی شهر منچستررا تجربه می کنند وسرمربی شیلیایی می داند که این بازی چقدر برای هواداران و مدیران باشگاه مهم است.
    او ادامه داد:« من برای درک اهمیت دربی مقابل منچستریونایتد به این نیاز ندارم که اینجا بوده باشم. در همین چند ماه هم کاملا درک کرده ام که بازی ویژه و حساسی است.»
    در طول دورانی که روبرتو مانچینی هدایت منچسترسیتی را در دست داشت، مویس با اورتون نتایج خوبی مقابل سیتی می گرفت و در هشت رویارویی با سیتی مانچو تنها یک بار تن به شکست داده بود.
    از سوی دیگر پیگرینی هم با ویارئال مقابل اورتون مویس قرار گرفته بود و در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2005 در بازی پلی آف با این تیم روبرو شده بود . حالا مهندس شیلیایی دراین باره می گوید:« من و مویس ، با هم روبرو شده ایم. او آن موقع سرمربی اورتون بود. من هم رکورد خوبی در مقابل اورتون دارم؛ البته این رکورد مربوط به زمانی می شود که مویس سرمربی اورتون بود.»

13. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •