تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: Permissions

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون دادا تست میکنم خیلی محبت کردی....

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

تست کردی خبرشو بده که حل شده یانه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مشکل حل شد!!!!
    نحوه حل شدن مشکل من:
    اون موقع که یک پست دادم که ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز مجبور به استفاده از فایل Take ownership هستم ویندوز رو عوض کردم ولی دوباره یک 8 نصب نکردم دوباره مشکل باقی بود و باز دوباره مجبور به اسفاده از همن فایل رجیستری Take Ownership شدم... از اون فایل دوباره پس اسافاده کردم ( اما نه اون فایلی که تو تایپیک در حال حاضر لینک دانلودش گذاشته شده! چون فکر کنم مشکل داره آخه با اون حل نشد رفتم تو اینترنت انگلیسی تایپ کردم و بعد هم از یک سایت انگلیسی دانلود کردم ( لینک دانلود ندارم وگرنه تقدیم میکردم ) به هر حال اون رو دانلود نکنید! ) بعد از این کار که دوباره تونستم به فایل هام دسترسی داشته باشم متوجه شدم که در مشخصات درایوی که اون پوشه ها توش بود و مشکل اصلی در واقعا در اون درایو اتفاق افتاده بود در قسمت Security درایو یک سری از همون تیک ها با مشخصات Security بقیه درایوها که البته سالم بودند فرق داره که خب البته طبیعی هم بود دیگه..! اما این بار همه رو از دم تیک زدم و بعد ویندوز 7 رو نصب کردم اما این بار خوشبختانه دیگه خبری از مشکل قدیمی نبود و برای اطمینان از عدم وقوع دوباره ی همچین مشکلی مشخصات درایو رو چک کردم و همه مثل هم بودند! ضمن اینکه فایل ها رو از اون درایو Cut کردم و به یک درایو دیگه منتقل کردم سپس درایوی که مشکل دار شده بود رو Format کردم!
    البته یک راه دیگه هم هست که همون موقع که از فایل رجیستری Take Ownership استفاده کردین همون موقع فایل ها رو به یک درایو دیگه انتقال بدین و درایو رو هم Format کنید اینطوری نیازی به نصب ویندوز جدید اعم از 7 یا 8 هم ندارین ( آخه من برای این 7 نصب کردم چون دلیل دیگه ای داشت و ربطی به مشکل نداشت پس خودتون رو بیخود تو دردسر نندازین دوستان..! )

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •